2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Mantıklı canım. Yavaş yavaş deneye deneye hallederiz bence. Biraz sabretmek lazım. Ben de drnedim 2 dk falan emdi, sonra ters ters bakıp basladı yaygaraya, geri verdim silikonu

Biz bir kutu kullanmistik yeni doğduğu günlerde. Doktor önermişti.

Ben napicaM ya iki yasina kadar makinaylaMi dolanacagim :-( simdide biberona kiziyor meme reddi diyorlar ama bence red falan degil bu az geliyo diye sinir oluyor biberon deligini 2 ye yukselttim
Kesmedi bardaktan verim icinede pipet koyayimm bari )

Cidden seninki önceden geçecek bardağa Seninki de ayri dert kuzum. Ben makinadan oyle bıktım ki başlarda senin gibi sadece sağarak veriyordum. İllallah ettim tak çıkar içir yıka. Bıraktım onu çok şükür. Arada sağıyorum lazim olursa

Ya gerçekten bence bu tespitinde haklısın. Geçen hafta biz de meme reddi yaşadık. Regl olmadan bir gün önce başladı birkaç gün sonra geçti.

Mantıklı canım. Yavaş yavaş deneye deneye hallederiz bence. Biraz sabretmek lazım. Ben de drnedim 2 dk falan emdi, sonra ters ters bakıp basladı yaygaraya, geri verdim silikonu
Er ya da gec gelecek, niye senden emsin ki rahati varken :)))
Biz alistiriyoruz bu bücürleri boyle aslinda

Bebeklerin büyüme atağı haftaları varmış canım biliyor musun? O haftalar dışında dene bence yenilikleri
İyiki söylediniz inceledim 5.hafta atak haftasıymış. Bugün 33 günlüğüz tam 5.hafta uyku düzeni bozuldu beni emmesi
Azaldı. Bu ataklara bağlayabilir miyim

Oyun halısını bulandan allah razı olsun benim kız tam 40 dk kendi kendine oyalandı ben evi süpürdüm bulaşıkları makineye attım çamaşır astım aralarda sürekli gelip gelip baktım :) oh be :)
Ya ben de alıcam yarın, bugün baya araştırdım tiny love gymini almaya karar verdim sizinki ne marka? Bir de boyutları çok ufak olmasın istiyorum bir süre kullansın bari

Canım neden ishal kesici vermediler bebeğine?
Büyük oğlum alerjiden dolayı iki aya yakın ishaldi çocuk doktorları bir şey vermedi. Alerji için gastroenteloji doktoruna gittik. Profosordu adam hemen maflor ishal kesici verdi. İkinci gün ishali bitti yavrumun. Meme reddi yapiyordu çok az süt aldığı halde 8-9 kez kaka yapıyordu hali kalmıyordu artık.

Bize de alerji doktoru alerji yok demişti. Gastroenteloji doktoruna gittik o teşhis koydu. Eğer alerjiye tepki bagirsaktaysa genelde o doktorlar bakıyor .

Aynı durumdayız bende çıkamıyorum gutbeyteyim
Devamlı konuş canım zitlasmadan arkadaşlarini eve davet et canım

masallah simdi geldik cok agladik arabaya binince sustu suan mizirdaniyor
bzmde arabaya bininve susutu suan agliyor atesimiz yok ama cikmaz insallah masallah bebisine

Bende onun yorumlarında bebeğin kolay kavradığını okumuştum deneyeyim o zaman benimki normalde emmiyor uçla emse razıyım

Dene bi canım ben memnunum kavramasında sorun yok. Silikondan bıktığımdan bırakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…