Tamamdır canım yarın günışığında çeker atarım bizim yeni çıkmaya başladı bu kızarıklıklar
Sağol canım inşallah. Belki iki haftadır boşuna paraliyorum dedikleri şeyleri tuketmiyorum ama sorun başka besini tuketmemde demek ki. Bu kızarıklıklar da yeni başladı , kulak arkasında da oluyor . Artik daha ne olsun ki alerji demek için. Alerji doktoru yol gosterseydi belki ilerlemezdi bu kadar
Günlük mantıklı canım tutucam bende aklımda tutmaya çalışıyorum da yorucu oluyor .bizde kakada kan geliyor bazen ama ilk başlardaki kadar çok görmüyorum .geçen cumartesi çok huzursuz oldu zaten kanda geldi . İshali var birde geçmiyor bir türlü , yeşil geliyor birde
Ben doktor doğru düzgün yonlendirmedigi için diyette hata yapıyorum muhtemelen çünkü iki doktora gittim ikisi de . Süt ürünleri yeme sadece dediler. Yumurtayı da ben kendim kestim hergun yediğim için belki dokunuyordu diye.
Mukuslu kaka da çok oluyor ama artık bir kaç gündür sıvı yapıyor hep mukustan anlayabilirsem neyin dokundugunu, inşallah cozerim kısa sürede ağrıdan eziyet çekiyor yavrucuğum
Bizimki kolik değil bence canım ağrıları ağlamaları yeni başladı, meme reddi falan hep benzer zamana geldi. Karnı ağrıyor sanki ondma ağlıyor hep. Karnı tok altı temiz olsa bile mizmizlaniyor ağlaması bile sakin durudgu zaman çok az