Şuan kaç cm canım ben 3 6 aylıkları dün çıkardım oğlum 3 aylık oldu bugün boyu 61 cmcogu tutuyor cnku artk 6,9 ay gıyıyor enson avmden aldm sonrasnda netten, kalıpları gorunce bır ıkısı olmadı gerı yolladım canım.bebek boyu o ölçüler
3 aylikken meme reddi oluyor genelde zaten,birde atak haftasinda falan mi onlada alakasi olur belkiheralde canım 3 atl7k oldular daha ne zaman anlaşacaksak :)
gazını da çıkatıyorum ama gazlıyken de yapıyor haklısın ama abarttı bu ara
Şuan kaç cm canım ben 3 6 aylıkları dün çıkardım oğlum 3 aylık oldu bugün boyu 61 cm
Bizimki bırak kundağı 2 dakika kollarını sabit tutsam bayılıyor ağlamaktan hiç kundak yapamadım doğduğundan beri :/ Uyurken kollarını hareket ettirince de uyanıyor hareket ettiremeyince de uyanıyor nasıl bebek anlamadım
Okudum okudum canım sipariş verdik yarın yapacağız teşekkür ederim60 cm kuzum ama saglıkocagı 61 ölctü drdaki dogrudur heralde. olan bir iki 3,6aylık da vardı amabuhafta hıc olmadılar kız ve erkek kalıpları değişiktir. sen benım okudun mu aşı ıle ılglı sonnmesajımı canım
Bizim doktor sadece idrar testiyaptı temşz cıktı sonra bi daaha bişey yapmadı.tiroidten kaynaklı olabilir ama olsaydı ilk yapılan kan tahlillerindr çıkardı söylerlerdi dedi bi daha tahlil falan yapmadı. Bu nornal miAhh uzamis sarilikk hakkinda bilgimiz olmaz mıı...burada az dertlesmedik arkadaslarla bu cocugun gozleri hala sari diye...benimkinin gozlerinin sariligi 2. Ayi bittikten sonra bitti. Yaklasik 1.5 aylikken yine sarilik degeri vardi. Bir suru test yapildi. Testler sonucu anne sutu sariligi dendi. Sorun varsa buyur sor canim
Ayy çok sıkıyo beni bu durum cok kafaya takıyorummm3 4 aya kadar yolu var
Benim kızım 3 aya yaklasti teni beyazladi iyice kalmadi gibi birsey
Belki dediği gibi tiroid ilk yapilanda cikiordur ama benim doktorum yine de bakilsin tiroide demisti. Sadece tiroit de değil ayrica. Kan tahlili yapilmisti ve birden fazla seye bakilmisti. Glukoz 6 fosfat, direct coombs,direct bilrubin,indirect bilrubin,eritrosot gibi tetkikler vardı idrar tahlilinin yaninda. Sizin de buyuk buyuk ihtimal anne sutu sariligidir canım 4 aya kdr yolu var anne sutu sariliginin ama icin rahat etsin diye yaptirabikirsin bence diger testleri de:)Bizim doktor sadece idrar testiyaptı temşz cıktı sonra bi daaha bişey yapmadı.tiroidten kaynaklı olabilir ama olsaydı ilk yapılan kan tahlillerindr çıkardı söylerlerdi dedi bi daha tahlil falan yapmadı. Bu nornal mi
O kdr iyi anliyorum ki seni oturup oturup agladigimi bilirim. Benim ki 3 aylik daha yeni yeni sari seyler giydiriyorum. Gözlerini daha sari gosteriyor diye hiç giydirmemistim. O kdr kotu psikolojideydim bir sarilik ugruna ama doktorum ne zaman bir sey yok temiz. Bekleyeceksin geçecek dedi o zmn rahatladim ve gerçekten yavaş da olsa geciyor çok şükürAyy çok sıkıyo beni bu durum cok kafaya takıyorummm
aynem canım atak haftasında bakayıö bikaç güne gececek mi3 aylikken meme reddi oluyor genelde zaten,birde atak haftasinda falan mi onlada alakasi olur belki
Her çocuk farklı. Benim büyük danam da kundak yapınca verirdi bağırmanın gözüne
evet hareket edemediklerinde kiziyorlar bende o yuzden sadece gece uykusuna yatmadan once kundakliyorum uyku tulumuna koyuyorum misil misil uyuyo ama gunduzleri mumkun degil kundaklatmaz :) seninki gece uykusundan oncedemi izin vermiyor
Yeni doğan bebek fotoğrafı falan çektir3cektim hep hayalimdrydi böyle olunca hiç bişeyde hevesim kalmadı. Evet belki basit bişey sarılık ama nete girip bi sürü sey okuyup altında yatan basks hastalıklar olabileceğini okuyunca moralman çöktüm. Çocugun gercek ten rengi nedir onu bile göremedim.inşLlah dediğin gibidir sadece fiziksel bi durumdır. Her sabah çocugun rengi normale dönmüş mü diyerek uyanmaktan yoruldum çünküO kdr iyi anliyorum ki seni oturup oturup agladigimi bilirim. Benim ki 3 aylik daha yeni yeni sari seyler giydiriyorum. Gözlerini daha sari gosteriyor diye hiç giydirmemistim. O kdr kotu psikolojideydim bir sarilik ugruna ama doktorum ne zaman bir sey yok temiz. Bekleyeceksin geçecek dedi o zmn rahatladim ve gerçekten yavaş da olsa geciyor çok şükür
benımkı de oyle ya bıde artık kendını delı gb saga sola dönduruyor sevse de yapamam allah korusun ayaklarıyla ıttırerek doner falan
İnşallah güzel şeyler duyarız canım hayırlısıyla. Kakası düzensiz şuan bir gün 1 kez yapıyor bir gün 3-4 kez. Biogaia ne açıdan iyi gelmişti size?Sizin belirtiler çatlaktanmis demek ki canım , biogia kullan kakası düzelecek mi bize iyi geldi. Yine günde 6 kez falan yapıyor ama rengi iyi hiç olmazsa.
Alerji doktorları da net birşey demiyor , testte çıkmadığı için bakalım ne diyecek size
Bizde cumaya randevu bulabildik, cuma gidicez bende merak ediyorum ne diyeceğini .Kusma çok fazla şuan bizde .Her öğün sonrası bir kaç defa kusuyor .
Oğlum zaten 4 saati geçirmiyor pek. Dün gece 6 saat uyumuş şaşırdım ben de. Ama hergün o kadar uyusa da endiselenmem galiba canım. Zaten iki çocuk doğru düzgün dinlenemiyorum.. Gündüz uykusu da pek iyi de değil. Sütüm ilk oglumdaki gibi dolu dolu olmuyor. O yüzden uyuması işime gelir yaniAynen canim gece uyanmamasi iyi mi peki uzun saatler sut icemiyorlar ya
Canım maşallah kızına. Ben senin oğlun oldu sanıyorum nedense maşallah erkek güzeli diyordumKeşke sindirse de kilo olsa biraz. Boyu uzuyor maşallah ama kilo nazlı nazlı. Uzun ince bizim küçük hanım
Doktor iki öğün arasında 5 damla vermemi söyledi. Gece daha mı iyi oluyor canım?Geçmiş olsun canım biogia damlanın ikinci şişesindeyiz. Gerçekten işe yarıyor . Dr söylemiştir belki ama gece uykusundan önce ve hep aynı saatte kullanmaya dikkat ediyorum.
Evet canım ishal oldu. Gazdan dolayı çok ıkınıyor o da etki etmiş olabilir diye düşünüyorum. Bir de hep gürültülü yapıyor yani gazla birlikte. Dolayısıyla zorlamış olabilir.sidelya makat catlagına zeytinyagı,kırmızı kantaron yagı da iyi gelir yine sor tabi doktoruna büyükte çok çektim ondan ama çok ilginç anne sütğ alan bebekte çatlak olması isnal falan oldu mu ishal veya kabız tetikliyor çatlağı umarım çabuk geçer alerjisi de yoktur inşallah yarın da biz gidicez alerji doktoruna bakalım ne diyecek
Aslında sarılık kan tahliliyle takip ediliyo biz 2 günde bir kan vermiştik düşmeye baslayincada tamam artık yükselmez zamanla rengi düzelir demişti 50. Gün falan tamamen vücuttan attik. Biz o ilk 15 20 gün çok yıprandık ama tamamen dr yüzünden 4 aya kadar yolu varmış ama bizim dr endokrinoloji ye gönderdi metobolizma hastalıklarına gönderdi hep diyorum çokda zoruma gitmişti çocuğa hastalıklı muamelesi yaptı resmen trioti yüksek dedi endokrin trioit normal yenidogan bebeklerde olabilir dedi vs vs kısacası dr çok önemli kafanı rahatlatmak istiyosan kan tahlili yaptır derim ve bol bol emzir sarılığı çişle atiyolarmisBizim doktor sadece idrar testiyaptı temşz cıktı sonra bi daaha bişey yapmadı.tiroidten kaynaklı olabilir ama olsaydı ilk yapılan kan tahlillerindr çıkardı söylerlerdi dedi bi daha tahlil falan yapmadı. Bu nornal mi
O değişik oğluşdan bir adet de bizim evde var o minik kollar dışında olacak illa
Bizim 4.gün 9.9 8.gün 9.2 çıkmıştı bi daha yapmadılar. Adres değişikliğinden dolayı da bi kaç doktor değiştirdik. En son 1ay kontrolünde gittik doktor şöyle bi baktı sadece zaten yüzünde ve biraz omuz hizasına kadar var hep öyleydi. Ondan mı önemsemedi acabaAslında sarılık kan tahliliyle takip ediliyo biz 2 günde bir kan vermiştik düşmeye baslayincada tamam artık yükselmez zamanla rengi düzelir demişti 50. Gün falan tamamen vücuttan attik. Biz o ilk 15 20 gün çok yıprandık ama tamamen dr yüzünden 4 aya kadar yolu varmış ama bizim dr endokrinoloji ye gönderdi metobolizma hastalıklarına gönderdi hep diyorum çokda zoruma gitmişti çocuğa hastalıklı muamelesi yaptı resmen trioti yüksek dedi endokrin trioit normal yenidogan bebeklerde olabilir dedi vs vs kısacası dr çok önemli kafanı rahatlatmak istiyosan kan tahlili yaptır derim ve bol bol emzir sarılığı çişle atiyolarmis
ben de onu soracaktım. Ne zaman çıkacak bu bebekler battaniyeden. Onun yerine ben sıkıldım.Nasıl rahat ediyorsa öyle bırakmak en iyisi. Aslında battaniye de kullanmayın tulum kullanın diyorlar ama bi geçemedim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?