2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tam bilgi sahibi değilim ama daha önce doğum yapan arkadaşlar demişti bir süre düzensiz regl olabilirsin diye. Sanırım biraz zaman alıyor tam döngüsünde olması

Kolay gelsin canım pes etme. Hemencecik kapar inşAllah kuzularınız

Çok ağlıyor ama alır mı dersiniz. Arıyor arıyor bulamıyor Bi türlü
Kapamadığı için sinirleniyordur, benim kızım tavuk gibi gömülmeye çalışıyordu ama yakalayamadığı için ağlıyordu. Denemeye devam edin mutlaka yakalayacaktır zaten artık büyüdüler emme refleksleri daha güçlü daha kolay kavrıyorlar canım.

Kizlar cok siddetli deprem oldu cocukla yatiyorduk neye ugradigimi sasirdim unitedeki damat fincan takimi vardı devrildi elim ayagim tutmadı cocugu kucakladigim gibi sokaga cıktım korkuyorum devami gelecek diye yari uykulu naptimi bilemedim telefon ariyoruM baska odada bas ucumdaki telefonu tovbe yarabbim cok gerekli sankide bu arada 5.7 buyuklugundeymis deprem

Denedim kuzum en fazla 2 dk emip başlıyor yine yaygaraya. Kolaya alıştı ya bi kere. Uç çıkarıcıyla çekerken süt geliyo biraz. Onu damlatip deneyeyim bugun bi daha
Bi dene bakalim insallah oyle alisir bas parmakla isaret parmagiyla sıkıpta akitabilirsin agzina ben oyle ogretmistim memeyi emmeyi ucu cıkarip cekistiriyordu lastik gibi uzuyordu

Geçmiş olsun canım Allah korusun Nerde ikamet ediyorsun

Ayy valla kızım 14 yaşında çookk kolay bir bebeklik geçirmişti geldi birde şimdi sor. birde kız çocuğu aklım gidiyor.

Allah korusun evlatlarımızı İnan kız çocuğu ile ya da erkek çocuğu fark etmiyor devir çok kötü arkadaş ilişkileri çok önemli Allah'ım esirgesin hepsini

Çok geçmiş olsun 5.7 ne ya bayağı şiddetliymiş

Çok geçmiş olsun canım Allah korusun

Ayyy aynen yaa kuzum. Ben sezaryenden çıkana kadar bebeği yukarı çıkarmışlar bebek bakım odasında üstünü filan giydirmişler. Eşim ablam kardeşim annem hepsi orda. Diğerleri hep bebeğe bakıp severken annem ben çıkana kadar yerinde duramamış. Ben çıkıp odaya gelince şükürler olsun deyip rahatça kucakladı torununu. Annelik ölene kadar diyor hep annem. Baksana kaç yaşına geldik hala annem her gün bana gelip yemeğimi yapıyor sen şimdi bebekle yapamazsın diye. Kıyamıyor işte.

Ya gerçekten kolay mıydı acaba yoksa unuttun mu zorluklarını :) hep unutursun diyorlar ya ondan sordum :)) ben unutmamak içi not tutuyorum :)
Yok gerçekten çok kolay bir bebekti diş çıkarmaları bile çok kolay atlatmıştık. Hatta daha aşılanmadan suçiçeği bulaştı yeğenimden yavrum o zaman bile edepsizlik etmemiştir :)) zaten ilk bebeğin zor olan ikincide rahat edermiş. İlki kolay olan ikincide çekermiş şimdi oğlumun maşallahı var huysuzluk konusunda :)

Ayy çok geçmiş olsun en korktuğum şey deprem allah beterinden korusun

Bogaz nurun icin iyi geliyormu o peki ates dus agri kesici biliyorum

Allah korusun evlatlarımızı İnan kız çocuğu ile ya da erkek çocuğu fark etmiyor devir çok kötü arkadaş ilişkileri çok önemli Allah'ım esirgesin hepsini
Amin amin bide bizimkinini okulu değişti bu yıl benim hamilelikte hep yatmam gerekti şimdide bebeğin bırakacak kimsem yok malum gurbet arkadaşlarını yada ailelelerini çok iyi tanımıyorum o yüzden korkum iki kat artıyor..

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…