2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@ISIK27 @Mavisu27 @tanem-tane20 @Archpa kızlar doktora gittim mama konusunda doktorun yanındaki öğrenciler bile güldüler valla. Dr kakada reduktan yanlış çıkabilir buna göre mama verilip sütten kesme nasıl düşünülür olacak iş değil dedi
Süt alerjisinden emin olmak için diyeti boz dedi o da iki hafta bir takip et dedi
Yeşil kakada , kanda yüzündeki kizarlikts hepsi normal şeylerden olabilirmiş. Hemen diyete sokmak sağlıksız olabilir dedi. Ve biogerma kullanicaz . Maflor bir şişe kullanmstk
Bebeğin kakasını gorcem dedi, kızım kakasını yaptı ama duzgun kaka yapacağı tuttu. Normalde yeşil mukuslu gelir. Daha sarı mukus olmayan normal bir kaka geldi Dr da bunda patolojik birşey görmüyorum dedi haliyle
İnşallah doktorun dediği gibi basit hemen geçebilecek birşeydir, diyeti de ufaktan bozdum takip edicem artık tepkisini
Çok sevindim.. İnşallah birşey çıkmayacak

@Pamuk Panda su sesi hosuna gidiyordur canim. Aspiratoru aciyorum ben de yemek yaparken dursun diye :)
bsebse bsebse bi de harika haftalar diyorlar su sicrama donemine. Cok harika gercekten :KK70:
Az dursa bile faydalari cok o zaman ben de arastirip alayim dursun bakalim. Artik babamiz ne zaman isyan edecek bana bilmiyorum. Kanguru aldim, kehribar kolye aldim, ses hosuna gidiyo diye bi suru cingirak aldim, kiyafetleri kucuk diye bi dunya kiyafet aldim bi oyun halimiz eksikti ben yaparim iki sopaya ip baglayip derse sasirmam :KK70:
Benimkide ayni :)) al al al al bitmiyor. Bende laf sokuyorum ona ailesi bi kez bi ihtiyacin var mi demedi hala da demiyorlar. Bir igneleri yok. Ben aliyorum diye. Bide hala kendi maasim var yani ordan oduyorum Allah tan:))

kizlar 62 günlük olduk.ve hala asilarimiz yapılmadı.sağlık b.vermiyormus bu ne biçim saçmalık.eczanelerde olsa kendim aldirip yaptıracağım.bizim zatürre gecmisligimiz var ve bu aşıların hemen yapilmasi lazim! bakıyorum genel olarak bütün şehirlere veriliyor.ama niye bizim aile hekimligine verilmiyor anlamış değilim.

kizlar 62 günlük olduk.ve hala asilarimiz yapılmadı.sağlık b.vermiyormus bu ne biçim saçmalık.eczanelerde olsa kendim aldirip yaptıracağım.bizim zatürre gecmisligimiz var ve bu aşıların hemen yapilmasi lazim! bakıyorum genel olarak bütün şehirlere veriliyor.ama niye bizim aile hekimligine verilmiyor anlamış değilim.
Canim ozek hastanelere bi gidip sorsan onlarda ucretsiz yapiyor

Sanırım benim kız hasta oluyor aşırı durgun hatta baygın gibi gözleri gidiyor kendiliğinden, öksürmeye çalışıyor, sürekli uyku hali var emmedi de düzgün :(

canım bısey mı duydun neden yaptırmayacaksınız ben haftaya yaptıracagım 1.dozunu. Senin kararın ama duyduğum kotu ornekler var ve her yıl dunyada 500.000 bebek kaybı oluyor malesef zehırlı ıshalden. arkadasımın arkadasnn basına da gelmıs zor kurtulmus bebecık:KK43: şöyle dusunenler vardır kader vs gb ama bız onlem alırsak yakalanmalarnı önlerrız sonuc degısmese de.
Valla benim zAten yaptırmaya niyetim yoktu, eşim yaptıralım diyordu, bugün sağlık ocağında sordum, ben iki çocuğuma da yaptırmadım dedi hemsire, çocuğun için kreş vs düşünmüyorsan yani toplu ortamlara girmeyecekse gerek yok yaptırmana ama isterseniz alıp getirin yaparız biz dediler bu şekilde oldu yani

Sanırım benim kız hasta oluyor aşırı durgun hatta baygın gibi gözleri gidiyor kendiliğinden, öksürmeye çalışıyor, sürekli uyku hali var emmedi de düzgün :KK43:
Kuzum oksuruk varsa mutlaka doktora gotur benimkinde de ehe ehe diye baslamisti sonra saglik ocagina goturdum uzmana gotur dedi catallasma var uzmana gittim antibiyotige baslatti 2 gub sonra kontrol hatta oksuruk con onemliymis gecmezse artik nolcak bilmiyorum

Canim ozek hastanelere bi gidip sorsan onlarda ucretsiz yapiyor
Kuzum ücretine takılıyorum eczanelere sordum yoktu.ha bugün ha yarin gelicek diye bekliyorum ama artık sinirlerim tavan yaptı.size de çok geçmiş olsun.niye antibiyotik kullanıyorsunuz? bizde de günlerdir balgam oksuruk var.bizde 5gunlugune antibiyitik ve hava verildi.ama ben antibiyitik üç gün kullandım.ve hala oksuruk balgam devam ediyor ve canımı sıkmaya başladı bu balgam.

Doğum tarihi değil 40 haftalık tahmini tarihe Göre olurmuş bu ataklar kuzum seninde 14ocak değil mi. Bugün bitti 2.buyume ayağı. Harika haftalar programın adı. İstersen bizim sıçrama çizelgesini paylaşayim. Her sıçrama için de paylaşım yaparım belirtiler yetenekler vs ücretli bir uygula ma çok bir şey değil ama paylaşabilirim hep
Gelecek paylaşımlar için şimdiden teşekkürler

Kuzum oksuruk varsa mutlaka doktora gotur benimkinde de ehe ehe diye baslamisti sonra saglik ocagina goturdum uzmana gotur dedi catallasma var uzmana gittim antibiyotige baslatti 2 gub sonra kontrol hatta oksuruk con onemliymis gecmezse artik nolcak bilmiyorum
Çok fazla salya akıtıyor tükürük bezleri bu aylardaki çalışıyormuş ben öksürüyor ama tükürüğünü yutamıyor diye düşünüyordum devam ederse bu halsizliği götürürüm mutlaka, ben alışkın değilim bebeğimin böyle durgun olmasına şimdi bas bas bağırıp uyumaması lazımdı hatta uyumuyor bu kız ya diye buraya girip yazmam gerekti :(

Çok fazla salya akıtıyor tükürük bezleri bu aylardaki çalışıyormuş ben öksürüyor ama tükürüğünü yutamıyor diye düşünüyordum devam ederse bu halsizliği götürürüm mutlaka, ben alışkın değilim bebeğimin böyle durgun olmasına şimdi bas bas bağırıp uyumaması lazımdı hatta uyumuyor bu kız ya diye buraya girip yazmam gerekti :KK43:
Cnim bende aynı senin gibi el time söylemiştim.bu bebek çok durgun sürekli ağlaması gerekirdi.onlarda bırak ışte kafanı dinle demişti.ve ertesi gün grip oldu.inşa seninki olmaz

Back
X