Bizimkinde de gaz sancıları tekrar başladı. Biz 2 ay 10 günlüğünüz. Ikınırken kusuyor aynı şekilde. Ben faranjit oldum bu ara ondan mı yoksa geri mi geldi sancılar ben de merak ediyorum.
Ikınırken kusma bizdede var di dr ona normal bebek reflüsü dur gecer dedi biz gaz sancisindan cok çektik dr gidip ben agliyodum
Birden bire kendi kendine çıkarmaya başladı sancılarda gecmisti.ikigundur çok kötü feryatları duyan çocuğu boğazliyorum sanar o denli
Günaydın herkese... iki saatlik bile uykum.yok. bu seferki meme reddini çok şiddetli yaşıyoruz. Gece bile uyurken bile emmemek için direndi bu gece... Ne yapicam.ben yaa... bunun bi çaresi olmali
Herkese iyi pazarlar yeni bir meme reddiyle karşı karşıyayız kendi oğlumu resmen nazar ettim obur diye diye gün gündüz 3 kez en fazla 10 dk gece 5 de dakikadan 2 kez emdi annemdeyim dün artık göguslerimj sağdım çatlayacaktım biberonla içirmeye çalıştım banamısın demiyor koparıyor yaygarayı dünden beri 3 biberon süt döktüm cok üzüldüm ama caresizim bu durumu yaşayan anneler nasıl atlattınız
Günaydın herkese... iki saatlik bile uykum.yok. bu seferki meme reddini çok şiddetli yaşıyoruz. Gece bile uyurken bile emmemek için direndi bu gece... Ne yapicam.ben yaa... bunun bi çaresi olmali
Herkese iyi pazarlar yeni bir meme reddiyle karşı karşıyayız kendi oğlumu resmen nazar ettim obur diye diye gün gündüz 3 kez en fazla 10 dk gece 5 de dakikadan 2 kez emdi annemdeyim dün artık göguslerimj sağdım çatlayacaktım biberonla içirmeye çalıştım banamısın demiyor koparıyor yaygarayı dünden beri 3 biberon süt döktüm cok üzüldüm ama caresizim bu durumu yaşayan anneler nasıl atlattınız
Bizim ki 3 haftaya yakın sürdü tam olarak düzelmedi ama daha iyi.biberon da bu dönemde vermeyin tamamen bırakabilir diyorlar. Zorlama yapmadan ten temasını bol bol artırın uykuya yakın emzirin deniliyor
Herkeze günaydın 2 gündür gaz sancıları tekrar başladı ne güzel geçti o kabus gibi günler geride kaldı diyodum. Şimdi resmen Kivraniyo kendini parçalıyo gaz çıkarırken kusuyo 3 4 kez çıkarmadan rahatlamiyo sonuncuyu cıkarinca küt kafa omzumuma düşüyo uyuyo. Üşüttummu cocugu yada kendimmi Üşüttum ne oldu boyle anlamadim gitti
günaydın. Vallahi dikkat emtmemiz lazım bizim de 1ayı gecmıstı olmuyordu kendi çıkarıyor. ama gecen gece ılkkez gaz sorunu yasayarak kalktı uykusundan. ben o gün yediklerimi abarttım kızıma geçti zorlandı sancı yaptı. 6aylık oğlu olan arkadaşım arada hala yediği seylerin bebegını etkıledığini soyledı. sanırım 7,8ay çok dıkkat etmeliyiz. Ben de evde hep ınce seylerle dolanıyorum ama üşütmememiz de gerek gerçekten
Kızlar son bir haftadır her gün baş dönmesi oluyor bende ama çok şiddetli veya çok fazla değil bir ya iki kere. Siz de de oluyor mu böyle birşey. Demir ilacı almıyorum. İ mom latte kullanıyorum ama
Kızlar son bir haftadır her gün baş dönmesi oluyor bende ama çok şiddetli veya çok fazla değil bir ya iki kere. Siz de de oluyor mu böyle birşey. Demir ilacı almıyorum. İ mom latte kullanıyorum ama
Günaydın kızlar. Kızım elini emmeye başladı ya. Nasıl vazgeçiririm? Bilen varsa söylesin. Emzik kullanıyordu. Bazen uyumadan önce veriyordum ve bir yere gideceksek beraber o zaman emiyordu. Şimdi verince elini emmesin diye çıkarıyor. Emmiyor.
Günaydın kızlar MManikmidepresifmiDido44
kızlar bizimde süt alerjisi şüphesi başladığından beri meme reddi başlamıştı. Bir buçuk ay olcak nerdesys zar zor bugünlere geldik. Ben birlikte duş alıp orda biraz emzirdim, yabancı yerlerde daha çok alıyor dışardayken emzirmeye çalıştım, kolik müzik Bozoki Orhani dinletip emzirdim , gözlerini kapayip uyku moduna geçirip denedim, emziği ağzına verip göğusle değiştirip kabul etmesini bekledim veya ayakta pis pislayip tutturdum... böyle hangi yolla emecekse deneyip emzirdim. Emse bile çok uzun durmuyordu . Hiç içime sinmiyordu emmesi . Biberonu fazla vermemeye calsitim onu da bitirmiyor ziyan oluyordu.
Ama bir hafta oldu, çok şükur uzun emmeye başladı, kendisi bırakana kadar emzirdim bir kere bir saati buldu. Şimdilik arada mizmizlansa da eskisi gibi uğraşmadan kendisi alıyor inşallah öyle devam eder. Bir daha duzelmeyecek bırakacak diye çok korkmuştum doğrusu
Allah sabır versin bizlere, bebisler arada böyle yapa ede , öyle böyle gecircez herhalde bu emzirme donemlerini
Birde Facebook da emzirme akademisi var, orda güzel paylaşımlar var bir bakın sizde
Benim de doğumdan sonra olmaya başladı canım bazen sakaklarimdan birden girdiği de oluyor önceden yasamazdm böyle şeyler doğumdan sonra birşey oldu herhalde
Kızlar bez olarak bebek doğduğundan beri Prima premium care kullanıyoruz kullanmaya da devam edeceğiz daha 3 aylık daha stoğumuz var ama abimler bana gelirken bebişe bez ıslak mendil falan almışlar molfix getirmişler(3 ve 4 no), aralarda molfix kullanıp onları bitirsem diyorum ama pişik olmasından da korkuyorum(primanın alışkanlık yaptığını söylüyorlar) bezini değiştiren oldu mu bu şekilde