2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaşlar Uzamış sarılık hakkında bilginiz var m7 bebeğim 38 günlük hala sarılığımız devsm ediyor
Ahh uzamis sarilikk hakkinda bilgimiz olmaz mıı...burada az dertlesmedik arkadaslarla bu cocugun gozleri hala sari diye...benimkinin gozlerinin sariligi 2. Ayi bittikten sonra bitti. Yaklasik 1.5 aylikken yine sarilik degeri vardi. Bir suru test yapildi. Testler sonucu anne sutu sariligi dendi. Sorun varsa buyur sor canim

Bizimki gazı olunca yapıyor buna benzer hareketleri.. emerken kıvranıyor resmen ağlayarak bırakıyor sonra bi daha aranıyor gazı çıkmadan doğru düzgün emmiyor

Ben kendim kullanmıyorum canım. Bebeğimin damlasını da 3 hafta önce kestim gaz problemimiz çok azaldığı için. Bizim için var mı acaba gaz giderici bir çözüm? :)
Ben ekstra bir şey yapmıyorum canım :) Kendiliğinden geçiyor

ben netten bıcok yerden alıyorum morhıpo miniço joker fln daha aklıma gelmiyor n11den bıle almıslıgım var ordakı dukkanlardan. oturdugum yerden sevıyorum ben alısverısı
Bize çok fazla kıyafet hediye geldi. Yenidoğan kıyafetleri dışında hiç kıyafet almadım daha ama gelen hediyeleri hep lcw hm den filan değiştirdim. İnternetten alırken bedeni nasıl tutturuyorsun santimetre hesabıyla bile doğru düzgün tutmuyor sanki. Bide o yazılan ölçüler kıyafetin uzunluğu mu? mesela bebeğiniz 68 cm ise bunu giydirin demek mi yoksa bu tulum 68 cm demek mi çözemedim ben olayı

Bizimki gazı olunca yapıyor buna benzer hareketleri.. emerken kıvranıyor resmen ağlayarak bırakıyor sonra bi daha aranıyor gazı çıkmadan doğru düzgün emmiyor
Benim kızım da öyle son zamanlarda.. kıvranıyor gazını çıkaramıyor, emerken çekiştirip duruyor garip sesler çıkarıyor. Ayağa kalkıp ayakta dolanarak emziriyorum resmen ozaman susuyor. Oturunca yine aynı. Gazı çıkmadan da sürekli huzursuz. Tam 1 saattir ayakta dolandırıyorum kucağımda uyudu yeni yatırdım umarım sancıdan uyanmaz çok yoruldum

Birebir aynısını benim bebeğim de yapıyor bazen. Deneyerek anladım derdini. Kesinlikle uykusu gelince yapıyor bunu. Hem bırakınca deli gibi meme istiyor hem memeyi verince çırpınıyor ağlıyor ağzından çıkarıyor. Böyle yaptığında hemen battaniyesine sarıp uyku moduna sokuyorum max 5 dk içinde uyuyor. Uyanınca memeyi verdiğimde güzel emiyor

Geçmiş olsun canım biogia damlanın ikinci şişesindeyiz. Gerçekten işe yarıyor . Dr söylemiştir belki ama gece uykusundan önce ve hep aynı saatte kullanmaya dikkat ediyorum.

meme reddi mi ama yatagına koyuyorum yine istiyor memeyi çözemedim ben de öyle olmasından korktum dogru düzgün emmeyince de uyumuyor ne gece ne gündüz gece bile saat bası uyanıyor

68 cm ye kadar 3 ay yazıyor mesela 3 aya kadar

cogu tutuyor cnku artk 6,9 ay gıyıyor enson avmden aldm sonrasnda netten, kalıpları gorunce bır ıkısı olmadı gerı yolladım canım.bebek boyu o ölçüler

işte benimki uyumuyor da canım yatahıma koyunca daha da çok aglıyor meme değişiuorum sakinlesin diye o biraz işe yarıyor

Kızlar akşam bebeğimin bezini değiştirirken kakasında pütürler vardı. Normal sanırım pütür olması ama baya çoktu ve beyaz gibiydi renkleri. Ne oluyor ki böyle olunca
sindirilmemiş süt diye biliyorum gecen gün benimkinde de çoktu parça parça azaldı sonra

işte benimki uyumuyor da canım yatahıma koyunca daha da çok aglıyor meme değişiuorum sakinlesin diye o biraz işe yarıyor
Evet bak onu da denedim. Birkaç kez de meme değiştirince emdi. Belki de o zaman süt diğerinden daha iyi geldi dedim Nebileyim böyle böyle anlaşacağız herhalde minişlerle

Evet bak onu da denedim. Birkaç kez de meme değiştirince emdi. Belki de o zaman süt diğerinden daha iyi geldi dedim Nebileyim böyle böyle anlaşacağız herhalde minişlerle
heralde canım 3 atl7k oldular daha ne zaman anlaşacaksak :)
gazını da çıkatıyorum ama gazlıyken de yapıyor haklısın ama abarttı bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…