2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar halamin kalbi durmuştu öldü diye 3 saattir ağliyoruz , bi iğne yapmışlar ve bi süredir kalbi atiyormus , igne etkisini gecirdiginde devam ederse kalbi atmaya bi umut var dua edermisiniz?
Allah size bağışlasın insaallah canım.

Emegine saglik canim bilmiyordum biberonu reddetmediklerini ben cok gece kalmadan bi doktora saha gideyim kuzm

Allah şifa versin canım Papatyamaviss
ALlahim sifa versin sizlere ailesine. Bagislasin saglik sıhat versin insallah kuzum
Rabbim şifa versin canım
Allah şifa versin canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Csnim allah halani sizlere bagislasin safi ismiyle sifa versin insallah
Allah size bağışlasın insaallah canım.
Gozumden kacan varsa kusura bkmyn kizlar allah razi olsunn

Wee nin emzigini kullaniyorduk. Kucuk geldigi icin bir beden buyugune gecmek istedik. Dun anneanne chicco avent wee modellerinin buyuklerini almis. Bugun deneyip buraya yazacagim . Fakat bilseydim avent aldirmazdim ! Aventin hicbir kullanim kulavuzlarinda Turkce yazmiyor. Yazdigi ulkelerin nufusunu toplasalar Turkiye kadar etmez. Turkiyeye o kadar mal satacaksin bir turkce kulavuz eklemeyeceksin . Farkindalik icin buraya yazmak istedim

Günaydın hanımlar

I ISIK27 nerdesin canım merak ettim
günayfın canım haftasonu eşiimin memleketime gittik kaynanam umreden geldi bir de orda bi tanıdık rapor ayarlarız şuleyi getir demişti eşime ben o yüzden gittim dogrusu hava çok kötüydü raporu alamadık oglanları hasta edip geldik acayip gerildim zaten kaynanaya gelen gidenin sonu gelmedi hapsuran tıksıran anlıycan berbat bi haftasonuydu dün de eşimle gerildik benim de bogazım şişmiş ben de kaptım sanırım şifayı srn nasılsın canım oglanlar nasıl?

Hemde ne ağlama. Açken uyutmaya çalışıyorum uyumuyor altını değiştirirken bile ağlıyor. Çabuk ol dercesine
Ağlamıyor. O aşamaya gelmeden emziriyorum. Benim bebeğim ağlayan bir bebek değil zaten. Ağladığı zaman da çok kibar ağlıyor. Özellikle eşim dokunma biraz ağlasın diyor, bayılıyor o hallerine.
Ama aşı olduğumuz o gece ağladı. Ağrısı ateşi vardı.

Biz de mamajoo kullanıyorduk avente geçtik. Nasıl Temizliyorsunuz siz

Hemde ne ağlama. Açken uyutmaya çalışıyorum uyumuyor altını değiştirirken bile ağlıyor. Çabuk ol dercesine
Bence kız çocukları daha sabırlı ve sakin bilemiyorum tabi ama hem kız hem erkek annesi olarak bunu söylüyorum. Erkek çocuğu feryat figan bir anda basıyor çığlığı sanki saatlerdir aç yada

Bence kız çocukları daha sabırlı ve sakin bilemiyorum tabi ama hem kız hem erkek annesi olarak bunu söylüyorum. Erkek çocuğu feryat figan bir anda basıyor çığlığı sanki saatlerdir aç yada
Ay yazamazdım :) yani erkek değilmi bebeklikten zor oluyorlar sanki

Bizim oğlan da aynen dediğin gibi saatlerce aç bırakmışım gibi ağlıyor şaşırıyorum o hallerini görünce ama eltimin kızı var o bizimkinden beter o yüzden erkek kız farketmeyebiliyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…