2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa çok geçmiş olsun doktora gittin mi peki ne dediler
sağol canım gidemedim ya benim bebiş zor bir bebek ama eşime söyledim onu hastanelerde rahatsız olmasın diye erteledikçe yine ona zarar veriyoruz çünkü gün geçtikçe ona bakmam zorlaşıyor. Bir ara geçiyor gibi oluyor ertesi gün yürüyemez oluyorum. Allah hepimize şifa versin de kuzulara layıkiyle bakabilelim

Dün hava durumunu izlerken yozgatta kar dediler aklıma sen geldin :) kolay gelsin canm nerdeyse nisan ayındayız hala kar kış.. yaz hiç gelmiycek sanki
Bekledikçe gelmiyor tıkıldık kaldık eve hava durumu bakıyorum bende sürekli ne zaman ısınacak ne zaman eşime ihtiyaç duymadan çıkacağız bebekle diye

Evet doğru söylüyorsun.. ben de gittiğimde kayınvaldem bebekle arabada beklemişti işim uzar diye beraber gittik arabada emzirdim mecbur. Evde bırakılmıyor hastane ortamına sokulmuyor ama kendimizi ihmal edince sadece beden değil psikoloji de çöküyor işte

Bekledikçe gelmiyor tıkıldık kaldık eve hava durumu bakıyorum bende sürekli ne zaman ısınacak ne zaman eşime ihtiyaç duymadan çıkacağız bebekle diye
Aynen biz de hataydayız normalde yaz havası olur burda mart nisanda ama şu an buz gibi dışarısı evde durdukça bebekler de huysuzlaşıyor bence bizim olduğu kadar onların da temiz havaya ihtiyacı var evi havalandırmakla da geçmiyor :/

T tanem-tane20 kuzum doktora mi gotirsen acana kiyamam ona ben belki iyi gelen bisey verir
Damla verdi bitirdik damlayi ama halen ayni mama verdim icmiyor biberon deligi genisledi icmiyor bineron degistirdim icmedi kakasini yaptirdik dilini temizledik gazini cikardik halendaha ayni yoruldum artik ugrasmak istemiyorum 60cc sutu kac saat binbir taklayla iciriyorum aoguyor tekrar isit isitmaktan sut bozulup gidecek

Kızımın kaşlarında konak başladı ya nasıl geçer ki kafasında yok daha. Zeytinyağı da iyi gelmezmiş mantara çevirebilirmiş banyo sonrası düzeliyor sonra tekrar başlıyor

Benim kimsem de yok malesef gurbetteyim. Aynen öyle 2 buçuk aydır hiç dışarı çıkamadık geçen haftasonuhava güzel diye ilk kez bebek arabasıyla çıktık. Sahile gittik ki evime çok yakın 5 dk. Gider gitmez ağlamaya başladı emzirdim susmadı hemen geri geldik denize karşı emmek istemiş sanırım :) öyle olunca gözümüz korkuyor

Ay ay deniz manzarası da istermiş kıyamam :)) dışarda ağlayınca benim elim ayağım birbirine dolanıyor anlıyorum seni

Sağol canım size de çok geçmiş olsun.
İnşallah dediğin gibi kapanmıştır.

İnsallah kotu birsey yoktur canim dun cok az icti bir bezi bile batiramadi
Canım bence artık ciddi anlamda iyi bir doktora gitmelisin. Maalesef bizler çare olamıyoruz ama doktor bilir bebeğinin bir sıkıntısının olup olmadığının. Gerçekten bebeğine yazık günlerdir kaka yapmıyor diyorsun bence yetersiz beslenmeden olsa gerek. Bez sayısı da azalmış bunlar çok önemli yeterli süt içemezse yeterli sıvı alamazsa bebeğinin böbreklerini başta olmak üzere tüm vucüdunu etkiler. Lütfen iyi bir doktor bulup getirin sana da çok üzülüyorum çok yıpranıyorsun.. Bir de arkadaşların dediği gibi mama vermeyi denedin mi?

Aynısını yaşadık ya.
Ben bilerek değil de unuttuğum için vermedim. Gece çok geç geldi aklıma onda da uyuyordu. Üç dört gibi ikinmaya başladı. Eskisi gibi değildi ama geçmemiş demek ki. Emerken bile çekip çekip bıraktı gaz yüzünden. Üç ay kontrole kadar devam edeceğim ben. Ondan sonra doktor nasıl yonlendirirse.

Kızımın kaşlarında konak başladı ya nasıl geçer ki kafasında yok daha. Zeytinyağı da iyi gelmezmiş mantara çevirebilirmiş banyo sonrası düzeliyor sonra tekrar başlıyor
Bizimkinin de başında var şu an ama kabuklar büyümüş geldi dün gözüme. Biraz araştırdım zeytinyağı yerine bebek yağı da kullananlar var ama ikisinin de amacı aynı zaten banyodan bi saat önce yumuşatsın diye sürülüyor. Ben doğaldan yanayım bu konularda o yüzden zeytinyağı kullanıyorum. Zaten kullansak da kullanmasak da mantara dönüşme ihtimali var. Zeytinyağını sürüp bere takıyorum başına eli kolu değmesin diye 1 saat bekleyip sonra fırçalıyorum sonra da yıkıyoruz zaten..bu şekilde 2-3 haftada geçer diyorlar başka yöntem bilmiyorum

Dün hava durumunu izlerken yozgatta kar dediler aklıma sen geldin :) kolay gelsin canm nerdeyse nisan ayındayız hala kar kış.. yaz hiç gelmiycek sanki
Sorma canım ya hava bir türlü ısınmiyor çocuğu arabasına koyup gezemedik bir türlü
Sen hangi ildesin canım

Benimki bazen çok uykusu varken öyle yapıyor canım. Belki o tarz bir şeydir. Canını sıkma. Düzeleceğine inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…