Evet aynen bizimde öyle. Doktora gidince benide bilgilendirir misin. Birde odasını nemli tutmak gerekiyormuş. Şimdi kalorifer yaktigimiz için oda nemini alıyormuş petekler buda kuruluk yapıyormuş bebekte. Peteklerin üzerine havlu islat koy. Ben yapıyorum ama gene hırıltı var fizyolojiyle de nemlendiriyorum iki saatte bir damlatiyorum.
Normal tartinin dogru olmamasi cok guzel bisey ya bizimki de yanlis fazla gosterse cocukla cikinca oh oh kilo almis diyosun az gosterse tek cikip aa kilo vermisim diyorsun
Ama sonra kontrol de üzülüyorsun az almış diye kıyafetlere giremeyincede tum dolabim 34 36beden ve ben su an 38izorluyorum. Bogazini da tutamiyorum. Dogumdan 6 kilom kaldi 4te ben vermekiyim 10kilo nasil verilcek bilmiyorum bunalima giriuorum
bsebse
bardagin dolu tarafindan bakiyorum ben de aynen 10 kilo vermem gerekiyor benim de 2 gundur tutmaya calisiyorum kendimi ama cok zor oluyor bi taraftan ya sutum azalirsa kaygisi diger taraftan da bi daha eskisi gibi olamiycam kaygisi..
Ama sonra kontrol de üzülüyorsun az almış diye kıyafetlere giremeyincede tum dolabim 34 36beden ve ben su an 38izorluyorum. Bogazini da tutamiyorum. Dogumdan 6 kilom kaldi 4te ben vermekiyim 10kilo nasil verilcek bilmiyorum bunalima giriuorum
benim de 7 8 kilo vermem gerek resmen kalınlaştım ya incecik belim vardı bir zamanlar kıyafetler olmadıkca sinir oluyorum zayıflayacagım diye alışveriş de yapmak istemiyorum
selam canım kırmızımsı evet ama hafıflemıs gb. ablamın 3bucuk yasında kızı vsr suan yok gb dikiş ten rengını almıs sorarım bı ona ben. benım hıc ne sızı ne batma bıseyim yok geçtıgınden beri şükür okadsr ters hareket yapıyorım ki farketmeden canım yanmıyor baskaları uyarıyor benı hatta dikkat dye :)
eşim çok naifdir kuzum öyle maço tıpı degıldır tam orta yani benı cok iyi anlayan biri hatta kızım doğduğu andan beri dua ediyorum Allahım senin karşına da baban gibi birini çıkarsın dıye kızım için en güzel duam bu sanırım şuan❤
2 ay 19 gunluk canim. 18 gunde sadece 290gr almis galiba spiral ile alakali degil 1 hafta oldu cunku gece beslenmesi yapmiyoruz diye mi oysa ilk ay 1150 gr almisti ikinci ay 730 bu ay 500 u goremiycez galiba :/
eşim çok naifdir kuzum öyle maço tıpı degıldır tam orta yani benı cok iyi anlayan biri hatta kızım doğduğu andan beri dua ediyorum Allahım senin karşına da baban gibi birini çıkarsın dıye kızım için en güzel duam bu sanırım şuan❤
Kiymetini bil canim valla eminim sende boyle biri oldugun icin esinde sana karsi naif ama bazi erkeklere ne yapsan bos. O yuzden dedim ya sabrini asla azaltma sana karsi ufak seyler icin. Ins Duan kabul olur :)
Cnm yaaa.
Sling kullanıyor musun. Evde kriz anında slinge takiyorum beraber sakinlesiyoruz. Sakinlesince de uyuyor hatun.
Dün uykuya dalamadi. Abisi gürültü yaptı benden bişey istedi fln derken bölündü hep uyku. Taktım slinge çıktık balkona. Abi çiçek suladi sakinlesti ben balkonu yıkadım bebe de slingde uyudu. Yarım saat içinde herkes mutluydu
Normal tartinin dogru olmamasi cok guzel bisey ya bizimki de yanlis fazla gosterse cocukla cikinca oh oh kilo almis diyosun az gosterse tek cikip aa kilo vermisim diyorsun
Bizimki kucağımızdayken hastaneye göre yaklaşık 200gr eksik tartıyor bebişi.. acaba beni ne kadar eksik tartıyordur doğumdan sonra 1buçuk kilom kalmıştı şimdiyse hızla artıyor kilocuklarım ne kadar yersem yiyeyim sanki hiç doymuyor gibiyim sizde öyle misiniz. Hamileyken 1kase çorbaydı sadece akşam yemeklerim.. özüme geri döndüm galiba
2 ay 19 gunluk canim. 18 gunde sadece 290gr almis galiba spiral ile alakali degil 1 hafta oldu cunku gece beslenmesi yapmiyoruz diye mi oysa ilk ay 1150 gr almisti ikinci ay 730 bu ay 500 u goremiycez galiba :/
Benimki de 2 ay 10 gunluk. Ayni zamana mi denk geliyor acaba dedim de.. ben de gece uyandirmiyorum kendisi istemedikce vermiyorum ondan degildir..mesela bizde su aralar kisa kisa emip uyuyakaliyor ilk zamanlarda daha uzun sure emiyordu kilo alimi da daha iyiydi haliyle. Bir de azaliyormus zaten gittikce kilo almasi bebeklerin, boyu bas cevresi falan gelisim genel olarak iyiyse kilo alimina cok bakma bence ya bozma moralini
daha çok erken galiba canım iyileşme için ben de hiç hoşnut degılım o görüntüden ya nekadar aşağıda olsa da insan bedenınde ekstra seyler ısyemiyor Allah beterınden korusun❤