2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyi akşamlar kızlar. Bugün oğlumun kontrolü vardı. Bilenler vardır 13 gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Kilo alımı geçen kontrole nazaran iyi çıktı ama yine de az. Doktor makatta çatlak gördü kanama bundan da kaynaklı olabilir dedi.hametan krem verdi hergun iki kez sıcak suya oturtup sonra kremi sürmemi tavsiye etti(nasıl yapacaksam). Alerji konusunda emin olamadi çocuk alerjiye yönlendirdi yarın da oraya gideceğiz. Duruma göre de mamaya başlayacağız herhalde. Gaz için biogaia verdi. Allah'ım parmak kadar şişe 70 lira inşallah rahalatır da kuzumu. Bu Arada karın USG de bakıldı hiçbir sorun görülmedi çok şükür gazdan baska.
@defne1453 sen naptın canım sizin de kontrol vardı bugün.

Damla kullanmıyormusunuz canım? Bir ara benim de çok gazım vardı ama şu an daha iyiyim. Geçici bir durum sanırım.
Ben kendim kullanmıyorum canım. Bebeğimin damlasını da 3 hafta önce kestim gaz problemimiz çok azaldığı için. Bizim için var mı acaba gaz giderici bir çözüm? :)

Kızlar akşam bebeğimin bezini değiştirirken kakasında pütürler vardı. Normal sanırım pütür olması ama baya çoktu ve beyaz gibiydi renkleri. Ne oluyor ki böyle olunca
Bebek sütten aldığı fazla yağı sindiremediği için kakayla birlikte atıyor canım, normal pütürlüklerin olması :)

Arkadaşlar Uzamış sarılık hakkında bilginiz var m7 bebeğim 38 günlük hala sarılığımız devsm ediyor

kızlar oglum feryat figan süt istiyor sonra ancak 5 dk emiyor bırakıyor emsin diye tekrar veriyorum sinirleniyor çırpınıyor tutmuyor tutarsa da kızıyor yşbe cırpınarak emiyoe bu meme reddi mi nediir? ayrıca kucagımdan inidirince yine istiyor süt var mı benzerini yasayan

Sizin belirtiler çatlaktanmis demek ki canım , biogia kullan kakası düzelecek mi bize iyi geldi. Yine günde 6 kez falan yapıyor ama rengi iyi hiç olmazsa.
Alerji doktorları da net birşey demiyor , testte çıkmadığı için bakalım ne diyecek size
Bizde cumaya randevu bulabildik, cuma gidicez bende merak ediyorum ne diyeceğini .Kusma çok fazla şuan bizde .Her öğün sonrası bir kaç defa kusuyor .

Benimki de öyle yapıyor canım malesef meme reddi yaşıyoruz sanırım. Bir buçuk ay oldu , son on gün güzel emmeye başlamıştı şimdi yine tekrarladı. Emiyor sonra ağlamaya başlıyor memeyi alacakmış gibi başını yapıyor sonra ağlayıp basinida çevirip almıyor. Çok aç olsa bile. Aç çocuk niye emmez aklım almıyor . Yine bir türlü zorlukla emziriyorum bende iki gundur

Ben kundaklamıyorum, kundaklarsam uyanıp kendini hırpalıyo kolları çıkarmak için. Benim oğlum bi değişik, o kollar dışarda olacak illa
evet hareket edemediklerinde kiziyorlar bende o yuzden sadece gece uykusuna yatmadan once kundakliyorum uyku tulumuna koyuyorum misil misil uyuyo ama gunduzleri mumkun degil kundaklatmaz :) seninki gece uykusundan oncedemi izin vermiyor

Kizlar bebekleri kundakliyormusunuz? Ben kundakladigimda geceleri hic uyanmiyor
Bizimki bırak kundağı 2 dakika kollarını sabit tutsam bayılıyor ağlamaktan hiç kundak yapamadım doğduğundan beri :/ Uyurken kollarını hareket ettirince de uyanıyor hareket ettiremeyince de uyanıyor nasıl bebek anlamadım

Ben kundaklamıyorum, kundaklarsam uyanıp kendini hırpalıyo kolları çıkarmak için. Benim oğlum bi değişik, o kollar dışarda olacak illa
benımkı de oyle ya bıde artık kendını delı gb saga sola dönduruyor sevse de yapamam allah korusun ayaklarıyla ıttırerek doner falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…