2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cokgeis olsun kuzum en korktugum sey uykusuzluktan dusurmek allah korusun sende uzme kendini bilerek yapmadin sonucta uyuyunca unutmustur o

Kizlar halamin kalbi durmuştu öldü diye 3 saattir ağliyoruz , bi iğne yapmışlar ve bi süredir kalbi atiyormus , igne etkisini gecirdiginde devam ederse kalbi atmaya bi umut var dua edermisiniz?
İnşallah sağ salim aranıza dönsün canım. Acil şifalar diliyorum

Kizlar halamin kalbi durmuştu öldü diye 3 saattir ağliyoruz , bi iğne yapmışlar ve bi süredir kalbi atiyormus , igne etkisini gecirdiginde devam ederse kalbi atmaya bi umut var dua edermisiniz?
ALlahim sifa versin sizlere ailesine. Bagislasin saglik sıhat versin insallah kuzum

Benim.ki ağlıyor ama ağlamasına kalmadan özellikle gece uykusunu bölmeden bakıyorum kiprasiyor hemen emziriyorum eğer uyanırsa memeyi biraz zor alıyor :) cins bebe. Bakalım kaç kilo oldu en son 4500 du :))
Hepsi cins miniklerin :)
Benimki pek ağlamıyor kiloyu ben de merak ediyorum ne beslendi ne yaptı en son 4.800dü 2 aylık kontrolde

Ya kızlar benim bebeğim genelde uyurken hep ses çıkarıyor. Bazen boğulur gibi derin bir nefes çekiyor. Bazen inler gibi sesler çıkarıyor. Bir türlü sessiz uyumuyor çocuk. Normal midir acaba bilmiyorum ki.

Canım bilemiyorum ki. Çikolataya da olabilir alerjisi daha küçük olduğu için belli olmaz testlerde. Benim sana tavsiyem diyetini kendin hazırla. Mesela çikolata yediğinde oluyorsa yaz demek ki çikolata yemiceksin. Süt içince olur peynir yiyince olmayabilir böyle böyle dene. Ha ben cocuğumun acı çekmesini istemiyorum dersen o zaman cocukta alerjş yapacak besinleri araştır ve yeme. Dereotu tüket ne bilim arpa şehriye çorbaları iç tavuk kuzu eti ye. Yumurta alerjş yapmıyorsa ye. Pırasa havuç vs vs. Ayrıca meme reddinin genelde sebebi bebeğin biberona ya da emzik ucuna alışıp anne memesindeki yumuşaklığı reddetmesinden olur. Ama biberon reddi öyle değil. Laktoz intoleransı ve besin alerjisi olan bebeklerin karnına kramp girdiği için ağrıdan süt ya da mama içmeyi reddediyorlar. Benim kızım da tam içerken ağlıyor karnını çekiyor biberonu itekleyip ağlıyor ben de pışpışlayarak içiriyorum 2-3 gündür peynir yediğimden beri sancısı var çünkü. Bu biberon reddi değil. Bebekler biberon gibi anne memesinden daha rahat lakır lakır sütün geldiği bir şeyi aç olup da reddetmezlermiş. Ağrı sızı olursa beslenmeyi reddediyorlarmış. Ayrıca laktoz intoleransı olabilir. Süt alerjisinden farkı da şu: kilo kaybı olmaz süt alerjisindeki ağır reaksiyonları göstermez. Yüzünde pütürler kırmızılıklar olur ama süt alerjisinde kedi tırmalamış gibi daha ağır vahim görüntüler gaitada kan veya gizli kan gibi. Kilo kaybı yoksa laktoza alerjisi olabilir bir süre süt ürünleri tüketme. Bebeğin kolikte olabilir gaz ilacı kullan. Bir de doktor değiştir memnun değilsen ben bir sürü doktora gittim. Cocuk alerji hekimine de gitcektim aman dedim ya cocuk hastanede pis mikrobun içinde olacağına yediklerime dikkat ederim dedim.

Geçmiş olsun canım ama birşey olacağını sanmıyorum gönlünü ferah tut yelkenleridee böyle erken suya indirme daha coook dusucek her pozisyonda her yerden acı ama gerçek düse kalka büyüyecekler kendini suçlama lütfen

Csnim allah halani sizlere bagislasin safi ismiyle sifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…