Ahh uzamis sarilikk hakkinda bilgimiz olmaz mıı...burada az dertlesmedik arkadaslarla bu cocugun gozleri hala sari diye...benimkinin gozlerinin sariligi 2. Ayi bittikten sonra bitti. Yaklasik 1.5 aylikken yine sarilik degeri vardi. Bir suru test yapildi. Testler sonucu anne sutu sariligi dendi. Sorun varsa buyur sor canimArkadaşlar Uzamış sarılık hakkında bilginiz var m7 bebeğim 38 günlük hala sarılığımız devsm ediyor
kızlar oglum feryat figan süt istiyor sonra ancak 5 dk emiyor bırakıyor emsin diye tekrar veriyorum sinirleniyor çırpınıyor tutmuyor tutarsa da kızıyor yşbe cırpınarak emiyoe bu meme reddi mi nediir? ayrıca kucagımdan inidirince yine istiyor süt var mı benzerini yasayan
ben netten bıcok yerden alıyorum morhıpo miniço joker fln daha aklıma gelmiyor n11den bıle almıslıgım var ordakı dukkanlardan. oturdugum yerden sevıyorum ben alısverısıBaşka kalmadı ki
Ben ekstra bir şey yapmıyorum canım :) Kendiliğinden geçiyorBen kendim kullanmıyorum canım. Bebeğimin damlasını da 3 hafta önce kestim gaz problemimiz çok azaldığı için. Bizim için var mı acaba gaz giderici bir çözüm? :)
Bize çok fazla kıyafet hediye geldi. Yenidoğan kıyafetleri dışında hiç kıyafet almadım daha ama gelen hediyeleri hep lcw hm den filan değiştirdim. İnternetten alırken bedeni nasıl tutturuyorsun santimetre hesabıyla bile doğru düzgün tutmuyor sanki. Bide o yazılan ölçüler kıyafetin uzunluğu mu? mesela bebeğiniz 68 cm ise bunu giydirin demek mi yoksa bu tulum 68 cm demek mi çözemedim ben olayıben netten bıcok yerden alıyorum morhıpo miniço joker fln daha aklıma gelmiyor n11den bıle almıslıgım var ordakı dukkanlardan. oturdugum yerden sevıyorum ben alısverısı
Keşke sindirse de kilo olsa biraz. Boyu uzuyor maşallah ama kilo nazlı nazlı. Uzun ince bizim küçük hanımBebek sütten aldığı fazla yağı sindiremediği için kakayla birlikte atıyor canım, normal pütürlüklerin olması :)
Benim kızım da öyle son zamanlarda.. kıvranıyor gazını çıkaramıyor, emerken çekiştirip duruyor garip sesler çıkarıyor. Ayağa kalkıp ayakta dolanarak emziriyorum resmen ozaman susuyor. Oturunca yine aynı. Gazı çıkmadan da sürekli huzursuz. Tam 1 saattir ayakta dolandırıyorum kucağımda uyudu yeni yatırdım umarım sancıdan uyanmaz çok yoruldumBizimki gazı olunca yapıyor buna benzer hareketleri.. emerken kıvranıyor resmen ağlayarak bırakıyor sonra bi daha aranıyor gazı çıkmadan doğru düzgün emmiyor
Yerim onu çok tatlı annesi, boncuk boncuk maşallah :)) Sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değilKeşke sindirse de kilo olsa biraz. Boyu uzuyor maşallah ama kilo nazlı nazlı. Uzun ince bizim küçük hanım
Birebir aynısını benim bebeğim de yapıyor bazen. Deneyerek anladım derdini. Kesinlikle uykusu gelince yapıyor bunu. Hem bırakınca deli gibi meme istiyor hem memeyi verince çırpınıyor ağlıyor ağzından çıkarıyor. Böyle yaptığında hemen battaniyesine sarıp uyku moduna sokuyorum max 5 dk içinde uyuyor. Uyanınca memeyi verdiğimde güzel emiyorkızlar oglum feryat figan süt istiyor sonra ancak 5 dk emiyor bırakıyor emsin diye tekrar veriyorum sinirleniyor çırpınıyor tutmuyor tutarsa da kızıyor yşbe cırpınarak emiyoe bu meme reddi mi nediir? ayrıca kucagımdan inidirince yine istiyor süt var mı benzerini yasayan
Geçmiş olsun canım biogia damlanın ikinci şişesindeyiz. Gerçekten işe yarıyor . Dr söylemiştir belki ama gece uykusundan önce ve hep aynı saatte kullanmaya dikkat ediyorum.İyi akşamlar kızlar. Bugün oğlumun kontrolü vardı. Bilenler vardır 13 gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Kilo alımı geçen kontrole nazaran iyi çıktı ama yine de az. Doktor makatta çatlak gördü kanama bundan da kaynaklı olabilir dedi.hametan krem verdi hergun iki kez sıcak suya oturtup sonra kremi sürmemi tavsiye etti(nasıl yapacaksam). Alerji konusunda emin olamadi çocuk alerjiye yönlendirdi yarın da oraya gideceğiz. Duruma göre de mamaya başlayacağız herhalde. Gaz için biogaia verdi. Allah'ım parmak kadar şişe 70 lirainşallah rahalatır da kuzumu. Bu Arada karın USG de bakıldı hiçbir sorun görülmedi çok şükür gazdan baska.
@defne1453 sen naptın canım sizin de kontrol vardı bugün.
meme reddi mi ama yatagına koyuyorum yine istiyor memeyi çözemedim ben de öyle olmasından korktum dogru düzgün emmeyince de uyumuyor ne gece ne gündüz gece bile saat bası uyanıyorBenimki de öyle yapıyor canım malesef meme reddi yaşıyoruz sanırım. Bir buçuk ay oldu , son on gün güzel emmeye başlamıştı şimdi yine tekrarladı. Emiyor sonra ağlamaya başlıyor memeyi alacakmış gibi başını yapıyo r sonra ağlayıp basinida çevirip almıyor. Çok aç olsa bile. Aç çocuk niye emmez aklım almıyor . Yine bir türlü zorlukla emziriyorum bende iki gundur
68 cm ye kadar 3 ay yazıyor mesela 3 aya kadarBize çok fazla kıyafet hediye geldi. Yenidoğan kıyafetleri dışında hiç kıyafet almadım daha ama gelen hediyeleri hep lcw hm den filan değiştirdim. İnternetten alırken bedeni nasıl tutturuyorsun santimetre hesabıyla bile doğru düzgün tutmuyor sanki. Bide o yazılan ölçüler kıyafetin uzunluğu mu? mesela bebeğiniz 68 cm ise bunu giydirin demek mi yoksa bu tulum 68 cm demek mi çözemedim ben olayı
cogu tutuyor cnku artk 6,9 ay gıyıyor enson avmden aldm sonrasnda netten, kalıpları gorunce bır ıkısı olmadı gerı yolladım canım.bebek boyu o ölçülerBize çok fazla kıyafet hediye geldi. Yenidoğan kıyafetleri dışında hiç kıyafet almadım daha ama gelen hediyeleri hep lcw hm den filan değiştirdim. İnternetten alırken bedeni nasıl tutturuyorsun santimetre hesabıyla bile doğru düzgün tutmuyor sanki. Bide o yazılan ölçüler kıyafetin uzunluğu mu? mesela bebeğiniz 68 cm ise bunu giydirin demek mi yoksa bu tulum 68 cm demek mi çözemedim ben olayı
işte benimki uyumuyor da canım yatahıma koyunca daha da çok aglıyor meme değişiuorum sakinlesin diye o biraz işe yarıyorBirebir aynısını benim bebeğim de yapıyor bazen. Deneyerek anladım derdini. Kesinlikle uykusu gelince yapıyor bunu. Hem bırakınca deli gibi meme istiyor hem memeyi verince çırpınıyor ağlıyor ağzından çıkarıyor. Böyle yaptığında hemen battaniyesine sarıp uyku moduna sokuyorum max 5 dk içinde uyuyor. Uyanınca memeyi verdiğimde güzel emiyor
O değişik oğluşdan bir adet de bizim evde var o minik kollar dışında olacak illaBen kundaklamıyorum, kundaklarsam uyanıp kendini hırpalıyo kolları çıkarmak için. Benim oğlum bi değişik, o kollar dışarda olacak illa
3 4 aya kadar yolu varArkadaşlar Uzamış sarılık hakkında bilginiz var m7 bebeğim 38 günlük hala sarılığımız devsm ediyor
sindirilmemiş süt diye biliyorum gecen gün benimkinde de çoktu parça parça azaldı sonraKızlar akşam bebeğimin bezini değiştirirken kakasında pütürler vardı. Normal sanırım pütür olması ama baya çoktu ve beyaz gibiydi renkleri. Ne oluyor ki böyle olunca
Kesinlikle sağlıklı olsunlar hepimizin bebekleri :) Seninki de tam bir küçük hanımefendi maşallahYerim onu çok tatlı annesi, boncuk boncuk maşallah :)) Sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değil
Evet bak onu da denedim. Birkaç kez de meme değiştirince emdi. Belki de o zaman süt diğerinden daha iyi geldi dedimişte benimki uyumuyor da canım yatahıma koyunca daha da çok aglıyor meme değişiuorum sakinlesin diye o biraz işe yarıyor
heralde canım 3 atl7k oldular daha ne zaman anlaşacaksak :)Evet bak onu da denedim. Birkaç kez de meme değiştirince emdi. Belki de o zaman süt diğerinden daha iyi geldi dedimNebileyim böyle böyle anlaşacağız herhalde minişlerle
gazını da çıkatıyorum ama gazlıyken de yapıyor haklısın ama abarttı bu araBizimki gazı olunca yapıyor buna benzer hareketleri.. emerken kıvranıyor resmen ağlayarak bırakıyor sonra bi daha aranıyor gazı çıkmadan doğru düzgün emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?