Sağol canım cevap için içim rahatladı.canım sakın engel olma o 2.atak donemı sonunda oluşan bır beceri nesnelerı tutması ıcın önce elını kesfetmesı gerek. bırak emsın ben hıc mudahale etmedım elini.tanıyor ve tüm.bebekler bunu yapıyor 4.ayda azalıcak bu durum. tamamen psıkolojık bıdurum ve iyi bişeymiş
Benimde sadece bi kez bezinde 2 nokta kdr vardi annem popodan xikarkem zorlandiysa olanilir demisti devami olmayinca bnde sey etmedim amaecemine ben de merak ediyorum bu konuyu. Bugün incecik cizgi halinde minicik bi kan vardi mesela bizde
Kaka tahlilinde cikiyomu bu peki canimİlk gördüğümde çok minik bir noktaydı sonra dikkat etmeye başladım arka arkaya 3 yada 4 bezinde serçe parmağı ucu kadar vardı canım.
Kaşıkla veriliyormuş öyle mi canım. Tadı nasıl acaba? Bir sıkıntı yarattı mı bebeğine.Bugün kontrolumuz vardı 620 gr almış gıcık oğlum... 5200 gr kilosu 61 cm de boyu olmuş. . Meme reddi devam. Drumuz döner diyor ama bakalım. Rota asisi da olduk. Ateş fln yapmaz dedi inşallah yapmaz.
Tamamen katılıyorum sana ve helal haram tartisiliyosa bence haram olan evlat ayrımıAgzina saglik canim. Ben burada ozellikle dini referans almis gibi asla gercekle alakasi olmayan seyler okumaktan hoslanmiyorum. Dunyanin bir cok yerinde anneler cocuklarini cok uzun yillar emziriyorlar. Cogu yerde gida yetersizliginden, bazi annler yararli oldugu dusuncesinden bazi annelerde duygusal bagdan dolayi. Simdi bu annelerin sutu cocuklarina nasil haram olur ne kadar cirkin bir kelime. Ve erkegin daha fazla emzirilmesi gerektigi sacmaligi. Evlatlar anneler icin aynidir kizin erkegin asla ayrimi olmaz ve ben inanmiyorum ki hic bir din bu ayrimi yapmayi annelere soylesin.
önemli değil canım inşallah görmezsin kan falanBen de dikkat etmeye devam edeyim o zmn. Çok tesekkur ederim canım bilgilendrme için
Devam etmediyse annenin dediği gibidir belki. İnşallah görmezsin birdahaBenimde sadece bi kez bezinde 2 nokta kdr vardi annem popodan xikarkem zorlandiysa olanilir demisti devami olmayinca bnde sey etmedim ama
Bugün kontrolumuz vardı 620 gr almış gıcık oğlum... 5200 gr kilosu 61 cm de boyu olmuş. . Meme reddi devam. Drumuz döner diyor ama bakalım. Rota asisi da olduk. Ateş fln yapmaz dedi inşallah yapmaz.
Kızlar çok canım sıkkın burda bismilhayrun arkadaşımızı hatırlarsınz. bız aynısehırdeyız whatsapptan konusuyorduk ve bebegı geçenlerde rahatsızlandı araştırmıslar Krabbe adlı çok nadir bir hastalığa yakalanmış yavrusu detayı burda yazmak istemıyorum ama arastırdığınızda görürsünüz. Allahm yavrusunu bağışlasın dua edelım hepımız lütfen bolbol. Çok ağır bir sınav... ölüp ölüp diriliyorum dedi ne diyeceğimi bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim. Kızıma bakıp bakıp içgeçiriıyorum günlerce uyutmwmasına razıyım yeterki ona bisey olmasın. Allahım yardımcıları olsun. Ona sormadan yazdım ama girmiyor epeydır siteye. Sadece onun adına sızlerden dua ıstıyorum
Sağol canim. Sen hangi mamayı kullanıyorsun bebeğine? Diyetten sonra şikayetlerin geçti mi? Kan olmuyor mu artık?Geçmiş olsun
Canim alerji durumu olunca kan her bezde mi oluyor ve miktari ne kdr oluyo
Biz de 3-4 günde bir oluyor nokta kadar küçük incelemezsem görmem mümkün degil. Gaitada gizli kana bakıldığı zaman çıkıyor. Görülme sıklığı ne ile ilgili bilemiyorum ben de. İnşallah siz de bir daha rastlamazsınız kızlar.ecemine ben de merak ediyorum bu konuyu. Bugün incecik cizgi halinde minicik bi kan vardi mesela bizde
Kızlar merhaba, bebeğinde besin alerjisi olanlar varsa bu hafta yaşadığımı anlatayım. Kuruyemişe kızımın alerjisi varmış bu hafta cok tükettim iki üç gün kaka yapmadı. Yaptığında fotograftaki gibi kan vardı. İlk bakışta belli olmuyor çok dikkatli bakarsanız zar gibi kan damarlrı var. Ben sadece süt alerjisi var sanıyordum değilmiş. Soranlar olmus belirtiler neler diye ilk zamanlar hırıltı burun akıntısı gaz sancısı vardı kakada kan görmedik bu nedenle laktoz intoleransı teşhisi zaten konmuştu. Ancak bu kez hırıltı yoktu ama kaka yapmama meme reddi ve kanlı kaka belirtisi yaşadık. Gerçekten moralim çok bozuk. Süt alerjisi olan bebeklerde kilo kaybı görülürmüş. Bunun nedenini suan daha iyi anlıyorum meme reddi yaşadıkları için beslenmedikleri için kilo kaybı normal.. Asıl problem ben bi kaç güne rota virüsü aşısı vurdurcaktım ancak instagramda ali fuat serpen cocuk doktoru kanamayı artırdığı için süt alerjisi olup kakasında kan görülen bebeklere önerilmediğini söylemiş. Rota virüsü de oldukça yaygın ve ölümcül bu aşıyı vurdurmak istiyordum oysa
Bebeğin adı Muhammed canım. Allahım dualarımızı kabul etsin. Söyledim sizlerin dualarınızı da@Kartanesii8892 ya şimdi baktım ben de krabbe hastığınabakmaz olsaydım, allahım adını bile duymadığımız hastalıklarla sınamasın bizi, bismilhayruna da selamlarımızı soyle allah yardımcısı olsun dualarımız onunla, bugün miraç kandili rabbim dermansız dert vermesin dua edelim hep birlikte emziren annelerin duası kabul makbul olurmuş bebeğinin ismi neydi onun isimle seslenelim direk, çok çok üzüldüm gece gece allahım biz bsadece burada konuştuğumuz normalde tanımadığımız biri için bu kadar üzülüyorsak bismilhayrunu düşünemiyorum bile allahım güç kuvvet versin sabır versin kandil gününün yüzü suyu hürmetini Şafi ismiyle şifa nasip etsin meleğine de
Canım bu rahatsızlık kiminde ciltte tepki oluşturuyor kimininse mide bağırsak sistemini etkiliyor. Kan dışında başka belirti var mı dikkat etmek lazım. Kakada kanla birlikte mukus da var mı? Bebekte huzursuzluk aşırı gaz kusma yetersiz kilo alımı vücutta sivilce tipi döküntüler var mı bunları önemsiyor doktorlar.Bir de merakim şu , bu süt vb alerjisi ile ilgili. Akrabamin cocugunda sut, yumurta yiyince yuzunde egzama tarzi kizarikliklar olurdu e dogal olarak rahatsizlik verdigi icin doktora gittiler. Simdi biz bir iki cizgi kan goruyoruz baska bi belirti yok gibi. Test yaptirmasak ve aslinda sut alerji varmis olsa, nasil bir zarari olur acaba
Insallah canim . Gaz ve kusma oluyor arada Tamam ben yediklerimi gozlemleyip deneme yanilma yontemiyle takip edeyim bakayimCanım bu rahatsızlık kiminde ciltte tepki oluşturuyor kimininse mide bağırsak sistemini etkiliyor. Kan dışında başka belirti var mı dikkat etmek lazım. Kakada kanla birlikte mukus da var mı? Bebekte huzursuzluk aşırı gaz kusma yetersiz kilo alımı vücutta sivilce tipi döküntüler var mı bunları önemsiyor doktorlar.ecemine nin de dediği gibi sadece kakada kan sikayetini duyunca direk süt alerjisinden şüpheleniyorlar. Sen bebegini gözlemlemeye devam et. İnşallah yoktur birseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?