2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
burundan degil bogazdan geliyor gibi sanki bişey takılmış gibi ben de çözemedim haftaya gidicez doktora onu da sorayım
Evet aynen bizimde öyle. Doktora gidince benide bilgilendirir misin. Birde odasını nemli tutmak gerekiyormuş. Şimdi kalorifer yaktigimiz için oda nemini alıyormuş petekler buda kuruluk yapıyormuş bebekte. Peteklerin üzerine havlu islat koy. Ben yapıyorum ama gene hırıltı var fizyolojiyle de nemlendiriyorum iki saatte bir damlatiyorum.

Hanimlar size sutum konusunda danismak istiyorum. Benim kizim gun icinde cok emen gece pek kalkmayan bir bebek. Kendi uyku duzenini kendi olusturdu bidik. Kilo alimi 2 ay cok iyiydi sonra hiç tartmadim benim tartim var bugun tartacagim. Ama gun icinde cisli kakali bez 6 falan oluyor ortalama. aksama dogru huysuzlugu acaba sutun eskisi gibi tazikli gelmemesindenmi? Cunku hep oyle bol geliyordu. Simdi aksamlari biraz azaliyor hem mirena taktirdim hemde hafif hafif kanamalarim var. Regl donemindede sut miktarinda azalma olur diye biliyorum asamlarida zaten gunduz gibi olmuyor.sizce Bir iki gun daha beklesem mi spirali cikartmak icin?

Ay yine mi meme reddi ben yeni yeni toparlamaya calisiyorum o durumu kizim 2hafta reddetti 2.ay kontrolundem once sonrasinda da yine devam ediyor esksii kadar degil ama sukur. Zaten azaldi kilo alimo bi daha olmasiiinn

Bende etkilerini kesin gorup cikartman daha iyi canimm evet adet doneminde azaliyor benimde azalmisti cunku. Bir de bir tart bakalim once kilo alimi nasilmis diye ❤

Ay yine mi meme reddi ben yeni yeni toparlamaya calisiyorum o durumu kizim 2hafta reddetti 2.ay kontrolundem once sonrasinda da yine devam ediyor esksii kadar degil ama sukur. Zaten azaldi kilo alimo bi daha olmasiiinn

Emzirmek cok keyifli ama bu minik huysuzlarin ogrendigi ilk oyun annelerinin hayatini zorlastirmak herhalde oglumda yasamistim 1 hafta gece gunduz sagmistim, kabul etmesi icin farkli pozisyonlar sirinlikler ancak atlatmistim ama yormustu beni. Coook ilgi istiyolar ondan bu huysuzluklari

Canım tırnağı filan çarpmıştır belki geçmiş olsun

Bu gece hic uyanmadi mesela aciksa kalkardi dimi :/ uyansin zilli bir bakacagim kilosuna :)♡
Aç olunca uyanır diyorlar evet ❤Benimkide uyanmadi 6 7 saat ama dün sabah 9dan gece 10a kadar hiç uyumadi muhtemelen yorgunluk ve uykusuzluk Tan uyanmadi. Oyy bak bak keşke bizde de olsa bize de verselerdu ❤

Geçmiş olsun bizimde 2. Ay aşısını olunca kan oturdu bende goz damarı çatladı diye çok üzüldüm dr ağlamaktan önemli değil geçer dedi ertesi gün geçti

Aç olunca uyanır diyorlar evet ❤Benimkide uyanmadi 6 7 saat ama dün sabah 9dan gece 10a kadar hiç uyumadi muhtemelen yorgunluk ve uykusuzluk Tan uyanmadi. Oyy bak bak keşke bizde de olsa bize de verselerdu ❤

Ben toys u rustan almistim oglumda, cocugu hergun tartiyorduk cisli boklu bezlerini tam deli isi kizim icin daha kullanmadim ins guzel kilo almistir ♡ resmini cekip koyarim ev tipi begenirsen alabilirsin amazonda vardir mutlaka cici

ben de eşimin anne tarafından alıştım böyle arada sevimli geliyor insan unutuyor kuzum ya cevre cok onemlı cıdden onlar gb konusmaya basladım eşim oyle degil konusmaz oyle arada kv.lernde var oste böyle uslupları
Benimde babanem halalarim cok kullanirdi eski insanlar daha cok kullaniyo

Ben toys u rustan almistim oglumda, cocugu hergun tartiyorduk cisli boklu bezlerini tam deli isi kizim icin daha kullanmadim ins guzel kilo almistir ♡ resmini cekip koyarim ev tipi begenirsen alabilirsin amazonda vardir mutlaka cici
Olur iyi olur aslında çünkü evdeki normal tartım da doğru değil benim

Olur iyi olur aslında çünkü evdeki normal tartım da doğru değil benim
Normal tartinin dogru olmamasi cok guzel bisey ya bizimki de yanlis fazla gosterse cocukla cikinca oh oh kilo almis diyosun az gosterse tek cikip aa kilo vermisim diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…