2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bolluğunu geçtim zatende boyuda büyük geliyor bugün denedim çocuk kayboldu içinde 3-6ların yenidoğan giydirdim:))

Aynen boyu da olmuyo ki. Dün bi 3-6 sweatshirt giydirdim. Diyorum çok büyük bu galiba, yengem de diyo ki yok tam olmuş. Bana çocugun üzerinde emanet gibi görünüyo :))

Aynen boyu da olmuyo ki. Dün bi 3-6 sweatshirt giydirdim. Diyorum çok büyük bu galiba, yengem de diyo ki yok tam olmuş. Bana çocugun üzerinde emanet gibi görünüyo :))
Bende tam üzerine göre seviyorum ondan mı öyle geliyor acaba.. sanki seneyede giysin gibi durdu

Weebaby kullanıyoruz eğer açsa ağzında tutmuyor uykuya dalarken yavaşça emiyor sonra ağzından kendisi atıyor zorlanmadı hiç
Aventi tutmazsa onuda deneyeceğim cnm. Bende gece uykuya dalarken istiyorum. bazen zorlanıyor sürekli süt içmek istiyor sonra kusuyor öyle zamanlarda kullanıyorum ama emziği tutmak zorunda kalıyorum. Ağzında tutamıyor. Uyuyunca kendi bırakıyor benimki de yada sakinleşince ben çekiyorum istemiyor tekrar.

Canım suçlu hissetme böyle kazalar elbet olacak Allah büyük şey vermesin. Şimdi nasıl peki?
Ekstra bi farklilik yok col sukur canim. Soguk koyduk hemen alnina. Morluk yok. Ama korkuyor tabi ziplior arada gozumun onunden gitmiyor o yerdeki hali

Bende tam üzerine göre seviyorum ondan mı öyle geliyor acaba.. sanki seneyede giysin gibi durdu

Hahahahah aynen yaa bence de biz tam üzerine göre sevdiğimizden büyük görünüyo gözümüze. Bana küçükken büyük kıyafetler alıp giydirirdi annem ilkokul zamanı falan, hiç hoşlanmazdım. O yüzden çocuğumun kıyafetleri tam olsun istiyorum galiba :)

Kötü annelikle ilgisi yok ki hepimizin başına gelebilecek bir durum bak bir şeyi de yokmuş üzme kendini :) hem halı da varmış korkma

evet evet canım bazılarında öyle gercekten ama cogunda olmadı yani cokkucuktu 3,6aylar mesela o olmayan taytın 3,6ayı tam olur

tşekkür ederim hepinize aventden başlayayım denemeye o zaman onun uçları biberonumuzunkine daha çok benziyor sanki.. biberondaki tek aşkımızda avent zaten:)
Canim chicconun bu emzigide bizimki cok seviyor almak istersen

Eklentiler

• 95F8EF20-5023-40A8-A534-51F4CA13DDA0.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bebekleriniz acıktığında ağlıyor mu
3 ay civarı olanlara özellikle soruyorum :)
Benim.ki ağlıyor ama ağlamasına kalmadan özellikle gece uykusunu bölmeden bakıyorum kiprasiyor hemen emziriyorum eğer uyanırsa memeyi biraz zor alıyor :) cins bebe. Bakalım kaç kilo oldu en son 4500 du :))

Canım korkma halıya gelmis sende istemezdin böyle olmasini Allah'a emanet rabbim.saglikla sana bağışlasın

Hepinize cok cok tesekkur ederim kizlar. Biraz daha dikkatli olsaydin gibi seyler yazmayip rahatlattiginiz için. Annelik gercekten cok zormus ama iyi ki su grup karsima cikti da uye olayim su kadinlarklubune ne kaybederim ki ya demisimm. Allah ayaginiza tas degirmesin

Dr. Geldik. Duş aldık, uyuyoruz şimdi
Şükürler olsun ki kalbinde bir sorun yok kızımın.
Hep gebelik şekeri sebep olmuş bu durumlara Ki bende şeker yüksek ye değildi. Bir de yüksek olsa maazallah.

Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…