- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Gaita yapildo bize ama temiz denildi o yuzden bende onemsemedim aslinda tekrsr olmaz insallahSağol canim. Sen hangi mamayı kullanıyorsun bebeğine? Diyetten sonra şikayetlerin geçti mi? Kan olmuyor mu artık?
Biz de 3-4 günde bir oluyor nokta kadar küçük incelemezsem görmem mümkün degil. Gaitada gizli kana bakıldığı zaman çıkıyor. Görülme sıklığı ne ile ilgili bilemiyorum ben de. İnşallah siz de bir daha rastlamazsınız kızlar.
Sağol canim. Sen hangi mamayı kullanıyorsun bebeğine? Diyetten sonra şikayetlerin geçti mi? Kan olmuyor mu artık?
Biz de 3-4 günde bir oluyor nokta kadar küçük incelemezsem görmem mümkün degil. Gaitada gizli kana bakıldığı zaman çıkıyor. Görülme sıklığı ne ile ilgili bilemiyorum ben de. İnşallah siz de bir daha rastlamazsınız kızlar.
[/QUOTEsimilac alimentum kullanıyoruz. Kan görmüyorum artık. Zaten başka bir şikayetimizde yoktu kusması hep vardı zaten bu mamadan sonra iyice arttı. Siz mama kullanıyormusunuz
Kandil gunu rabbim safi ismi ile sifa versin arkadasimizinda ici feraha ersin insallahKızlar çok canım sıkkın burda bismilhayrun arkadaşımızı hatırlarsınz. bız aynısehırdeyız whatsapptan konusuyorduk ve bebegı geçenlerde rahatsızlandı araştırmıslar Krabbe adlı çok nadir bir hastalığa yakalanmış yavrusu detayı burda yazmak istemıyorum ama arastırdığınızda görürsünüz. Allahm yavrusunu bağışlasın dua edelım hepımız lütfen bolbol. Çok ağır bir sınav... ölüp ölüp diriliyorum dedi ne diyeceğimi bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim. Kızıma bakıp bakıp içgeçiriıyorum günlerce uyutmwmasına razıyım yeterki ona bisey olmasın. Allahım yardımcıları olsun. Ona sormadan yazdım ama girmiyor epeydır siteye. Sadece onun adına sızlerden dua ıstıyorum
Ya bende de hirilti var ama burnu tikaniyo diye dysunuyorum sumuk de cekiyorum cubkuKızlar bebek kakasında kandan bahsetmişsiniz tam da üzerine geldim, bugün benim kız sabah 6 da ve 9,30 da 2 kez kaka yaptı gayet normal şekildeydi, şimdi 12 de yeniden kaka yaptı ve kakanın iki farklı yerinde kan vardı ( daha önce de 2 kez gordum farklı zamanlarda) foto çektim kakanın yüklesem mideniz bulanır diye koyamadım, ama sut ve ürünlerini paketli yiyecekleri sürekli tüketiyorum hatta onlarla besleniyorum bile diyebilirim,eğer bir alerji bişey olsa şimdiye kadar çıkmaz mıydı (aralarda hırıltı da oluyor ama kendiliğinden geçiyor)
Ben de çekiyorum ama bazen sumukten tıkalı oluyor bazen de sanki öylesine hiç bişiy gelmiyor çekiyorum çekiyorum, ben anlamadım ki grubumuzdaki bebeklerin yüzde 60-70 nde alerji belirtileri varYa bende de hirilti var ama burnu tikaniyo diye dysunuyorum sumuk de cekiyorum cubku
Evet ya cok sık rastlanan bisey mi anlamadim gittiBen de çekiyorum ama bazen sumukten tıkalı oluyor bazen de sanki öylesine hiç bişiy gelmiyor çekiyorum çekiyorum, ben anlamadım ki grubumuzdaki bebeklerin yüzde 60-70 nde alerji belirtileri var
kız ne midemiz bulancal sabah akşam kaka inceliyoruz ama inşallah kan degildir ya bu ocak bebekleri topluca mı alerjik Allah korusunKızlar bebek kakasında kandan bahsetmişsiniz tam da üzerine geldim, bugün benim kız sabah 6 da ve 9,30 da 2 kez kaka yaptı gayet normal şekildeydi, şimdi 12 de yeniden kaka yaptı ve kakanın iki farklı yerinde kan vardı ( daha önce de 2 kez gordum farklı zamanlarda) foto çektim kakanın yüklesem mideniz bulanır diye koyamadım, ama sut ve ürünlerini paketli yiyecekleri sürekli tüketiyorum hatta onlarla besleniyorum bile diyebilirim,eğer bir alerji bişey olsa şimdiye kadar çıkmaz mıydı (aralarda hırıltı da oluyor ama kendiliğinden geçiyor)
Hırıltı benim bebekte de var. Serum fizyolojik damlatiyorum aspiratör ile çekiyorum pek geçmediBen de çekiyorum ama bazen sumukten tıkalı oluyor bazen de sanki öylesine hiç bişiy gelmiyor çekiyorum çekiyorum, ben anlamadım ki grubumuzdaki bebeklerin yüzde 60-70 nde alerji belirtileri var
İşaretledim canım,kız ne midemiz bulancal sabah akşam kaka inceliyoruz ama inşallah kan degildir ya bu ocak bebekleri topluca mı alerjik Allah korusun
Hakkaten sabah aksam kaka inceliyoruzkız ne midemiz bulancal sabah akşam kaka inceliyoruz ama inşallah kan degildir ya bu ocak bebekleri topluca mı alerjik Allah korusun
Senin bebeğinin kakası yeşilimsi gibi benimkinin bu renk değil. Daha sarı benimkinin. Belki çekerken ışıktandir. Mama vermiyorsun değilmi.İşaretledim canım,
Evet canım annemlerdeyim de bugün ki kakaları hep yeşilimsiydi burası soğuk biraz ondan yeşil diye düşündümSenin bebeğinin kakası yeşilimsi gibi benimkinin bu renk değil. Daha sarı benimkinin. Belki çekerken ışıktandir. Mama vermiyorsun değilmi.
2 ay 24 gunluk bugun canim evet bu aralar gitmemiz gerekir normalde de gecen ay gec gitmistik. Bu ay da 17 nisan civari gidecegiz. Gecen ay test bile yapmadi kuzum sarilikla ilgili. Anne sutu sariligiydi ya gerek yok gecmistir veya gececektir dedi. Gozleri de beyaz artik diye ben onemsemedim.
Dikkat et canım bebeği hasta edersin soğuksa.Evet canım annemlerdeyim de bugün ki kakaları hep yeşilimsiydi burası soğuk biraz ondan yeşil diye düşündüm
Annemlerdeyim dünden beri burası soğuk benim kendi evime göre yoksa dün sabahki kakası normaldi(sarı) burada üşüyor sanırım sarıp sarmalasam da ben bile hırkayla falan duruyorum, benim bebiş 3.5 aylık oldu bu 3,5 ayda 3. Kez görüşüm diğerleri nokta tanecik şeklindeydi eşime gösterdiğimde sen uyduruyorsun kan falan yok diye geçiştirmişti ama var işteS Sevimlipanduf benimkinin de kaka rengi hemen hemen boyle ve yakaladigim kan da boyle incecik. Yesillik konusunda doktorumuz usuyor olabilir, sen usuyor olabilirsin, yesil sebzeler yemissindir diye aciklama yapiyor :)
Ay benim esim de ayni ya uyduruyorsun, abartiyorsun, araniyorsun hep agzinda bunlar ben bisi diince. Ama dil alti bagini goren de benim, pipisinde ufak bi beyazlik vardi sunnet sonrasi soylene soylene onun da mudahele edilmesi gereken bisi oldugunu goren de bendim ama dedigin gibi simdi az bi kan var diyorum. Amaan abartiyosunAnnemlerdeyim dünden beri burası soğuk benim kendi evime göre yoksa dün sabahki kakası normaldi(sarı) burada üşüyor sanırım sarıp sarmalasam da ben bile hırkayla falan duruyorum, benim bebiş 3.5 aylık oldu bu 3,5 ayda 3. Kez görüşüm diğerleri nokta tanecik şeklindeydi eşime gösterdiğimde sen uyduruyorsun kan falan yok diye geçiştirmişti ama var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?