2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sabah sabah canım müsli istedi cicibebebeyle hem yiyom hem gülüyorum 40 yaşında kadına cici bebe yediren bebeğime:)

afiyet şeker olsun bal olsun

benim cınımda içli köfte istiyor dünden beri ama buralarda bulmak zor eşim bakacak akşama

Ay kızlar benim doğum günüm 19 ocak ama Bebişimin 7 Ocak diyor imkansız değil mi 12 gün beklemesipek de anlamıyorum ilk bebek diye
imkansız canım 7 ocak son tarihtir bazı drlar birkaç gün 3-5 gün bekler hala gelmezse suni sancı veya sezeryan ile alırlar canım

Hala gecmedi desem. Halsizlik burun akintisi devam ama buna da şükür diyorum.
Kuzu net gormese gormedim derdi dimi simdi 1hafta nasil gececek
canım grip hemen geçmiyor beni 7-8 gün iyi süründürdü bu güne şükür olsun şimdi arada hapşurup biraz öksürük var arada

canım dr kontrol amaçlı çağırıyor benim 6+0 da karından kalp atıyını gördük ama bunu duymak isterim birde gelişimini takip etmek isterim dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi bende 7+3 te 2 haziranda tekrar gideceğim. dr emin olmak istiyorlar sen gönlünü ferah tut arkadaşım

Benimde 2 haziran da 6+0 olacak muayenem var, inşallah bende duyarım hiç değilse görürüm. Keseyi bile göremedim daha kilonun ultrasonda bir etkisi oluyor mu acaba? Ben kiloluyum o yüzden 4+5 de görmemiş olabilir miyiz? Dr normal dedi vajinal yapmayalım dedi ama işte içim rahat olmuyor

tabiki oluyor arkadaşım karın bölgesindeki kasıktaki yağlanma iyi görmeyi etkiler hatta gaz varsa o ara içinizde o bile etkiliyor

güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım güzel düşün güzel olsun

İlk hamileliğimde öğrendiğim andan sonuna kadar lekelenmem olmuştu, 9. hafta da kalp atışları durmuştu. Önümde böyle bir deneyim varken kendime moral vermem de çok zor oluyor canım Çok teşekkürler, umarım bu c.tesi hem görüp hem duyarım Çok şükür bu hamileliğimde lekelenmedim hiç.

sormaz sanırım ama oğlumda 1 ay sonra yeniden görüşelim veya 10 gün sonra gel vb. bir sonraki randevuya tarih veriyordu o verdiği tarihte mi devlete gideceksin. ben şimdiden doğum parası biriktirmeye başladım
Bakalım ayarlamaya calısıcam zaten çoğunlukla memlekette olucam çok sık gidemiycem bende o yüzden randevu sayısını azaltiyorum para biriktireyim diye her ay 200 atsam yine faydası olur doğum 4000 oldu geçen biri pazarlık yapmış 3000 ne anlaşmış oda bir gece kalmak için fiyat oda süsleme felan yokmus gerci bu fiyat ssvd fiyatida olabilir bilmiyorum çok zorlarsa vitalede koray bey var oda çok iyi hem sezeryan sonrası normal doğumda yaptırıyor doğum fiyatı da 2000

canım korkuların olması çok normal ama iyi düşünmek zorundayız lekelenme zor bende iki kaybımda lekelenme yaşamıştım çok zor aklım çıkıyor biraz akıntım olsa wcye gidiyorum birşey varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…