2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gai Gaita yapildo bize ama temiz denildi o yuzden bende onemsemedim aslinda tekrsr olmaz insallah

Kızlar bebek kakasında kandan bahsetmişsiniz tam da üzerine geldim, bugün benim kız sabah 6 da ve 9,30 da 2 kez kaka yaptı gayet normal şekildeydi, şimdi 12 de yeniden kaka yaptı ve kakanın iki farklı yerinde kan vardı ( daha önce de 2 kez gordum farklı zamanlarda) foto çektim kakanın yüklesem mideniz bulanır diye koyamadım, ama sut ve ürünlerini paketli yiyecekleri sürekli tüketiyorum hatta onlarla besleniyorum bile diyebilirim,eğer bir alerji bişey olsa şimdiye kadar çıkmaz mıydı (aralarda hırıltı da oluyor ama kendiliğinden geçiyor)

Kandil gunu rabbim safi ismi ile sifa versin arkadasimizinda ici feraha ersin insallah

Ya bende de hirilti var ama burnu tikaniyo diye dysunuyorum sumuk de cekiyorum cubku

F Fobia canım sizin 3 aylık kontrol bunaralar olması gerek değilmi öyle hatırlıyorum. Sarılık durumu ne alemde. Ya bide bu alerji işi sonradan da çıkabiliyor mu ki.

Ya bende de hirilti var ama burnu tikaniyo diye dysunuyorum sumuk de cekiyorum cubku
Ben de çekiyorum ama bazen sumukten tıkalı oluyor bazen de sanki öylesine hiç bişiy gelmiyor çekiyorum çekiyorum, ben anlamadım ki grubumuzdaki bebeklerin yüzde 60-70 nde alerji belirtileri var

kız ne midemiz bulancal sabah akşam kaka inceliyoruz ama inşallah kan degildir ya bu ocak bebekleri topluca mı alerjik Allah korusun

Ben de çekiyorum ama bazen sumukten tıkalı oluyor bazen de sanki öylesine hiç bişiy gelmiyor çekiyorum çekiyorum, ben anlamadım ki grubumuzdaki bebeklerin yüzde 60-70 nde alerji belirtileri var
Hırıltı benim bebekte de var. Serum fizyolojik damlatiyorum aspiratör ile çekiyorum pek geçmedi

kız ne midemiz bulancal sabah akşam kaka inceliyoruz ama inşallah kan degildir ya bu ocak bebekleri topluca mı alerjik Allah korusun
İşaretledim canım,

Eklentiler

• 55F5A1E2-92B1-4939-9FEB-B029A7A50773.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 63
Bebegim gece ve gündüz uykusunda sürekli inliyor benzer durumu yaşayan var mi doktora gitmeme daha var bilen var mıdır

Senin bebeğinin kakası yeşilimsi gibi benimkinin bu renk değil. Daha sarı benimkinin. Belki çekerken ışıktandir. Mama vermiyorsun değilmi.
Evet canım annemlerdeyim de bugün ki kakaları hep yeşilimsiydi burası soğuk biraz ondan yeşil diye düşündüm

F Fobia canım sizin 3 aylık kontrol bunaralar olması gerek değilmi öyle hatırlıyorum. Sarılık durumu ne alemde. Ya bide bu alerji işi sonradan da çıkabiliyor mu ki.
2 ay 24 gunluk bugun canim evet bu aralar gitmemiz gerekir normalde de gecen ay gec gitmistik. Bu ay da 17 nisan civari gidecegiz. Gecen ay test bile yapmadi kuzum sarilikla ilgili. Anne sutu sariligiydi ya gerek yok gecmistir veya gececektir dedi. Gozleri de beyaz artik diye ben onemsemedim.
Sonradan cikar mi onu ben de cok merak ediyorum. Çünkü hayatim sut ve sut urunleri benim zaten ya son 1 aydir. 2 kez azicik da olsa kan görünce iste noluyor diye sorguluyorum ister istemez

S Sevimlipanduf benimkinin de kaka rengi hemen hemen boyle ve yakaladigim kan da boyle incecik. Yesillik konusunda doktorumuz usuyor olabilir, sen usuyor olabilirsin, yesil sebzeler yemissindir diye aciklama yapiyor :)

S Sevimlipanduf benimkinin de kaka rengi hemen hemen boyle ve yakaladigim kan da boyle incecik. Yesillik konusunda doktorumuz usuyor olabilir, sen usuyor olabilirsin, yesil sebzeler yemissindir diye aciklama yapiyor :)
Annemlerdeyim dünden beri burası soğuk benim kendi evime göre yoksa dün sabahki kakası normaldi(sarı) burada üşüyor sanırım sarıp sarmalasam da ben bile hırkayla falan duruyorum, benim bebiş 3.5 aylık oldu bu 3,5 ayda 3. Kez görüşüm diğerleri nokta tanecik şeklindeydi eşime gösterdiğimde sen uyduruyorsun kan falan yok diye geçiştirmişti ama var işte

Ay benim esim de ayni ya uyduruyorsun, abartiyorsun, araniyorsun hep agzinda bunlar ben bisi diince. Ama dil alti bagini goren de benim, pipisinde ufak bi beyazlik vardi sunnet sonrasi soylene soylene onun da mudahele edilmesi gereken bisi oldugunu goren de bendim ama dedigin gibi simdi az bi kan var diyorum. Amaan abartiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…