2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok kuzum ben iki hafta olacak diyeti bozdum. Diyeti bozdum kaka düzeldi :)
Ama kusma arttı bu sıkıntı olabilir .
Haber ederim doktora gidince
Ben de diyetteyim 11 gündür. Kakada bir düzelme yok. Mukuslu ve 3-4 günde bir kan var en son cumartesi kan gördüm umarım son olur. Ama ben hiç kilo aldığını hissedemiyorum malesef. Çarşamba biz de kontrole gidicez ne olacak meraklı ve endişeliyim. Rabbim hayırlısını versin. Size de inşallah alerji yok derler canım.

Emzirip aynı zamanda mama takviyesi yapan arkadaşlarım hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bebeğime mama vermek durumunda kalabilirim. Beni bırakmasını da istemiyorum ne önerirsiniz?

canım bizim senle ayno gün müydü dogım 2 ocaklıyız biz kaç.kg seninki sadece kakada kan mı var? makata falan baktılar mı belki catlak var kan ondan inşallah çabul heçer alerjiyse de
Evet canım 2 ocak en son 2 aylık izleminde tartıılmıştı. Yani kilosuna bile bakılmadı sadece ilk iki ayrıca birer kilosuna almıştı onu söyledik Makat a bakıldı. Çok teşekkür ederim canım. Senin bebiş iyidir inşallah

Geçmiş olsun

Emzirip aynı zamanda mama takviyesi yapan arkadaşlarım hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bebeğime mama vermek durumunda kalabilirim. Beni bırakmasını da istemiyorum ne önerirsiniz?
Dr browns kullanıyorum canım memnunum.

Ben de eşime zorla değiştittiriyorum çıkarma desem 1 hafta rahat giyer masa başı çalışınca kirlenmiyormuş diğer çalışanlar çamura mı yatıyor diyorum ütü yönünden rahatım yani toplu yapınca epey gidiyor

Dr browns çok iyi yavaş akıyor ama her mamada akmıyor bebelac Ar daha kıvamlı mesela onda akmıyor bebeğin ne kadar çekse de gelmiyor. Sma mama da akıyor. Fark etmesem aldığıma üzülecektim

Ağır imtihan Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

İnsallah canım ya benim diyette seninki gibiydi bir farkı olmadı. Kilo alimi bizde de azaldı , meme reddi kusma da var bu hafta almamış olur diye korkuyorum iyice stres olcam diye. Haber et bizi kontorlden sonra guzel haberlerle gel inşallah

canım o mamayı bebek mi kullanacak kullanınca faydasını görürsen yazar mısın ben de yarın gavicsona başlıycam bakalım fayda ederse

tüm kuzulara şifa versin Rabbim bşzşm de aşırı kusma var reflü diyorlar alerjiden de şüphelendik deneyerek bulmya çalışıyoruz mide ilacın başlıycaz gecmezse alerji olma ihtimali yüksek

Lutfen soyle neye ihtiyaci olursa paylassin. Ben inaniyorum ki maddi manevi buradaki herkes bir bebegin sagligi icin elinden gelen yardimi yapar. Ben kotu dusunmek istemiyorum kimler hangi hastaliklari yeniyor ins buyuyecek pasa saglikla

sidelya kızlar vücuttali alerjinin etkisi 1 aya ancak atarmış vücut diyet yapsanız bile çocuk dr öyle demişti hemen düzelme olmuyormuş malesef

Lutfen soyle neye ihtiyaci olursa paylassin. Ben inaniyorum ki maddi manevi buradaki herkes bir bebegin sagligi icin elinden gelen yardimi yapar. Ben kotu dusunmek istemiyorum kimler hangi hastaliklari yeniyor ins buyuyecek pasa saglikla
biraz dsha iyi olsun söyleyecegım kuzum yarasını deşmek istemedim. ben de inanıyorum bi çaresi olucak o melek iyi olacakk❤

Allahim sifa versin yavrusuna insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…