2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben değişim yaptım canım bir sıkıntı olmadı Prima sleppy ve molfix kullaniyirum ara ara
Bende artık aralara molfix katmaya başladım 2 gündür henüz pişik vs olmadı hatta elimdeki Prima stoğu bitince değiştirebilirim bile tamamen molfix e geçebiliriz dedim eşime, bez no sayısı arttıkça adet azalıyor fiyat artıyor

Haklısın bolca emziriyorum aldığı sürece bazen reddediyor memeyi canım
Bestlak damla canım adı

Hepinize teşekkür ederim kızlar baya savaş verdik ayakta pispis yapa paya azıcık emzirebildimvar bir sıkıntısı ama ne yada 16. Haftadayız atak haftasına da denk gelmiş olabilir

Kansızlık insani cok terletir ozellikle bas kismini al canim dogum yaptik biz zaten 4 5 ay kullanmamiz gerekiyor

Gunaydin kizlar ❤
Kızlar son bir haftadır her gün baş dönmesi oluyor bende ama çok şiddetli veya çok fazla değil bir ya iki kere. Siz de de oluyor mu böyle birşey. Demir ilacı almıyorum. İ mom latte kullanıyorum ama
Kiz kullansana demir ilacını,benim dr birkac kez tekrar etti 3 ay ilacini kullan diye

Günaydınnlarinşallah herkes iyidir. Düne nazaran bugüne çok iyi başladım uykumu almışım eşimle kahvaltıya gideceğiz kızımı babannesine bırakıp
Çok şanslısın valla. Bebeği birine bırakmak ve dışarı çıkmak ihtiyacım olan şey.

Merkezde genelde kötü zaten.. hangi doktora gidiyorsunuz cnm
Aritmide bi doktora gidiyordum ilk alt kattakine sonra ust katta 4 den sonra gelene gittim , bide devlettr erhan kaya di sanirim oda cok guzel ilgileniyo aritmidekiler hep yasli ya doktorun kimsi senin hangi has yaptın

Çok şanslısın valla. Bebeği birine bırakmak ve dışarı çıkmak ihtiyacım olan şey.
kuzum benım ya yok mu yakınlarında annen kv falan gercekten ınsanın ıhtyacı oluyor sagolsun bebek konusunda hıc hayır demez bız deyınce aksamları uyutup da cıkabılıyoruz normal zamanda hos degıl altlı ustlu oturmak ama bebek varken ıyıymıs bnu anladm

Aritmide bi doktora gidiyordum ilk alt kattakine sonra ust katta 4 den sonra gelene gittim , bide devlettr erhan kaya di sanirim oda cok guzel ilgileniyo aritmidekiler hep yasli ya doktorun kimsi senin hangi has yaptın
Cihangirde gitmiştik birine ama memnun kalmadık şimdi bizde Üst kattayız çalışma saatlerini bilmiyorum da kahraman amcaya gidiyoruz kontrollerimi cihangirde hatice hanım yaptı ama ben konya da yaptım cnm doğumu sen kimde yaptın

Peki ne kadar emzirdin canım?
Bu emzirme gerçekten ne zor ismis arkadaş.
Hayaller hayatlar olduk resmen.
Ne zaman sakince, gerilmeden, ay bıraktı bırakacak demeden rahatlıkla emzirecegiz yavrularimizi

Günaydın herkese... iki saatlik bile uykum.yok. bu seferki meme reddini çok şiddetli yaşıyoruz. Gece bile uyurken bile emmemek için direndi bu gece... Ne yapicam.ben yaa... bunun bi çaresi olmali
Allah yardımcınız olsun kızlar ve meme reddi yaşayan tüm annelerin de bebeklerinin de.
İnşallah hepsi geçer.
Olmazsa da canları sağ olsun sağlıklı olsunlar ne diyelim.

Ne zaman sakince, gerilmeden, ay bıraktı bırakacak demeden rahatlıkla emzirecegiz yavrularimizi
Kesinlikle katılıyorum emzirmek çok zor bizimkide 2 gündür emzirme pozisyonunda çığlık atıyor
Orda burada emzirmeyi çok doğal bir hadise olarak anlatmıyorlar mı hadi oradan diyesim geliyor

Bencede çok gergin bi durum, her emzirme de terden ölüyorum her seferinde atlet değiştirmece

Üç yaş bir bucuk ay canım.
Canım 3 yaşında olanı bi kreş Ya da oyun gruplarına falan bi yere gidiyor mu en azından enerjisini atar oyle yerlerde, ya da Yaşıtı olan bir arkadaşı varsa eve gelip birlikte oyun kurup oynayabilirler belki, ben tek çocukla kendimi kaybetmişim şuan düşünüyorum evde bi 3-4 yaşlarında daha bebeğim olsa napardım diyorum allah yardımcınız olsun ama şöyle düşün 2 sene sonra en iyi oyun arkadaşı olacaklar birbirlerine kardeş dünyanın en güzel şeyi

Kesinlikle katılıyorum emzirmek çok zor bizimkide 2 gündür emzirme pozisyonunda çığlık atıyor
Orda burada emzirmeyi çok doğal bir hadise olarak anlatmıyorlar mı hadi oradan diyesim geliyor
Valla bazen mama verseydim de böyle yıpranmasaydım diyorum sonra da uf neden böyle diyorum ben kötü bir anneyim diye ağlamaya başlıyorum, yok meme ucum yok derdi, ay silikon uçla emziriyorum mı guzel yıkadım mı acaba gece yıkamış mıydım, kaç dk emdi acaba ne kadar sut emmiştir, ay ön sütü son sütü bilmem nesi, kucağımda balık gibi kıvranan bırak emzirmeyi düşürmemek için zor tutuyorum

Aritmi de fatma hanim da yaptım bende dogumu oldu da bitti valla hersey 3 aylik olcaklar nerdeyse ya annenlermi konyada senin orda yaptın

Yok canım yakinimda kimse. Bende altlı üstlü istemezdim ama bu tür olaylarda iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…