2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Korkmuyorum ama yapicam. Siringanin 10 ml inin hepsini mı bir seferde sıkıcam.
Ben 5 ml cekiyorum yan yatiriyorum kizimi ustteki burun deligine yarisini fiskirtiyorum sonra yuz ustu tutup siliyorum , ayni islemi diger burnunada yapiyorum diger tarafa döndürüp
Cekme falan yapmiyorum zaten oyle bir aletimde yok elimde kendisi cikiyor kocaman bu sekilde yaptigimda

Canım biz 267 TL lik olanı aldık eşimin arkadaşı Eczacı Onu alman lazım dedi farkını doktoruna sor istersen

Canım ml farkı olabilir aralıkta aşı fiyatları düşürülecek diye firma ml artırıp fiyat yükseltmiş gibi bir haber okumuştum

canım farkı bilmiyorum doktor pahalı olan rotarix sanırım onu yazmıştı onu yaptırdık büyük ogluma da onu yaptık bu 2 doz, digeri 3galiba

Kızlar hepiniz rotarix olanı yaptırmışsınız tamamdır =) bizde sipariş verelim teşekkürler

Yaa Hayallerim suya düştü. Almayım mı o zaman normal mi devam etsek

Diğerlerini bilmiyorum ama bizim aldığımız 200 küsürdü canım

Kizlar sleepy islak mendil cok indirimli bi bakin derim gittigidiyor da

Eklentiler

• Screenshot_20190403-153319_Chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 32
Bende rotateg 3 rotarix 2 doz diye biliyorum bizde 3. Ayda rotarix yaptirdik 267 tl ye aldik dr 2. Ay için rotateq demişti 3. Ay yaptıracam deyince ozaman rotarix yaptır dedi

Teşekkür ederim. Bende yapayım.

Aa sende dert ariyorsun valla kendine. Popo var vucut kum saati gibi sagliklisin kocan seni bu gorunumde cok begeniyor kiz daha istiyosun:)
tabı cok kısı bosver saglık dıyor ama ıste ben sevmıyorum kuzum kıyaft bulmak cok güç oluyır neguzel ıstedgm kıloda kalmstm yıne verdm

Sen de mi Bogasinn bende

Maşallah kuzuna❤❤

Ben premiumcare ve pampera kullandim cnm en iyisi prima aktifbebe geldi digerlerin bezi kalin aktifbebe ince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…