- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Şimdiye kadar bir sorun olmadı canım sleepy kullandım o çıkarıyordu dışarıMolfixten kaka sorunu yasiyomusunuz ben dun taktim kakamizin bezin cevresinden islanmis body disari cikmamis ama islaklik disari geçmiş molfix alacaktim vazgectim
I ISIK27 M Mavisu27 T tanem-tane20 @Archpa kızlar doktora gittim mama konusunda doktorun yanındaki öğrenciler bile güldüler valla. Dr kakada reduktan yanlış çıkabilir buna göre mama verilip sütten kesme nasıl düşünülür olacak iş değil dedi
Süt alerjisinden emin olmak için diyeti boz dedi o da iki hafta bir takip et dedi
Yeşil kakada , kanda yüzündeki kizarlikts hepsi normal şeylerden olabilirmiş. Hemen diyete sokmak sağlıksız olabilir dedi. Ve biogerma kullanicaz . Maflor bir şişe kullanmstk
Bebeğin kakasını gorcem dedi, kızım kakasını yaptı ama duzgun kaka yapacağı tuttu. Normalde yeşil mukuslu gelir. Daha sarı mukus olmayan normal bir kaka geldi Dr da bunda patolojik birşey görmüyorum dedi haliyle
İnşallah doktorun dediği gibi basit hemen geçebilecek birşeydir, diyeti de ufaktan bozdum takip edicem artık tepkisini
Bende bende gıcık oluyorum çokYaa benim kızımda babasının tıpkısının aynısıkv bi kardeş yapsaymış eşime bu kadar benzemezmiş 9 ay içerde adamı kopyalamışım ben
Benimki doğduğunda herkes bana benzetmişti nasıl mutlu olmuştum ama kısa sürdü mutluluğum o kadar hızlı babaya benzedi ki hepimiz şok olduk şimdi kucağına aldığında minyatürü gibi duruyor..mimikler bile baba..Yaa benim kızımda babasının tıpkısının aynısıkv bi kardeş yapsaymış eşime bu kadar benzemezmiş 9 ay içerde adamı kopyalamışım ben
Eskiden 10 dk içinde kaldırabiliyorduk şimdi üzerine başkası mesaj yazarsa düzenleme yaptır miyor siteEvet kuzum 1 günlük uzaklaştırma aldım :) vajinal yapışıklıkla ilgili sorum vardı foto paylaştım silenedim de yasakmis bide:)
@CANIM AZRAM canım 2. Ay aşısını ben de yaptıramadım gelmemiş aşılar. Eczanelere sormadım hemşire de söylemedi alabilirsiniz diye. Geç vurulmasında sorun yok diyor da aşısı yapılmamış hastalığa yakalanırsa nasıl atlatacak bu çocuk anlamıyorum bi yerde yapılıyor bi yerde yapılmıyor. Suriyelilere bile sağlık hizmeti var bizim vatandaşımıza bebeklerimize gelince devlette aşı yok bu nasıl iş valla çıldırtırlar insanı
Çok şükür ki evet ❤❤ ben birde bilmiyordum nasıl silinir falanEskiden 10 dk içinde kaldırabiliyorduk şimdi üzerine başkası mesaj yazarsa düzenleme yaptır miyor site
Geçmiş olsun senin yokluğun çok belli olur burda Allah'tan az sürmüş ayrılık
Bu arada rota virüsü aşısı yaptırmadık sanırım da yaptırmayacağız
Bende bende gıcık oluyorum çok
Benimki doğduğunda herkes bana benzetmişti nasıl mutlu olmuştum ama kısa sürdü mutluluğum o kadar hızlı babaya benzedi ki hepimiz şok olduk şimdi kucağına aldığında minyatürü gibi duruyor..mimikler bile baba..copy paste yapmışım diyorum bende..
300-400az ya öyle az olursa mama takviyesi veriliyor benim büyük oğlum 6. aya kadar 1 kg a yakın alırdı en az 6. ay aldı ki normak büyüyorlar tek süt yetmeyebiliyor sonra ek gıdayla destekleniyor zaten yerlerse :)Bizim cocuklar ozaman cok zayif olacak
5-6 aylik cocuklar tosun gibi oluyor ucyuz dortyuz gramla okadar olmalari imkansiz
Elleri ayni benbu kızlar demek ki hep babaya benziyor
Canım sen yine şanslısın birazda olsa sana benzemiş benimki şimdiye kadar hiç bana benzemedi bir tek babası yani. Ayak parmaklarına kadarmı benzer, sıpa benziyor vallazaten bu saatten sonrada benzemez darısı ikinciye inşallah
Saglij ocagi min siniri 400g olarak aliyor doktorum ilk 6 ay 600g almasi yeterli diyor T tanem-tane20300-400az ya öyle az olursa mama takviyesi veriliyor benim büyük oğlum 6. aya kadar 1 kg a yakın alırdı en az 6. ay aldı ki normak büyüyorlar tek süt yetmeyebiliyor sonra ek gıdayla destekleniyor zaten yerlerse :)
Gece 2 de sağdığım sütü bugün veremedim dolapta duruyor. Yarın verebilir miyim? Nette 3 gün diyor da bişey olmaz değil mi anneler
benimki de yumruk yapıyor emiyor yada havays kaldırıp izliyor dikkatle çok komik oluyor ciiddi ciddi de inceliyorBenim oglanda ellerini emiyor açlıktan sanıyordum ama yok açlıkla alakası yok sağ elinin baş parmağini cuk cuk emiyor ellerine çok ilgi gösteriyor bu aralar
Canım benim bebe 3 ayını doldurdu hala silikondan kurtulamadıkMemeucunuzun olmamasini dert etmeyin memeucu olmasada emiyo az once yazdim 40 ciktiginda kurtuldum silikondan ama hala gogusucum yok oglum emerken gogus ucunu cikariyo bisekilde emme bittiğinde agzindan cikardiginda bende şaşırıyorum kocaman bi memeucu sonra sönüyo
bizimki de normal bir emme süresinde 20 kere ağzından çıkarıyor, o çıkarıyor ben sokuyorum sonra yorulup uyuyakalıyor beslenmesi azaldı bizimkinin de benim oğlum da tam 2 aylık normalmiş demek ki bu dönemde.. ben de senin yazdıklarından sonra farkettim oğlumun da yaptığını. Hemen atlatırsınız inşallah canmKontrole gitmedik canim tam iki aylik oldugunda basladi reddetmeye sut iciyor ama ben arkasina dusersem istahi varken 60 cc bitirirdi kivranmadan simdi 10 cc icip basliyor kivranmaya gececek insalah dun kustugu icin ugrasmadim sonuc husran
Benim merak ettigim su istahi bile yerindeyken on saat ac birak ictigi 60 cc midesi hicmi buyumuyor yenidogan bebegin ictigi olcude iciyor ben bu siteye girmemis olsam normal karsilardim ama burda duyuyorum meme emip birde 150 cc mama veya sut iciriyorlar bizde bi problem
Var ama ne bilmiyorum happy kids cocugun bilgilerini yazmistim 2 ay 7 gunluk altta yazilan yazi bu aralarda meme reddinyasayabilirsiniz cocuk sizi istemediginanlamina gelmez sut icmeyi reddeder falan yaziyordu bu aylarda normal sanirsam biranonce gecer insallah
Çok sevindim canım.I ISIK27 M Mavisu27 T tanem-tane20 @Archpa kızlar doktora gittim mama konusunda doktorun yanındaki öğrenciler bile güldüler valla. Dr kakada reduktan yanlış çıkabilir buna göre mama verilip sütten kesme nasıl düşünülür olacak iş değil dedi
Süt alerjisinden emin olmak için diyeti boz dedi o da iki hafta bir takip et dedi
Yeşil kakada , kanda yüzündeki kizarlikts hepsi normal şeylerden olabilirmiş. Hemen diyete sokmak sağlıksız olabilir dedi. Ve biogerma kullanicaz . Maflor bir şişe kullanmstk
Bebeğin kakasını gorcem dedi, kızım kakasını yaptı ama duzgun kaka yapacağı tuttu. Normalde yeşil mukuslu gelir. Daha sarı mukus olmayan normal bir kaka geldi Dr da bunda patolojik birşey görmüyorum dedi haliyle
İnşallah doktorun dediği gibi basit hemen geçebilecek birşeydir, diyeti de ufaktan bozdum takip edicem artık tepkisini
Denemeye devam et bence ben de ilk ayımızda silikon kullandım kurtulamiycam derken azmettim silikonla emerken birden silikonu cikarip veriyordum biraz emip kaciriyodu tekrar silikonu takiyordum yine emmeye baslayip kavrayinca cikariyodum benim gogusucumda hiç yok bir hafta sürmedi silikon birakmamiz 40 çıktığında artık tamamen bırakmıştık silikon çıkartıp verdiğimde gogus ucumu kacinca kayinvalidem bu bebe senin memeni sevmedi tak su silikon diyodu her seferinde çok ağırıma gitmişti sanırım azmimi kayinvalideme borcluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?