2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağol canım cevap için içim rahatladı.
İkinci çocuk ama ne kadar farklı diğerinden huyları. Yemin ederim cahil etti beni bu sıpa

Bugün kontrolumuz vardı 620 gr almış gıcık oğlum... 5200 gr kilosu 61 cm de boyu olmuş. . Meme reddi devam. Drumuz döner diyor ama bakalım. Rota asisi da olduk. Ateş fln yapmaz dedi inşallah yapmaz.
Kaşıkla veriliyormuş öyle mi canım. Tadı nasıl acaba? Bir sıkıntı yarattı mı bebeğine.

Tamamen katılıyorum sana ve helal haram tartisiliyosa bence haram olan evlat ayrımı

Bugün kontrolumuz vardı 620 gr almış gıcık oğlum... 5200 gr kilosu 61 cm de boyu olmuş. . Meme reddi devam. Drumuz döner diyor ama bakalım. Rota asisi da olduk. Ateş fln yapmaz dedi inşallah yapmaz.

Çok geçmiş olsun canım ateş yapmıyor asi

Bizde bu ay 400 Gr aldık bakalım bu ay ne olacak

Çok üzüldüm çok ağır bir sınav rabbim bu sınavda o meleğe sağlık anne ve babasına güç ve sabır versin

Mübarek günde sağlık nasip etsin küçük meleğe

hep dualarimda olacaksınız Bismilhayrun

Sağol canim. Sen hangi mamayı kullanıyorsun bebeğine? Diyetten sonra şikayetlerin geçti mi? Kan olmuyor mu artık?
Canim alerji durumu olunca kan her bezde mi oluyor ve miktari ne kdr oluyo
ecemine ben de merak ediyorum bu konuyu. Bugün incecik cizgi halinde minicik bi kan vardi mesela bizde
Biz de 3-4 günde bir oluyor nokta kadar küçük incelemezsem görmem mümkün degil. Gaitada gizli kana bakıldığı zaman çıkıyor. Görülme sıklığı ne ile ilgili bilemiyorum ben de. İnşallah siz de bir daha rastlamazsınız kızlar.

canım çok geçmiş olsun bebeğni için ne gerekiyorsa zaten Doktor öneriyor

rotavirüs aşısının olup olmaması o kadar da önemli değil benim ilk oğlum da rotavirüs aşısı daha yeni yeni duyuluyordu güven vermedi ve o yıllarda oğluma yaptırmadım çok şükür büyük oğlum da bir sıkıntı da yaşamadım şimdi küçük oğlan da daha yaygın olması daha biliniyor olması nedeniyle bu aşıyı yaptırdım demek istediğim bu aşının olmaması büyük bir sıkıntı değil önemli olan evladınız sağlığı hep güzel haberlerini alalım İnşallah evlatlarımızın seni ve meleğini öpüyorum

Bir de merakim şu , bu süt vb alerjisi ile ilgili. Akrabamin cocugunda sut, yumurta yiyince yuzunde egzama tarzi kizarikliklar olurdu e dogal olarak rahatsizlik verdigi icin doktora gittiler. Simdi biz bir iki cizgi kan goruyoruz baska bi belirti yok gibi. Test yaptirmasak ve aslinda sut alerji varmis olsa, nasil bir zarari olur acaba

Bebeğin adı Muhammed canım. Allahım dualarımızı kabul etsin. Söyledim sizlerin dualarınızı da

Canım bu rahatsızlık kiminde ciltte tepki oluşturuyor kimininse mide bağırsak sistemini etkiliyor. Kan dışında başka belirti var mı dikkat etmek lazım. Kakada kanla birlikte mukus da var mı? Bebekte huzursuzluk aşırı gaz kusma yetersiz kilo alımı vücutta sivilce tipi döküntüler var mı bunları önemsiyor doktorlar. ecemine nin de dediği gibi sadece kakada kan sikayetini duyunca direk süt alerjisinden şüpheleniyorlar. Sen bebegini gözlemlemeye devam et. İnşallah yoktur birseyi.

Insallah canim . Gaz ve kusma oluyor arada Tamam ben yediklerimi gozlemleyip deneme yanilma yontemiyle takip edeyim bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…