Benim ogluma hic bir tanesi yaramadi mesela ne kullansam pisik yapti biraz tenlede ilgili ben hala ya yikiyorum ya da islak mendilin kuru olanlari var yani sadece mendilini satiyorlar ben islatip siliyorum. Kimi en zararli iceriklisini kullaniyor yinede pisik yapmiyor :/
Benim ogluma hic bir tanesi yaramadi mesela ne kullansam pisik yapti biraz tenlede ilgili ben hala ya yikiyorum ya da islak mendilin kuru olanlari var yani sadece mendilini satiyorlar ben islatip siliyorum. Kimi en zararli iceriklisini kullaniyor yinede pisik yapmiyor :/
dogdugundan beri unibaby yenidogan kullaniyorum ve hic pisik olmadi sukur kizariklik bile olmadi canim 6 ayliga kadar yenidogan kullanmayi dusunuyorum sonra dalin yada primanin islak mendiline gececegim suan bezde prima premium care 3 numarasina gectik bu hafta prima kullaniyorum cok memninum sizler hangi bezden memnjnsunuz islak mendil ne kullaniyosunuz
Kızlarrr yardım rota virüsü aşısı almaya gittik
Kızıma 190 tl rotateq yaptırmıştık şimdi rotatixlerin 2 farklı fiyattan olanı var biri 158 diğeri 267 aynı aşıdan neden farklı fiyat var ki bilen var mı bi aydınlatın
canım ml eskıden 1 imiş simdi eskı asılar yerıne 1.5cıkcak denıyordu muhtemelen kalan aşılardan dıger uygun olan. bu 1.5ml lık olan yenıdozlar benoyle.ogrendım suan
Canim ben şuan molfix kullaniyorum, uni baby sensetive kapakli olanini aliyorum artik yegenim 1 yasinda jonhson baby aldi hemen pisik yapti hatta yara bile siyebilirim dalin ve primanin icindese neyazikki zararli maddeler var ve hemn farkediyo
canım ml eskıden 1 imiş simdi eskı asılar yerıne 1.5cıkcak denıyordu muhtemelen kalan aşılardan dıger uygun olan. bu 1.5ml lık olan yenıdozlar benoyle.ogrendım suan
Canım sarı beyazlı olan dimi , bende cep boyları var dışarda kullanıyorum ama parfümlu. Yikiyip kullanılsa bile kokusu kalıyor. Yoksa üni baby wipes 9 lusunu 30 a aldım parfümlu olmasa o da guzel
Kızlar şimdi eşim söyledı o 158tl olanın içindeki bakteri sayısı azmış. Yani azönce dediğimle eşdeğer mantık. Oyüzden ml.i çoğalmış 1ml. den 1.5ml e çıkarılmış yenileri. Eczacı arkadaşı da 267lıgı al demiş. Onu aldık biz de. Yoksa ilaçlar aynı. Kahsen
Kızlar selam, birkaç gündür hiç giremedim. Umarım iyisinizdir Bebeğimin son 3-4 gündür gazı arttı sanki, sancıyla uyanıp ağlayacak dereceye geliyor bazen. Ayıptır söylemesi bende de bu aralar anlamadığım biçimde gaz oluyor, o da bebeğime geçiyor muhtemelen. Ayaklarımı da sıcak tutuyorum ama nerden geliyor anlamadım. Yediklerim de herzaman yediğim şeyler. Bebeğime üzülüyorum bazen ciddi ciddi kıvranıyor çocuk
Kızlar selam, birkaç gündür hiç giremedim. Umarım iyisinizdir Bebeğimin son 3-4 gündür gazı arttı sanki, sancıyla uyanıp ağlayacak dereceye geliyor bazen. Ayıptır söylemesi bende de bu aralar anlamadığım biçimde gaz oluyor, o da bebeğime geçiyor muhtemelen. Ayaklarımı da sıcak tutuyorum ama nerden geliyor anlamadım. Yediklerim de herzaman yediğim şeyler. Bebeğime üzülüyorum bazen ciddi ciddi kıvranıyor çocuk
Kızlar akşam bebeğimin bezini değiştirirken kakasında pütürler vardı. Normal sanırım pütür olması ama baya çoktu ve beyaz gibiydi renkleri. Ne oluyor ki böyle olunca