Ben 5 ml cekiyorum yan yatiriyorum kizimi ustteki burun deligine yarisini fiskirtiyorum sonra yuz ustu tutup siliyorum , ayni islemi diger burnunada yapiyorum diger tarafa döndürüp
Cekme falan yapmiyorum zaten oyle bir aletimde yok elimde kendisi cikiyor kocaman bu sekilde yaptigimda
Kızlarrr yardım rota virüsü aşısı almaya gittik
Kızıma 190 tl rotateq yaptırmıştık şimdi rotatixlerin 2 farklı fiyattan olanı var biri 158 diğeri 267 aynı aşıdan neden farklı fiyat var ki bilen var mı bi aydınlatın
Kızıma 190 tl rotateq yaptırmıştık şimdi rotatixlerin 2 farklı fiyattan olanı var biri 158 diğeri 267 aynı aşıdan neden farklı fiyat var ki bilen var mı bi aydınlatın
Canim ben kullandim ama suan bebeklerimiz aktif olmadigi ve ayakta dik durmak yerine genelde yattigi icin yan bariyerlerden cis cikti beline fln cuk oturdu cok rahat ama oyle bi durum oldu cirt cirt kısımların oldugu yeri dusun ordan cis cikti 3 no kullaniyorjm ben zaten molfix denedim
Ben 5 ml cekiyorum yan yatiriyorum kizimi ustteki burun deligine yarisini fiskirtiyorum sonra yuz ustu tutup siliyorum , ayni islemi diger burnunada yapiyorum diger tarafa döndürüp
Cekme falan yapmiyorum zaten oyle bir aletimde yok elimde kendisi cikiyor kocaman bu sekilde yaptigimda
Kızlar bebeğim yaklaşık 10 gündür bezini değiştirmek için yatırdığımda ayaklarıyla kendini ittire ittire ileri doğru gidiyor. Yani sırtüstü yüzer gibi ayaklarıyla kendini ileri itiyor. Tam bezi bağlayacakken ayaklarından destek alıp poposunu yukarı kaldırıyor. Yaklaşık 5-6 kere uğraşıp sonunda bağlayabiliyorum Çok hareketli olacak şimdiden belli oldu ama bu bez bağlama olayını kolaylaştırmak için külot bez mi kullansam dedim ama biz şu an 2 beden kullanıyoruz. Külot bezler 3 bedenden başlıyor galiba. Kullanan arkadaşlar acaba biz de kullansak büyük gelip düşer mi yoksa lastikli beli filan tutar mı
bız de prima premıum caredeyız kuzum beden buyudukce fıyat artıyor genelde bezler bızw ucuza gelıyor hep netten alısverıs yapıyoruz cok seyı ındırım ceklerını bezlerde kullanıyoruz hakkaten pahalı yani bakalım yaza belkı aktıf bebege gecerım bı.