2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Aa ne iyiymis, doktor dedigin branşına bakmadan böyle olmalı gebzeyi düşünebilirim bi bakayım oraya sağol kuzum

İnşallah canım siz atlattınız darısı bize

Valla ne yapıcaz bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun. Canım dr mukusu tek başına problem etmiyoruz kan olursa önemli dedi. O yüzden üzülme canım

Ben de tam tamina ayni nobetler ya ne guzel sadece 2-3 kere kalkiyorum diyordum :/
Gerçekten noldu bebelere kalkmaktan yatmıyorum artık zombi oldum 1 haftadır

Mari ve kizceyi cok severim burdayken cokta kullanırdım ama bursada kimsem yok diye herhalde aklima gelmiyo hiç bu kelimeler
ben de eşimin anne tarafından alıştım böyle arada sevimli geliyor insan unutuyor kuzum ya cevre cok onemlı cıdden onlar gb konusmaya basladım eşim oyle degil konusmaz oyle arada kv.lernde var oste böyle uslupları

Canım benim bebeğimde hırıltı bir oluyor bir olmuyor. Soğuk algınlığına bağlıyorum ben alerjiyle ilgisi mi var?

Günaydın kızlar ❤ kzıımın gözünde hafif kan oturmuş nazara geldik sanırım eşim dr arkadasına foto attı bundan bişey olmaz bır ıkı gun daha geçmezse damla sölicem onu kullanın dedi geçer inşallah

Belki de bu dönemlerde normaldir? Bilemedim Baya baya korku ifadesini görebiliyorum yüzünde sonra ağlıyor zaten, kucağımda zor sakinleştiriyorum.
Bir kitapta okumustum bebekler ilk 3 aylarinda kendilerini hala annelerinin Karninda sanirlarmis. 3 aydan sonra farkina varip huzursuzlasirlarmis. Meme reddi vs hep bu 3 ayin sonlarina denk geliyor mesela ondan olabilir bu huzursuzluklari korkulari. Bide tabi buyudukce algilari acildigi icin sesleri vs daha duyarli hale geliyorlar.

cok gecmis olsun ay oyle deme kendimi kotu hissettim ben cok begendim prensesi ama valla nazarim yok benim gecer canim icini sıkma

Benimkinde de çok hırıltı var. İki kere doktora götürdüm fizyolojik serum verdi biri biri de birşeyi yok dedi. Balgam var gibi sanki boğazında. Emiyor burnunda tıkanma da yok sütüm de yarıyor herhangi bir belirti de yok süt alerjisi desem.

Geçmiş olsun canım. O neden oluyor ki. Tahriş mı oldu acaba.

Imkanim olsa dunyadaki tum bebeklere bakabilirim bildigim en guzel seyler ♡ benim kizim benim kainatimin prensesi yeter :) ama seninki barbie bebek gibi valla masallah ♡
Benim cirkinim bu:)

Çok güzel yavrun canim Maşallah maşallah kuzuya ♥♥

burundan degil bogazdan geliyor gibi sanki bişey takılmış gibi ben de çözemedim haftaya gidicez doktora onu da sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…