2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa Hayallerim suya düştü. Almayım mı o zaman normal mi devam etsek
Ya kuzum al dene ara ara yazim vs takarsin yine kullanilir hami yurutec zamanlari fln olsa yazin kullanilir hem yazin bi zibin olur ustlerinde kolay olur ama şimdi zor biraz daha gecerse daha iyi ben gecsin biraz alicam canim

Bu arada islak mendil bakacak arkadaslar cogu oakette saf suyla dokunmuş saf su pamik vs yazsa bile iceriginde parfum losyon asit oluyo icindekilere mutlaka bakin kabul edilebilir olan potasyum sorbat oda kuf tutmamasi icin koruyucu bi madde

Ben hala pamukla temizliyorum ya sanki bikac kez unibaby kullaninca pisik oldu yani pisik de degil direk ama kirmizi olmustu
dogdugundan beri unibaby yenidogan kullaniyorum ve hic pisik olmadi sukur kizariklik bile olmadi canim 6 ayliga kadar yenidogan kullanmayi dusunuyorum sonra dalin yada primanin islak mendiline gececegim suan bezde prima premium care 3 numarasina gectik bu hafta prima kullaniyorum cok memninum sizler hangi bezden memnjnsunuz islak mendil ne kullaniyosunuz

Lastikleri tutar canım ben 2. Ayından beri 3 no kulot bez kullanıyorum büyük rahatlık

Canim ben şuan molfix kullaniyorum, uni baby sensetive kapakli olanini aliyorum artik yegenim 1 yasinda jonhson baby aldi hemen pisik yapti hatta yara bile siyebilirim dalin ve primanin icindese neyazikki zararli maddeler var ve hemn farkediyo

Canim ben şuan molfix kullaniyorum, uni baby sensetive kapakli olanini aliyorum artik yegenim 1 yasinda jonhson baby aldi hemen pisik yapti hatta yara bile siyebilirim dalin ve primanin icindese neyazikki zararli maddeler var ve hemn farkediyo

Benim ogluma hic bir tanesi yaramadi mesela ne kullansam pisik yapti biraz tenlede ilgili ben hala ya yikiyorum ya da islak mendilin kuru olanlari var yani sadece mendilini satiyorlar ben islatip siliyorum. Kimi en zararli iceriklisini kullaniyor yinede pisik yapmiyor :/

himm oglumda 6 aydan sonra dalin ve prima kullandim mendili bi sikinti yasamadim bebeketen bebege degisiyo aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…