2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende prima kullanıyorum gecen görümcem gittim oğlumun bezleri arabada kalmıştı inmeye üşendim kızının bezini kullandım molfix hic pişik falan yapmadi güzel bir bez ben oğlum ilk doğduğunda yenidoganinsan almıştım lastikleri cok sıkıydı iz yapiyodu bu kullandigim 4 numaraydı güzeldi

Ben de ilk 2 paket prima kullandim. Sonra can bebe, molfix, sleepy hepsini deneye deneye degistrdim pisik olmadi canm
Evet ya lutfen bunun cevabini veren beni de etiketlesin doktorumuz sab simplex i biraktirip relactaz daha iyi bi gaz ilaci onu kullanin dedi sanki hic ise yaramadi gibi çocukcagiz ugrasiyor gaz cikarmaya

Bende bir bakayım canım. Ben almadım.

kaç gunluksunuz kuzum bızım gaz aglaması cokaz olmustu sımdı aglama fln hepten yok ama uykusundan uyanıyor ben destekle cıkarttırmayınca. merakla beklıyorum cevabıı sesimizi duyun

Biz neredeyse çoğu gaz ilacını aldık. Sap simplex, Nurse harvey,zinco, metsil. Bize zinco iyi geldi onu kullaniyoruz

kaç gunluksunuz kuzum bızım gaz aglaması cokaz olmustu sımdı aglama fln hepten yok ama uykusundan uyanıyor ben destekle cıkarttırmayınca. merakla beklıyorum cevabıı sesimizi duyun
2 ay 20 gunluk canim bugün. Gayet guzeldik pazartesi gunune kadar. Pazartesiden itibaren bi haller bi ikinmalar

2 ay 20 gunluk canim bugün. Gayet guzeldik pazartesi gunune kadar. Pazartesiden itibaren bi haller bi ikinmalar
o ıkınma benımkınde de 3gundur cok. atağa mı baglı bunda acaba dıye dusunmedım degıl kakadan dolayı bazen tamnuyuyor bır acıyor gözu çatır cutur gıdıyor sonra emekler bosa gıdıyor:)

Biz neredeyse çoğu gaz ilacını aldık. Sap simplex, Nurse harvey,zinco, metsil. Bize zinco iyi geldi onu kullaniyoruz
Biz sab simplex de relactaz a gore daha iyiydik aslinda . Sab bitmisti, Çocuk cerrahimiz relactaz daha etkili dedi diye esimi israrla gonderdim 70 kusur tl vermis relactaz a simdi kizarsa diye bu olmadi bu kalsin sab simplex alalim gene de diyemiyorum. 64 dsmlaya kadr verilir diyo ben 16 damlw veriyorim ya daha cok vereyim ya da kendim mi icsem bitirsem napsam

Belki kakasını yapamiyordur. Biogia kullanıyor musunuz
Yok canim kullanmiyorum. Relactaz a basladik iste cok iyi kaka yaptiriyor diye de goremedim cok iyisini
o ıkınma benımkınde de 3gundur cok. atağa mı baglı bunda acaba dıye dusunmedım degıl kakadan dolayı bazen tamnuyuyor bır acıyor gözu çatır cutur gıdıyor sonra emekler bosa gıdıyor:)
Atak olduguna inanmak istiyorum lutfen gecici olsun bir iki gune gecsin

Hiç sorma dunya para ama her bebeğe hepsi uymuyor. Ben zinco veriyorum bir akşam çok ağladı kakası varmış. Bizimkide bana sormadan gitmiş Nurse harveyin şurubunu almış. Bende kızdım niye sormadan alıyorsun diye. Kullanmıyorum da. Adam eczaneye abone oldu arkadaş olmuş oradakilerle

Canım 2. Atakta ve sonrasında olurmuş diye okumuştum bizde de başladı dün atak bitti sözde ama devam ediyor ıkınmalar çok zor çıkarıyor normalde bu kadar zorlanmazdı. Damla bile kullanmadım hiç. Beyin kasları kontrol etmeye başlamış o bölgenin kaslarını da sıkıp gaz çıkışını engelliyormuş kısa bir süre sonra tamamen kendi çıkarmaya başlar diyordu sabırsızlıkla bekliyorum.

Benim hanim oyun halisinda kac dk duruyor biliyor musun maksimum 7

Yaa icime bir umit dogdu . Aciklaman mantikli geldi kaslar vb. Gececek diye daha bi rahatladim gececek insallah gececek gececek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…