- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aha aynı benim kaynanam benimki hamile olduğumu öğrendiğinden beri hafta ici benimle kaliyo oğlumu okula götürüp getiriyo temizlik yemek hafta sonlarıda oğlumu alıp çiftliğe götürüp beni yormasın die bizimkiler öpüp başına koyulası cinsten
Kızlar bugun tam 6 haftalık olduk mide bulantılarım başladı bebeğin kalp atısını nr zaman duydunuz karından acaba cmrtesi randevum var 6+2 olucak duyulurmu sizce yoksa vajinal mi bakılması gerekiyor
Kizlar aksam yemegi icin mercimekli corba ictim bol eşkili. Mideme iyi geldi gibi.
Mide bulantim ehhh gibi.
Gittikce kilo veriyorum. Cikolata gormek dahi istemiyorum. Sekerli seyler 1ay dir yok diyecek kadar az. Allah buyuk diyip duruyorum. Bu gece uyuyaim bari.
Agrim cok oluyir ya bas ya.mide ya.bogaz agrisi. Ya da wc ye kalkıyorum. Cok su iciyorum.
Afiyet olsun şifa olsun canım tez zamanda gripten kurtul insallah
Ayy benim koca türünden hatta bir tık üstü benimki acaba Dr iyi baktimi ikiz gebelikt bulantı çok olurmuş belki ikiz bizimki diyorEşim de okumuş nette sağlıklı diye Arıyor kaç defa miden bulanıyor mu diye . Bulanıyor diyorum zevkten dört köşe. Bugün bulanmıyor, bulansın diyor.akşam nedense bulanıyor zaten
Bnmle aynı olan bi arkadasım var karından duyulmamış kese 21 mm olmasına rağmen o yuzden bende tereddüt ettim bkalım kaç mm di kesen duydugundaHoşgeldin canım aramıza
Benim 6+0 da karından kalp atışını gördük ve duyduk darısı sana olsun inşallah
İkili testi de o zaman yapıyorlar. Bana da öyle dedi doktorum. Riskli bir durum yoksa 1 ay sonra gel diyorlarKızlar bugün dr a gittim 8+2 dedi. Folik asiti kullan 1 ay sonra gel dedi. Sizce 1 ay çok degi mi
Aaa Öykü de seviyorum ben:)
Ayy benim koca türünden hatta bir tık üstü benimki acaba Dr iyi baktimi ikiz gebelikt bulantı çok olurmuş belki ikiz bizimki diyor
ben günlük olarak tutuyorum öğrendiğimden beri ultrason fotosunu da öğrendıgım gune koydum. çokguzel oluyoe. Nasipse doğdugunda da yakınlarıma da yazdırcam.bebeğim hakkında düşüncelerini yazacaklar başka bir anı defterine de:)Aranızda anı defteri tutmayı düşünen tutan var mı? Benim hep hayalimdi Yazabildiğim yaşa kadar yazıp, resimlerle süsleyip bir anı mirası bırakacağım kaç tane çocuğum olursa Kitapsandan kalınca birşey bakacam bulurum inşallah
Bende başlıcam da biraz daha büyüsün bebişim oyle başlıcamAranızda anı defteri tutmayı düşünen tutan var mı? Benim hep hayalimdi Yazabildiğim yaşa kadar yazıp, resimlerle süsleyip bir anı mirası bırakacağım kaç tane çocuğum olursa Kitapsandan kalınca birşey bakacam bulurum inşallah
ancak kuzum bence o zamana kadar bugurler 12 haftalik olursa o zamana kadar sonrada ikili testlere baslar canim bnmkide bir ay sonraya cagirdiKızlar bugün dr a gittim 8+2 dedi. Folik asiti kullan 1 ay sonra gel dedi. Sizce 1 ay çok degi mi
ayyyy çok güldüm :))) O hepimizde var eşine söyle uzansın göbeğini açsın onda da öyle olur bende suan bakıyorım benmde pıt pıt ediyor eşiminde öyle :))Kızlar bişi dicem, benim karnım bazen tık tık atıyor, kalp atışı hızında ama dışardan da görülüyor hatta eşime de gösterdim, gördü yani, pıt pıt atıyor, yarın doktoruma sorcam inanmaz kesin de böyle bişey olabilir mi? Çok erken değil mi? Anneme de söyledim, ben de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren karnımda küçük hareketler olurdu dedi. Biliyorum çok erken ama.. acaba kendi kalp atışım göbeğimi öyle hareket ettirebilir mi ki
Ben bi sitede buldum ama cok guzl bsye benzemiyor bi suslu ajanda daha guzel bn suan tlfona yaziyorum guzel bir ajanda bulursam ona yazacagimAranızda anı defteri tutmayı düşünen tutan var mı? Benim hep hayalimdi Yazabildiğim yaşa kadar yazıp, resimlerle süsleyip bir anı mirası bırakacağım kaç tane çocuğum olursa Kitapsandan kalınca birşey bakacam bulurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?