Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım kilo alımı nasıl kızının 1.5 saat memede kalıyorsa seni emzik niyetine kullanıyor benim de öyleydi doymadığı için de ağlıyormuş mama verdikten sonra çok fark etti bizde eşimle çok üzülmüştük gazı var diye ağlıyor zannettik
bsebse
canım doktorla görüştüm 15 Nisan da muayene ve rota virüsü aşısı olacak. 15 Nisa’na çocuk kardiyologuna da randevu aldım. Göz muayenesini de Ankara’da yaptırcam büyük ihtimal.
Bende 15ine alayim o zaman saglik ocagija gitniyorum zaten. Benimde bide goz randevusu almam lazim kardiyolojiye gitmistim ben. Oo hosgeliosunn❤❤musiat olursan haber ver ❤
Bende 15ine alayim o zaman saglik ocagija gitniyorum zaten. Benimde bide goz randevusu almam lazim kardiyolojiye gitmistim ben. Oo hosgeliosunn❤❤musiat olursan haber ver ❤
Yok canım normalde 4 mart idi yok gelmedi denildi benim ameliyat için memlekete geldim 13 martta aradılar aşı geldi diye biz orada değildik memlekette sağlık ocağına da sordul burda da yok karaman dan aradılar bugün yarın olacak şükür
Biz hala Memorial’e devam ediyoruz ama bir yandan da başka doktor arayışı içindeyim. Doktordan memnundum ancak sigortamla anlaşmayı bozmuş hastane eskiden kuruş ödemiyordum şubattan bu yana fark ödemek zorunda kalıyoruz. Kafam karışık baya hastane ve doktor konusunda