2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nerdeyse yari yariya zam geldi bem de soklardayim sleepy kullaniyodim molfixe gectim daha ince ayni para hatta bk tik daba pahali slepy

Freshmommy ya ben cok fsrkli bez kullandim cok sukur bisey olmadi denemeden bilemezsin kuzum sleepy pampers karisik kullandim bi ara molfix sleepy karisik kullandim suan molfix geceden sabaha ben hic degismiyorum altini kaka vs yapmamissa yada farketmediysem onun bafif kizarikligi oluyo zaten sudocrem iyiki var elim kolum

Nerdeyse yari yariya zam geldi bem de soklardayim sleepy kullaniyodim molfixe gectim daha ince ayni para hatta bk tik daba pahali slepy

Hadi yaa bezlerinde de mi zam olmuş? Bezini sevemedim de ıslak mendilini kullanıyordum. O da zamlanmış. Promum yeni galiba pek kullanan da yok

bız de prima premıum caredeyız kuzum beden buyudukce fıyat artıyor genelde bezler bızw ucuza gelıyor hep netten alısverıs yapıyoruz cok seyı ındırım ceklerını bezlerde kullanıyoruz hakkaten pahalı yani bakalım yaza belkı aktıf bebege gecerım bı.

Cok guzel besleniyorsun canim. Ben nasil beslendigimi yazarsam o zaman anlarsin cop gibi nasil oluyor mide belki sana az geliyordur ya da dedigim gibi kansizliktan olabilir. Gunde 2ye cikarabilirsin bir bardak portakal suyu ile emilimi arttirir

Saglikliysan o iyi canim kizin emmeyi biraz azaltinca alirsin belki kilo

3 dqmla az burnunda pislik varsa siringaya cekip fiskirtinca aninda cikiyor ben her gece oyle yapiyorum

Yeterlidir islak mendil kolonyada dökebilirsin mikrobunu kirar
Korkmuyorum ama yapicam. Siringanin 10 ml inin hepsini mı bir seferde sıkıcam.

Boyun kac canim?kilo alamiyormusun oda ayri bir sorun
zor alıyorum ama hemen verıyorum dogumdan sonra 51 kalmıstı gttı kalanlar da kuzum kosturmaca emzırme derken boy 160 kötu durmuyorum popom falan da var aslnda ama ıste ınceyım hele belim kum saatı gb karnım desen dumduz oldu yıne

Hadi yaa bezlerinde de mi zam olmuş? Bezini sevemedim de ıslak mendilini kullanıyordum. O da zamlanmış. Promum yeni galiba pek kullanan da yok
Bende bi arastiryim şuan uni baby sensitive kullaniyorum bn memnunum 12 li 66 tlye gittigidordan aliyorum

Bende genelde indirim kolluyorum elimizin altinda telefon zaten

Kızlarrr yardım rota virüsü aşısı almaya gittik
Kızıma 190 tl rotateq yaptırmıştık şimdi rotatixlerin 2 farklı fiyattan olanı var biri 158 diğeri 267 aynı aşıdan neden farklı fiyat var ki bilen var mı bi aydınlatın

Aa sende dert ariyorsun valla kendine. Popo var vucut kum saati gibi sagliklisin kocan seni bu gorunumde cok begeniyor kiz daha istiyosun:)

Doza gore degisiuo olabilir mi canim bazilari 2 doz bazilari 3 doz oluyor ya

Bana da rotarix ilk doz için 267 TL dedi eczacı. 158 olan diğer doz mu acaba

bende diyete uyanmam sanırım aman kiloyu dert etmeyin canım ya

Ben de aynı böyleydim kuzum hayatımda hiç 50 kilo olmamıştım yiyip kilo alamayanlardandım. Ne olduysa hamilelikte oldu. Ben de o halimi çok sevmiyodum ama bu halim de hoş değil. Bi 5 kilo versem kafi

Verirsin canım dert etme. Şu emzirme bitsin de ona göre başlarsın spora falan

Cok guzel besleniyorsun canim. Ben nasil beslendigimi yazarsam o zaman anlarsin cop gibi nasil oluyor mide belki sana az geliyordur ya da dedigim gibi kansizliktan olabilir. Gunde 2ye cikarabilirsin bir bardak portakal suyu ile emilimi arttirir

Öyle yapayım bari canım süt işi de şanş işi o zaman

Canım bir fikrim yok bizim doktor alacak iğneyi. Fiyatını da sormadım

Canım damla şeklinde ağızdan veriliyor iğneli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…