- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
evet kuzum malesef bıtek ctesı leri yarım gün okul var o gün spor gıyınebılıyor. bidunya gömlek pantalon takım vs yaz gelse bı oh cekıcemeşim herseyde yardım edıyor ama ütü yapamıyor onu yapabılseydı keske baska bsy ıstemezdım puff. gecmıs olsun cok kuzum ev
bebeklere yokmuBüyükler için canım o
Ben de diyetteyim 11 gündür. Kakada bir düzelme yok. Mukuslu ve 3-4 günde bir kan var en son cumartesi kan gördüm umarım son olur. Ama ben hiç kilo aldığını hissedemiyorum malesef. Çarşamba biz de kontrole gidicez ne olacak meraklı ve endişeliyim. Rabbim hayırlısını versin. Size de inşallah alerji yok derler canım.Yok kuzum ben iki hafta olacak diyeti bozdum. Diyeti bozdum kaka düzeldi :)
Ama kusma arttı bu sıkıntı olabilir .
Haber ederim doktora gidince
Evet canım 2 ocak en son 2 aylık izleminde tartıılmıştı. Yani kilosuna bile bakılmadı sadece ilk iki ayrıca birer kilosuna almıştı onu söyledik Makat a bakıldı. Çok teşekkür ederim canım. Senin bebiş iyidir inşallahcanım bizim senle ayno gün müydü dogım 2 ocaklıyız biz kaç.kg seninki sadece kakada kan mı var? makata falan baktılar mı belki catlak var kan ondan inşallah çabul heçer alerjiyse de
Geçmiş olsunBen de diyetteyim 11 gündür. Kakada bir düzelme yok. Mukuslu ve 3-4 günde bir kan var en son cumartesi kan gördüm umarım son olur. Ama ben hiç kilo aldığını hissedemiyorum malesef. Çarşamba biz de kontrole gidicez ne olacak meraklı ve endişeliyim. Rabbim hayırlısını versin. Size de inşallah alerji yok derler canım.
Dr browns kullanıyorum canım memnunum.Emzirip aynı zamanda mama takviyesi yapan arkadaşlarım hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bebeğime mama vermek durumunda kalabilirim. Beni bırakmasını da istemiyorum ne önerirsiniz?
Ahh ahh ayni sey benimde basimdabenim esim hergun degistitir 2. Gun kesinlikle giymez anlayacaginiz haftada 7 pantolon 7 gomlek utuluyorum arada kisa kollu tisortlerde giriyo esimin huyu iste hergun degisecek gomlek neysede pantolonda hergun baska utu utu ve camasir ayy sıkıldim bile anlatirken
Emzirip aynı zamanda mama takviyesi yapan arkadaşlarım hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bebeğime mama vermek durumunda kalabilirim. Beni bırakmasını da istemiyorum ne önerirsiniz?
Kızlar çok canım sıkkın burda bismilhayrun arkadaşımızı hatırlarsınz. bız aynısehırdeyız whatsapptan konusuyorduk ve bebegı geçenlerde rahatsızlandı araştırmıslar Krabbe adlı çok nadir bir hastalığa yakalanmış yavrusu detayı burda yazmak istemıyorum ama arastırdığınızda görürsünüz. Allahm yavrusunu bağışlasın dua edelım hepımız lütfen bolbol. Çok ağır bir sınav... ölüp ölüp diriliyorum dedi ne diyeceğimi bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim. Kızıma bakıp bakıp içgeçiriıyorum günlerce uyutmwmasına razıyım yeterki ona bisey olmasın. Allahım yardımcıları olsun. Ona sormadan yazdım ama girmiyor epeydır siteye. Sadece onun adına sızlerden dua ıstıyorum
İnsallah canım ya benim diyette seninki gibiydi bir farkı olmadı. Kilo alimi bizde de azaldı , meme reddi kusma da var bu hafta almamış olur diye korkuyorum iyice stres olcam diye. Haber et bizi kontorlden sonra guzel haberlerle gel inşallahBen de diyetteyim 11 gündür. Kakada bir düzelme yok. Mukuslu ve 3-4 günde bir kan var en son cumartesi kan gördüm umarım son olur. Ama ben hiç kilo aldığını hissedemiyorum malesef. Çarşamba biz de kontrole gidicez ne olacak meraklı ve endişeliyim. Rabbim hayırlısını versin. Size de inşallah alerji yok derler canım.
aynı bizde öyleyiz Allah affetsin emzirmekten kacasım geliyor çocugu dogru düzgün kucagıma alop mıncıklauıp sevemiyorum ya içer içmez o da ben de batıyoruz mendilsiz gezdiremiyorum atlete kadar ıslanıyor delircwm bugün gityik alerjiye sevk eysin diye o da gaviscon ve bi tane daha reflü ilacı verdi inş fayda eder paylasırım senle.bizimki bazen safi süt bazen hafif sulı pütürlü bir de her emmeden sonra mutlaka koyu mama gibi pütürlü sekilde cıkarıyor sizin de öyle mi ? iki fırt emdikten sonra da kıvranıyor almıyor memeyi kıvranınca yine kusuyor((( kafayı yiycem ben de. Bizde durum soyle mama icerse kusmuyor yada cok az ama beni emerse oldugu gibi kusuyor bazen direk sut bazen kesik ama cok kusuyor doktor direk reflu dedi tahlil filan istemedi bebelac tichener diye bir mama onerdi anne sututunu koyulastirirmis yarin alicam artık kendimden suphe duyar oldum emip kustukca
Rabbim sifa versin bol bol dua edelim cok agir imtihan bugun o kadar kizdim ki ogluma su an. Kendime cok kiziyorumAğır imtihanAllah yardımcısı olsun çok üzüldüm Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
tüm kuzulara şifa versin Rabbim bşzşm de aşırı kusma var reflü diyorlar alerjiden de şüphelendik deneyerek bulmya çalışıyoruz mide ilacın başlıycaz gecmezse alerji olma ihtimali yüksekEvet canım 2 ocak en son 2 aylık izleminde tartıılmıştı. Yani kilosuna bile bakılmadı sadece ilk iki ayrıca birer kilosuna almıştı onu söyledik Makat a bakıldı. Çok teşekkür ederim canım. Senin bebiş iyidir inşallah
tam anımsayamıyorum ama ateşlenme kusma vs gecmeyen atestı sanırım mesajlarımızı silmişim halbukı kılo alımı flan da guzeldı bolbol dua edelim eşimle bızım de içimiz cız etti. umarım bana kızmaz yazdım dıyeama nekadar cok dua edersek okadae ıyı olur dıye düşündğm
İnsallah canım ya benim diyette seninki gibiydi bir farkı olmadı. Kilo alimi bizde de azaldı , meme reddi kusma da var bu hafta almamış olur diye korkuyorum iyice stres olcam diye. Haber et bizi kontorlden sonra guzel haberlerle gel inşallah
biraz dsha iyi olsun söyleyecegım kuzum yarasını deşmek istemedim. ben de inanıyorum bi çaresi olucak o melek iyi olacakk❤Lutfen soyle neye ihtiyaci olursa paylassin. Ben inaniyorum ki maddi manevi buradaki herkes bir bebegin sagligi icin elinden gelen yardimi yapar. Ben kotu dusunmek istemiyorum kimler hangi hastaliklari yeniyor ins buyuyecek pasa saglikla
Allahim sifa versin yavrusuna insallahKızlar çok canım sıkkın burda bismilhayrun arkadaşımızı hatırlarsınz. bız aynısehırdeyız whatsapptan konusuyorduk ve bebegı geçenlerde rahatsızlandı araştırmıslar Krabbe adlı çok nadir bir hastalığa yakalanmış yavrusu detayı burda yazmak istemıyorum ama arastırdığınızda görürsünüz. Allahm yavrusunu bağışlasın dua edelım hepımız lütfen bolbol. Çok ağır bir sınav... ölüp ölüp diriliyorum dedi ne diyeceğimi bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim. Kızıma bakıp bakıp içgeçiriıyorum günlerce uyutmwmasına razıyım yeterki ona bisey olmasın. Allahım yardımcıları olsun. Ona sormadan yazdım ama girmiyor epeydır siteye. Sadece onun adına sızlerden dua ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?