2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kızlar havalar düzelince buluşsak mı acaba

Geçmiş olsun canım

İdrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi Dr buna da şükür diyorum süt alerjisi olacak diye korktum zaten her şeyi yiyemiyorum 3 ay boyunca dikkat etmem gerekiyor
Gecmis olsun canim evet alerji olmamasindan iyidir demekle avunmak lazim napalim
Vajen temizligini yapıyorsundur belki ama diski kacinca genelde oluyor,dikkakli yapmani oneririm temizligini

@Kartanesii8892 canim ben sanirim senden duymustum google play in harika haftalar uygulamasini da aklima takilan bir sey var.denildigi gibi Dogmasi beklenen tarihe gore girdim 11 gun var diyor sicrama atagina, dogdugu tarihe goreyse 1 gun gosteriyor. Ama su an sicrama doneminde olmadigini kabullenmek istemiyorum sanirim sekemiyor mu dedigi tarihe gore 1 -2 hafta

yok yok herkesın denk gelmjyor kuzum basta ben de yanıldım tam dogdugu tarıh sandıö ama buhafta anladımki gercekten 40haftaya göreymıs bız ataktays buaksam uyumadan once cokk huysuzlandı bnde emmeknıstedı saatlerce esıme verdım 1dkda uyudu degısık degısık harektlerı var 3gun sonra bıtecek atagımız allahım bu boyleyse 5haftalık olan nolur kımbılırr. ıyı gozlemle muhtemelen aynı ataktan bahsedıyoruz uykuya dalmakta gucluk cekılıyor bu atakta sızde de oylemi 11, 12. hafta arası olanı mı dıyosun

Evet evet gozunden uyku akiyor aglayip duruyor, kafasini salliyor, bir turlu dalamiyor. Butun gün uzdu beni ve dedigin gibi esim geldi birden bi gulucukler, hemen uyumalar sagolasin canim bi takip edeyim bakiim hangisine gore denk geliyor. Ayy bir de dedigin gibi bayagi uzun ataklar goruluyor takvimde Allah hepimize guc kuvvet versin

Maşallah kuzuna canim gecede mama onerilmemesi iyi bencede

Kızlar geçenlerde msj gelmişti pro üyeler çoklu msj grubu kurabiliyormus. Zayıflamak için öyle bir grup mu kursak. Bizi bizden başkası motive edemez. Emzirme sonrası tatlı krizlerimızı kimse anlamaz.

Kızlar geçenlerde msj gelmişti pro üyeler çoklu msj grubu kurabiliyormus. Zayıflamak için öyle bir grup mu kursak. Bizi bizden başkası motive edemez. Emzirme sonrası tatlı krizlerimızı kimse anlamaz.
Ben sahsen onlarla ayaktayim grup benlik ama suan degil

Kızlar gece bebeklerinizin üstünü nasıl örtüyorsunuz. Ben çift kat battaniye örtüyorum ama kollar açıkta kalıyor. Oda 22-23 derece. Gece bazen benim kollarım omzum üşüyor tamamen yorganın içine giriyorum ama kızımın kolları içerde durmuyor acaba o da üşüyor mudur ki. Kıyafetide kısa kollu zıbın üstüne bir tane pijama. İnşallah üşümüyordur.

Merde tam icmeye basladi dicektim ki bugun yine redlerde hemen sıkıldı yeni biberon aldik onuda istemiyor ne istiyo bu cocuk
Ben anlamadim

Canım tahlil vs yapıldı mı Benim kızda idrarda enfeksiyon çıktı belirtilerinde iştah kaybı da diyor onu çok yaşamadık ama var mutlaka bir derdi inşallah anlaşılır rahatlarsın

Ben yarım kundak yapıyorum kollarını penye battaniyesinin içine alıyorum kendini çok uyandırıyor yoksa benimki bi de aşırı korkak ürkek herşeye sıçrıyor bugunlerde artık yavaş yavaş kundağı bırakmak gerekiyormuş aslında (3 ayımızı geçtik) deneyeceğim bugunlerde önce tek kol dışarıda şekilde yatırıp sonra tamamen çözmeyi, yattığımız oda 24 derece Bebişin yanakları soğuk gibiydi gene de ( birazda bol salya akıtıyor hep ıslatıyor yüzünü gece de silmeyince üşümüş de olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…