2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kesinlikle katılıyorum canım benim kızım da uykusu hemen geçse ağlamaya başlıyor emzirme altını alma masaj vs derken yaklaşık 2-2,5saat uyanık kalıyor sonra uyku için ağlıyor hemen dalıyor sonra. Uykusunu alınca rahat uyanıyor gülümsüyor sağa sola

Büyüğün kaç yaşında benim kızım 3.5 yaşında gündüz uykusunu bıraktı akşamüstü uyuyor bazen onu da yarım saatte kaldırıyorum akşam geç kalmasın diye
Büyüğün erken yatmasını sağlarsan size zaman kalır

İyi akşamlar kızlar. Kız bebeklerde pişik kremi sudo krem gibi ürünleri bebeğin iç dudaklarının arasına klitorisin olduğu yere umarım tarif edebildim Sürüyor musunuz. Ben sürüyorum doğrumu yapıyorum bilemedim,

Niye oralara kadar krem sürüyorsun canım
Ben sadece makatının olduğu yere o da kızarıksa hindistan cevizi yağı sürüyorum
Vücuduna da banyodan sonra hindistan cevizi yağı sürüyorum pamuk gibi oluyor

Ya ben bilinçli olarak sürmüyorum aslında ama kaçıyor kaçmasını istemiyorum gördüğümde de makyaj temizleme pamuğumu ıslatıp minik minik silmeye çalışıyorum

Ben sadece görünen kısma sürüyorum ince tabaka şeklinde iç kısma hiç sürmedim.

S Sevimlipanduf sen ve eşinin bebekken uykusu nasılmış merak ettim çocuklarımızın bu özellikleri çekiyor bize
Valla bilmiyorum tam olarak ama ben ailemin 6. Çocuğuyum sanmıyorum çok sorunlu olduğumu ki ben hayatımın her alanında uykuyu seven biri oldum bi hamileliğin son zamanları uyku sorunu çektim onun dışında öğleden önce kalkmıyordum, eşim ise bıraksak 24 saat uyuyabilir :))

Evet canım düzeltilmiş olarak 2 aylık şuan, aslında gelişim olarak 3 ay özelliklerini taşıyor gaz vs sorunumuz bitti ama sebepsiz uyku problemimiz var, bir de çok gazlı bir bebekti ıkınma sorunumuzdan dolayı göbek fıtığımız falan olmuştu hep böyle kendini rahat hissetsin ağrısını hissetmesin diye kucakta gezdirdik o da alışkanlık yaptı sanırım şimdilerde evi inceliyor duvardaki tabloya, duvar kağıdına,buzdolabında magnetlere, özelliklere aynaya bakmak, böyle meraktan da gezmek istiyor biraz bizimki

ya bizde çok ilginc bırsey oluyor kızımı uyku saatıne yakın yıkarsam duştan sonra uykusu açılıyor. ekstradan ugrasıyorum erkenden uyutmaya baslıyorum anca saatını buluyor cok uzun sürüyor...normal mi bu oyuzden uykuya yakın yıkamama kararı aldım gecenlerde

yu
yumurtlama akıntısıdır canım korkma. benım hep gelrdı. kasıkta agrı ,sızı oldu mu? Anlıyorum seni ben de test yaptım buakşam neyseki içim rahatladı regl gelmeden rahatlık yok bizlere

hem ne gulucukler kız. Gece beslenmesine kalkınca bazen tek gözü açıyor bana tükürük yapıyor Allahım cevap vermemek ıcın zor duruyorum ama bakmıyorum ayılmasın dıye guluyor içim gidiyoor hele sabahları utanmalar yuzume vurmalar Allahım evlat gbsi yokmuşş

Kizlar sizin bebekleriniz uykuya geçişte ve ilk saatlerde cok fazla sayiklama oluyormu yenidoğan ki normal olur fln diyolardi ama hala oyle ilk yarim saat devamli ya guluyor ya ic cekiyor ya ağlıyor boyle yaparken kendini uyandırdığı bile oluyor eger ilk saat icinde oluyosa hergun her uykuda nerdeyse istisnasiz ve asiri ard arda oluyo sizde de hala bu sekilde olan varmi

Geçmiş olsun canm iyi misin? kaç saat sonra emzirebileceğini söylediler bir de merak ettm ben çekildiğimde her kafadan bi ses çıkmıştı :)
Benim doktorum saat sikintisi olmadigini soyledi. Yada sutunu dok demedi. Kadin dogumcumada sordun o da aynini dedi. Akciger filminde cok dusuk radyan derecesi oldugu icin emzirmeye sikintisi yok saat siniri yok dediler. Ben o yuzden 2saat sonra emzirdim kuzum

Sürme canım oraya özgü yararlı bakterilere zarar verirsin

Ay yok valla ben orayi silerken zorlaniyorum acarken. Hatta doktora bu ay sorcam su yapisiklk olayini :)) bide oraya suremem yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…