2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Molfixten kaka sorunu yasiyomusunuz ben dun taktim kakamizin bezin cevresinden islanmis body disari cikmamis ama islaklik disari geçmiş molfix alacaktim vazgectim
Şimdiye kadar bir sorun olmadı canım sleepy kullandım o çıkarıyordu dışarı

Canım şansindan sorunsuz kaka yapacağı tutmuş kuzunun inşallah bu dönemi de sıkıntısız atlatitsiniz Dr beğendim ama

Yaa benim kızımda babasının tıpkısının aynısı kv bi kardeş yapsaymış eşime bu kadar benzemezmiş 9 ay içerde adamı kopyalamışım ben
Benimki doğduğunda herkes bana benzetmişti nasıl mutlu olmuştum ama kısa sürdü mutluluğum o kadar hızlı babaya benzedi ki hepimiz şok olduk şimdi kucağına aldığında minyatürü gibi duruyor..mimikler bile baba.. copy paste yapmışım diyorum bende..

Evet kuzum 1 günlük uzaklaştırma aldım :) vajinal yapışıklıkla ilgili sorum vardı foto paylaştım silenedim de yasakmis bide:)
Eskiden 10 dk içinde kaldırabiliyorduk şimdi üzerine başkası mesaj yazarsa düzenleme yaptır miyor site
Geçmiş olsun senin yokluğun çok belli olur burda Allah'tan az sürmüş ayrılık

Biz ikinci sınıf vatandaş olduk artık maalesef

Eskiden 10 dk içinde kaldırabiliyorduk şimdi üzerine başkası mesaj yazarsa düzenleme yaptır miyor site
Geçmiş olsun senin yokluğun çok belli olur burda Allah'tan az sürmüş ayrılık
Çok şükür ki evet ❤❤ ben birde bilmiyordum nasıl silinir falan dersimi aldim ama sen nasılsın yeni saçlarla hayat nasıl ya bende boyaticam. Cok kilo aldim moralim bozukdu bari ordan duzelsin azcik ama rengine karar veremiyorum :)

Biz gelecek hafta rota virüsü aşısı yaptıracağız yaptıran anneler nasıl geçti asi sonrası

Bende bende gıcık oluyorum çok

bu kızlar demek ki hep babaya benziyor

Canım sen yine şanslısın birazda olsa sana benzemiş benimki şimdiye kadar hiç bana benzemedi bir tek babası yani. Ayak parmaklarına kadarmı benzer, sıpa benziyor valla zaten bu saatten sonrada benzemez darısı ikinciye inşallah

Bizim cocuklar ozaman cok zayif olacak
5-6 aylik cocuklar tosun gibi oluyor ucyuz dortyuz gramla okadar olmalari imkansiz
300-400az ya öyle az olursa mama takviyesi veriliyor benim büyük oğlum 6. aya kadar 1 kg a yakın alırdı en az 6. ay aldı ki normak büyüyorlar tek süt yetmeyebiliyor sonra ek gıdayla destekleniyor zaten yerlerse :)

Elleri ayni ben buyudukce doner bize. Benim d doktor dogurturken diyordu bana ilk cocuk babaya benzer hazir ol diye

300-400az ya öyle az olursa mama takviyesi veriliyor benim büyük oğlum 6. aya kadar 1 kg a yakın alırdı en az 6. ay aldı ki normak büyüyorlar tek süt yetmeyebiliyor sonra ek gıdayla destekleniyor zaten yerlerse :)
Saglij ocagi min siniri 400g olarak aliyor doktorum ilk 6 ay 600g almasi yeterli diyor T tanem-tane20

Benim oglanda ellerini emiyor açlıktan sanıyordum ama yok açlıkla alakası yok sağ elinin baş parmağini cuk cuk emiyor ellerine çok ilgi gösteriyor bu aralar
benimki de yumruk yapıyor emiyor yada havays kaldırıp izliyor dikkatle çok komik oluyor ciiddi ciddi de inceliyor

Canım benim bebe 3 ayını doldurdu hala silikondan kurtulamadık

bizimki de normal bir emme süresinde 20 kere ağzından çıkarıyor, o çıkarıyor ben sokuyorum sonra yorulup uyuyakalıyor beslenmesi azaldı bizimkinin de benim oğlum da tam 2 aylık normalmiş demek ki bu dönemde.. ben de senin yazdıklarından sonra farkettim oğlumun da yaptığını. Hemen atlatırsınız inşallah canm

Çok sevindim canım.
Senin de için rahatlamıştir. Artık yoluna bu şekilde devam edersin inşallah her şey de yoluna girer

Ben yanlış yapıyorum demek ki. Bi sefer deneyip almıyo diye bırakıyorum. Gece bi kere denedim cok tutmadı bi daha vermedim. Bugün boyle dediğin gibi deneyeyim canım çok sağol ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…