Bende prima kullanıyorum gecen görümcem gittim oğlumun bezleri arabada kalmıştı inmeye üşendim kızının bezini kullandım molfix hic pişik falan yapmadi güzel bir bez ben oğlum ilk doğduğunda yenidoganinsan almıştım lastikleri cok sıkıydı iz yapiyodu bu kullandigim 4 numaraydı güzeldiKızlar bez olarak bebek doğduğundan beri Prima premium care kullanıyoruz kullanmaya da devam edeceğiz daha 3 aylık daha stoğumuz var ama abimler bana gelirken bebişe bez ıslak mendil falan almışlar molfix getirmişler(3 ve 4 no), aralarda molfix kullanıp onları bitirsem diyorum ama pişik olmasından da korkuyorum(primanın alışkanlık yaptığını söylüyorlar) bezini değiştiren oldu mu bu şekilde
Ben de ilk 2 paket prima kullandim. Sonra can bebe, molfix, sleepy hepsini deneye deneye degistrdim pisik olmadi canmKızlar bez olarak bebek doğduğundan beri Prima premium care kullanıyoruz kullanmaya da devam edeceğiz daha 3 aylık daha stoğumuz var ama abimler bana gelirken bebişe bez ıslak mendil falan almışlar molfix getirmişler(3 ve 4 no), aralarda molfix kullanıp onları bitirsem diyorum ama pişik olmasından da korkuyorum(primanın alışkanlık yaptığını söylüyorlar) bezini değiştiren oldu mu bu şekilde
Evet ya lutfen bunun cevabini veren beni de etiketlesinbu gaz çıkarma olayı tamamen kaçıncı ayda geçecek arkadaşlr ya. nezaman uğrasmayacaz "tamam artık emdin hadi sen çıkar benden bagımsız" durumu. kendi çıkarıyor çoğu zaman ama emdıktennsonra ben cıkartmazsam uyku arasında uyanıyor.
Bende bir bakayım canım. Ben almadım.öyle böyle büyüyücekler işte kuzum oyun halısı aldın mı bak onda oyalanabılır ben aldıgım 20gun flnoldu sımdı baya oyalanıyor eskısknden daha fazla bugğn kahvaltımı öyle yapabıldım sever senın yakısıklı da belkı
kaç gunluksunuz kuzum bızım gaz aglaması cokaz olmustu sımdı aglama fln hepten yok ama uykusundan uyanıyor ben destekle cıkarttırmayınca. merakla beklıyorum cevabıı sesimizi duyunBen de ilk 2 paket prima kullandim. Sonra can bebe, molfix, sleepy hepsini deneye deneye degistrdim pisik olmadi canm
Evet ya lutfen bunun cevabini veren beni de etiketlesindoktorumuz sab simplex i biraktirip relactaz daha iyi bi gaz ilaci onu kullanin dedi sanki hic ise yaramadi gibi çocukcagiz ugrasiyor gaz cikarmaya
Biz neredeyse çoğu gaz ilacını aldık. Sap simplex, Nurse harvey,zinco, metsil. Bize zinco iyi geldi onu kullaniyoruzBen de ilk 2 paket prima kullandim. Sonra can bebe, molfix, sleepy hepsini deneye deneye degistrdim pisik olmadi canm
Evet ya lutfen bunun cevabini veren beni de etiketlesindoktorumuz sab simplex i biraktirip relactaz daha iyi bi gaz ilaci onu kullanin dedi sanki hic ise yaramadi gibi çocukcagiz ugrasiyor gaz cikarmaya
2 ay 20 gunluk canim bugün. Gayet guzeldik pazartesi gunune kadar. Pazartesiden itibaren bi haller bi ikinmalarkaç gunluksunuz kuzum bızım gaz aglaması cokaz olmustu sımdı aglama fln hepten yok ama uykusundan uyanıyor ben destekle cıkarttırmayınca. merakla beklıyorum cevabıı sesimizi duyun
Belki kakasını yapamiyordur. Biogia kullanıyor musunuz2 ay 20 gunluk canim bugün. Gayet guzeldik pazartesi gunune kadar. Pazartesiden itibaren bi haller bi ikinmalar
o ıkınma benımkınde de 3gundur cok. atağa mı baglı bunda acaba dıye dusunmedım degıl kakadan dolayı bazen tamnuyuyor bır acıyor gözu çatır cutur gıdıyor sonra emekler bosa gıdıyor:)2 ay 20 gunluk canim bugün. Gayet guzeldik pazartesi gunune kadar. Pazartesiden itibaren bi haller bi ikinmalar
Biz sab simplex de relactaz a gore daha iyiydik aslinda . Sab bitmisti, Çocuk cerrahimiz relactaz daha etkili dedi diye esimi israrla gonderdim 70 kusur tl vermis relactaz a simdi kizarsa diye bu olmadi bu kalsin sab simplex alalim gene de diyemiyorum. 64 dsmlaya kadr verilir diyo ben 16 damlw veriyorim ya daha cok vereyim ya da kendim mi icsem bitirsem napsamBiz neredeyse çoğu gaz ilacını aldık. Sap simplex, Nurse harvey,zinco, metsil. Bize zinco iyi geldi onu kullaniyoruz
Yok canim kullanmiyorum. Relactaz a basladik iste cok iyi kaka yaptiriyor diye de goremedim cok iyisiniBelki kakasını yapamiyordur. Biogia kullanıyor musunuz
Atak olduguna inanmak istiyorum lutfen gecici olsun bir iki gune gecsino ıkınma benımkınde de 3gundur cok. atağa mı baglı bunda acaba dıye dusunmedım degıl kakadan dolayı bazen tamnuyuyor bır acıyor gözu çatır cutur gıdıyor sonra emekler bosa gıdıyor:)
Biz sab simplex de relactaz a gore daha iyiydik aslinda . Sab bitmisti, Çocuk cerrahimiz relactaz daha etkili dedi diye esimi israrla gonderdim 70 kusur tl vermis relactaz a simdi kizarsa diye bu olmadi bu kalsin sab simplex alalim gene de diyemiyorum. 64 dsmlaya kadr verilir diyo ben 16 damlw veriyorim ya daha cok vereyim ya da kendim mi icsem bitirsem napsam
Canım 2. Atakta ve sonrasında olurmuş diye okumuştum bizde de başladı dün atak bitti sözde ama devam ediyor ıkınmalar çok zor çıkarıyor normalde bu kadar zorlanmazdı. Damla bile kullanmadım hiç. Beyin kasları kontrol etmeye başlamış o bölgenin kaslarını da sıkıp gaz çıkışını engelliyormuş kısa bir süre sonra tamamen kendi çıkarmaya başlar diyordu sabırsızlıkla bekliyorum.2 ay 20 gunluk canim bugün. Gayet guzeldik pazartesi gunune kadar. Pazartesiden itibaren bi haller bi ikinmalar
Evet yakin epey hattaYaa yakınmışız bende yalovadayımKızımın doktoru da Bursa’da
Benim hanim oyun halisinda kac dk duruyor biliyor musun maksimum 7öyle böyle büyüyücekler işte kuzum oyun halısı aldın mı bak onda oyalanabılır ben aldıgım 20gun flnoldu sımdı baya oyalanıyor eskısknden daha fazla bugğn kahvaltımı öyle yapabıldım sever senın yakısıklı da belkı
Kesin benimkide durmazBenim hanim oyun halisinda kac dk duruyor biliyor musun maksimum 7
Allahtan para vermedim esimin kuzeni verdi,versem icime otururduKesin benimkide durmaz
Yaa icime bir umit dogdu . Aciklaman mantikli geldi kaslar vb. Gececek diye daha bi rahatladim gececek insallah gececek gececek :)Canım 2. Atakta ve sonrasında olurmuş diye okumuştum bizde de başladı dün atak bitti sözde ama devam ediyor ıkınmalar çok zor çıkarıyor normalde bu kadar zorlanmazdı. Damla bile kullanmadım hiç. Beyin kasları kontrol etmeye başlamış o bölgenin kaslarını da sıkıp gaz çıkışını engelliyormuş kısa bir süre sonra tamamen kendi çıkarmaya başlar diyordu sabırsızlıkla bekliyorum.
benimki de okadar fazla durmuyor kız max 15dk duruyor arada koyuyorum ıste ne yaparsam kar odadan cıkmaya görsun agu dıye cagrıoBenim hanim oyun halisinda kac dk duruyor biliyor musun maksimum 7
İnanıyorum cnm geçecek buraya yazacağız geçtiii diye:))Yaa icime bir umit dogdu . Aciklaman mantikli geldi kaslar vb. Gececek diye daha bi rahatladim gececek insallah gececek gececek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?