2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlarr:) iki gundur gaz ilacini vermemistim artik 2.5 aylik oldu gecmistir diye. Dun gece her zaman ki gibiydi ama bu gece 3 bucuktan sonra surekli ikinma aglama hali ne zamana kdr verecegim gaz ilacini kullananlar siz de devam ediyor musunuz? Sab simplex bizim ilac kac saatte bir kacar damla kullaniyorsunuz ben 6 saatte bir 4 damla seklinde kullaniuorum azaltsam mi acaba

Aynı durumdayız canım ya dün gece eşimi uyandırdım bebeği yatağından alması için acıdan oturup ağladım. Çok kötü durumdayım. Yerlerde emekliyorum..

Gunaydin Canım eski rutininde kullanmaya devam et 3 aya girsin birkaçgün geçsin gazi kendi kendine kesilicek zaten ozaman tamamen vermeyi kesersin

Sanırım bebekten bebeğe farklılık gösterir canım. Ben önce verdiğim miktarı azalttım. 3 gündür de vermiyorum. Şimdilik sorun yok gibi

Kızlar sabah bebeğimin bezini açtım. Yemyeşil kaka Koyu yeşil renkteydi. Neden olmuştur ki Alerji filan mı yoksa başka bir sebebi olabilir mi

Ben krem hiç sürmedim canım kızım 4 yaşını geçti bir tüp pişik kreminin yarısı durur diş çıkarırken bir pişik olmuştu gereksiz yere sürmemek gerek vajinasını hiç bir şekilde elleme pis olmadığı taktirde

Bende bir süredir vermiyordum akşam yarım bardak süt içtim kendini parçaladı verdim canım ara ara gaz oluyor yine

Kızlar sabah bebeğimin bezini açtım. Yemyeşil kaka Koyu yeşil renkteydi. Neden olmuştur ki Alerji filan mı yoksa başka bir sebebi olabilir mi
Canım benim bebede süt ürünlerinde bide üşüyünce yeşil yapıyor

Bende aslinda 2 haftadır falan azalttim normalde 4 kez 7 damla nurse kullaniyodum annemlere gelince gunde bi kez vermeye basladim bayadir da unuttum vermeyi acikcasi suan cok ikiniyoruz birakayim alissin diyorum bi yandan da napsam bilemedim

Canim bende de var bu sorun yesil her tonu adeta 2 haftadir cimen yesili fistik yesili koyu yesil mukuslu yesil , test de yapildi bisey cikmadi doktor olabilir dedi bagirsaklar tam gelismedigi icin bazen cok hizli ilerliyomus sindirirken tam yapamiyormus o sekilde cikabiliyormuss

Kaka bulaşmış mı diye bakıyorum yoksa silmiyorum akıntıyı ellemiyorum

Kızlar çok sağolun ben aylarca boşuna sürmüşüm demek ki bundan sonra sürmeyeceğim. Gerçekten cahillik çok kötü.

Emzik verme canım bir süre doyma hissini mi veriyor acaba
Kuzum emzik vermeyince hic sut iciremiyorum emzik verdigimde uykuya daliyor veriyorum sutu bazende emzik emerken cikarip biberin veriyorum uc dort kerede olsa cekiyor

Kuzular dun kakasini yaptirdik zorlada olaa dikide temizlendi halen kivraniyor halen sut icmiyor
Gercekten bıktirdi artik emzigi emiyo sutu reddediyor matrush Z zeLina
Mama denedin mi belki sütun tadı değişmiştir bi mama versen belki alır, dün akşamdan beri emmedi benimki artık sabah sağmak zorunda kaldım sütümü sanırım bizimki de emmekten uzaklaşıyor sağıp vereceğim bakalım

İnşallah bizimki de öyle bir şeydir. Bir sonraki kakayı bekleyeceğim bakalım. Sağol canım.

T tanem-tane20 canım S Sevimlipanduf un söylediği gibi bence de mama ver. Belki mamayı alacak. Anlattığına göre uzun zamandır doğru dürüst beslenemiyor bebeğe de yazık sana da çok uğraşıyorsun. Mama ver bakalım bir de öyle dene. O da olmazsa geciktirmeden başka bir doktora görün bence.

Aynı durumdayız canım ya dün gece eşimi uyandırdım bebeği yatağından alması için acıdan oturup ağladım. Çok kötü durumdayım. Yerlerde emekliyorum..
Yaa çok geçmiş olsun doktora gittin mi peki ne dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…