Düzelteyim canım 2 yıl emzirmek tavsiye edilmiş sütten kesmek için de anne babanın ortak kararı gerekiyor. Kız erkek arasında fark yok. Fazla emzirme haram değil. Kur'an'da böyle geçer.
Gaviscon infanttı Galiba kızıma da verdi Dr ilk kullanmadım şimdi enfeksiyondan kusunca kullanmaya başladım günde 6 defaya kadar verebilirsin dedi bir paketi yarım şekilde mamaya katıyorum faydası oldu baya
Gavisvonu kızıma da verdi Dr ilk kullanmadım şimdi enfeksiyondan kusunca kullanmaya başladım günde 6 defaya kadar verebilirsin dedi bir paketi yarım şekilde mamaya katıyorum faydası oldu baya
Kızlar bebek için nemlendirici olur mu yoksa bebe yağı o işi mi görüyor ben biraz anlayamadım gerçi bebek nemlendiricisi var mı onu da bilmiyorum ay kafam karıştı bebişimin yüzü kuruyor yanakları falan bi el atalım hadi bu işe bana bi yardım ediverin
Varr kuzum mustelanin vede cosmed cok iyi atopia olanlardan alirsan pamukgibi yapar hicbisey iyi gelmiyor kuruluga zeytinyagi hindistancevizyagı kanttron vazelin arkozeytinyagli bebe yagı hepsini denedim tek iyi gelen sey mustela ve cosmed atopia olan kremi kizarikliga yaraya kuruluga tahtise herseye iyi geliyor mucizevi bir krem ellerim kurumustu kangeliyordu artik deterjanlarla ugrasmaktan bir surmede gecirdi elimi
Düzelteyim canım 2 yıl emzirmek tavsiye edilmiş sütten kesmek için de anne babanın ortak kararı gerekiyor. Kız erkek arasında fark yok. Fazla emzirme haram değil. Kur'an'da böyle geçer.
Evet nette baktim oyle soyluyor hatta bicokkisi benim dedigimi sormus yaziolarak ben oyle biliyordum eksikbiliyormusum
Demekki halk arasindada benim dedigim
Gibi bilen cokki orada sormuslar
Ogrenmisolduk
@Kartanesii8892 ya şimdi baktım ben de krabbe hastığına bakmaz olsaydım, allahım adını bile duymadığımız hastalıklarla sınamasın bizi, bismilhayruna da selamlarımızı soyle allah yardımcısı olsun dualarımız onunla, bugün miraç kandili rabbim dermansız dert vermesin dua edelim hep birlikte emziren annelerin duası kabul makbul olurmuş bebeğinin ismi neydi onun isimle seslenelim direk, çok çok üzüldüm gece gece allahım biz bsadece burada konuştuğumuz normalde tanımadığımız biri için bu kadar üzülüyorsak bismilhayrunu düşünemiyorum bile allahım güç kuvvet versin sabır versin kandil gününün yüzü suyu hürmetini Şafi ismiyle şifa nasip etsin meleğine de
Canım 2 ayrı çocuk dr gittik ayrıyeten gastroentroloji dr ve çocuk alerji dr gittik. Hepsini kanı duyar duymaz besin alerjisi diyor. Tekrar götüreceğim dediğin gibi aklım almadı. Sen nasılsın küçük beyler nasıllar?
Rabbim yardımcıları olsun gerçektende zor bi sınav adını bile duymadığımız ne cok hastalık varmış evlat iste insan herşeyden korkar oluyo adini duyar duymaz arastirdim belirtileri ne bizdede belirtisi varmı diye Allah herkezin yavrusunu korusun acısını göstermesin
tüm kuzulara şifa versin Rabbim bşzşm de aşırı kusma var reflü diyorlar alerjiden de şüphelendik deneyerek bulmya çalışıyoruz mide ilacın başlıycaz gecmezse alerji olma ihtimali yüksek
Agzina saglik canim. Ben burada ozellikle dini referans almis gibi asla gercekle alakasi olmayan seyler okumaktan hoslanmiyorum. Dunyanin bir cok yerinde anneler cocuklarini cok uzun yillar emziriyorlar. Cogu yerde gida yetersizliginden, bazi annler yararli oldugu dusuncesinden bazi annelerde duygusal bagdan dolayi. Simdi bu annelerin sutu cocuklarina nasil haram olur ne kadar cirkin bir kelime. Ve erkegin daha fazla emzirilmesi gerektigi sacmaligi. Evlatlar anneler icin aynidir kizin erkegin asla ayrimi olmaz ve ben inanmiyorum ki hic bir din bu ayrimi yapmayi annelere soylesin.