2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Katiliyrum cevremdeki en markasizini kullaniyor hicbirsey olmuyor

Haklisin bu konuda ten onemli olan bazisi cok hassas

Kizceler bebislere nereden kiyafet aliyorsunuz e bebek civil lcw hm disinda

Bende prima premium üç aldım ama henüz kullanmadım. Yenidoğan Prima iki kullanıyorum bacaklarında iz yapmaya başladı bitince gecicem.

canım ml eskıden 1 imiş simdi eskı asılar yerıne 1.5cıkcak denıyordu muhtemelen kalan aşılardan dıger uygun olan. bu 1.5ml lık olan yenıdozlar benoyle.ogrendım suan

Canim ben şuan molfix kullaniyorum, uni baby sensetive kapakli olanini aliyorum artik yegenim 1 yasinda jonhson baby aldi hemen pisik yapti hatta yara bile siyebilirim dalin ve primanin icindese neyazikki zararli maddeler var ve hemn farkediyo
Pişik yapan ıslak mendilleri çeşme altında sicak suda yıkayıp bebeğin altını silin. zararlı içeriği akıyor en azından saf su oluyor

slpeepy sensitive kullanıyorum canım kapaklınoşan nız de 12lı alıyoruz geneldee
Canım sarı beyazlı olan dimi , bende cep boyları var dışarda kullanıyorum ama parfümlu. Yikiyip kullanılsa bile kokusu kalıyor. Yoksa üni baby wipes 9 lusunu 30 a aldım parfümlu olmasa o da guzel

Süper bilgi canım Allah razı olsun
kuzum ne demek ama kesın bılgı mı bılmyrm bn yıne de esıme sordurayım eczacı ark.na sorsun cnku arkadasm bana demst cok ıyı hatırladım yenılerı gelcek bız ılk dozu uyguna yaptrdk dıye

Kızlar şimdi eşim söyledı o 158tl olanın içindeki bakteri sayısı azmış. Yani azönce dediğimle eşdeğer mantık. Oyüzden ml.i çoğalmış 1ml. den 1.5ml e çıkarılmış yenileri. Eczacı arkadaşı da 267lıgı al demiş. Onu aldık biz de. Yoksa ilaçlar aynı. Kahsen

kuzum ne demek ama kesın bılgı mı bılmyrm bn yıne de esıme sordurayım eczacı ark.na sorsun cnku arkadasm bana demst cok ıyı hatırladım yenılerı gelcek bız ılk dozu uyguna yaptrdk dıye
Kalp kalp =)

Kızlar selam, birkaç gündür hiç giremedim. Umarım iyisinizdir Bebeğimin son 3-4 gündür gazı arttı sanki, sancıyla uyanıp ağlayacak dereceye geliyor bazen. Ayıptır söylemesi bende de bu aralar anlamadığım biçimde gaz oluyor, o da bebeğime geçiyor muhtemelen. Ayaklarımı da sıcak tutuyorum ama nerden geliyor anlamadım. Yediklerim de herzaman yediğim şeyler. Bebeğime üzülüyorum bazen ciddi ciddi kıvranıyor çocuk

Damla kullanmıyormusunuz canım? Bir ara benim de çok gazım vardı ama şu an daha iyiyim. Geçici bir durum sanırım.

Kızlar akşam bebeğimin bezini değiştirirken kakasında pütürler vardı. Normal sanırım pütür olması ama baya çoktu ve beyaz gibiydi renkleri. Ne oluyor ki böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…