2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

maşallah masallah kyvdene

Kızlar bugun tam 6 haftalık olduk mide bulantılarım başladı bebeğin kalp atısını nr zaman duydunuz karından acaba cmrtesi randevum var 6+2 olucak duyulurmu sizce yoksa vajinal mi bakılması gerekiyor

Hoşgeldin canım aramıza
Benim 6+0 da karından kalp atışını gördük ve duyduk darısı sana olsun inşallah

Afiyet olsun şifa olsun canım tez zamanda gripten kurtul insallah

Ben kiz olursa Mina Beril istiyorum. Erkegi dusunmedim kiz a inanmak istiuorum sanirim bir de Oglumun ismi Mustafa Berk
Uyumlu olsun istedim. M.B diye

Erkek olursa naparim blmiyorum

Eşim de okumuş nette sağlıklı diye Arıyor kaç defa miden bulanıyor mu diye . Bulanıyor diyorum zevkten dört köşe. Bugün bulanmıyor, bulansın diyor. akşam nedense bulanıyor zaten
Ayy benim koca türünden hatta bir tık üstü benimki acaba Dr iyi baktimi ikiz gebelikt bulantı çok olurmuş belki ikiz bizimki diyor

Geçen hafta kalp atımınyavaş diye bugün yine çağırmıştı doktor.çok şükür herşey yolunda bugün 7 haftalık tam dedi..geç döllenme dedi.sat 12 nisan kabul edicez...Allah’a bin şükür kucağımıza da almayı nasip etsin...kızımın adı masal..kız olursa Melis erkek olursa Arda istiyoruz..bu arada daha kimsenin haberi yok hamile olduğumdan...çok şükür rahat geçiyor uyku ve şişkinlik dışında sıkıntım yok...o yüzden kimse anlamıyor...okulda herkes ramazan yorgunluğu sanıyor

Ayy benim koca türünden hatta bir tık üstü benimki acaba Dr iyi baktimi ikiz gebelikt bulantı çok olurmuş belki ikiz bizimki diyor
daha neler yaşarız biz. Biz yıllarca bebek düşünmedik, işlerim yoluna girsin bekleyelim dedi bekledik. Bu yıl çok şükür herşey yoluna girmeye başladı, bu yıl da beklemem bak dedim . Niyet ettiğimiz ilk ay gebe kaldım. Adam afalladı , sonra duygusallaştı. Yarın ilk muayenemiz kameraya çek annene öyle gösterelim, sürprizli öğrensin diyorum . Eli titremez ağlamazsa çeker inşallah .

Aranızda anı defteri tutmayı düşünen tutan var mı? Benim hep hayalimdi Yazabildiğim yaşa kadar yazıp, resimlerle süsleyip bir anı mirası bırakacağım kaç tane çocuğum olursa Kitapsandan kalınca birşey bakacam bulurum inşallah

Kızlar bişi dicem, benim karnım bazen tık tık atıyor, kalp atışı hızında ama dışardan da görülüyor hatta eşime de gösterdim, gördü yani, pıt pıt atıyor, yarın doktoruma sorcam inanmaz kesin de böyle bişey olabilir mi? Çok erken değil mi? Anneme de söyledim, ben de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren karnımda küçük hareketler olurdu dedi. Biliyorum çok erken ama.. acaba kendi kalp atışım göbeğimi öyle hareket ettirebilir mi ki

ben günlük olarak tutuyorum öğrendiğimden beri ultrason fotosunu da öğrendıgım gune koydum. çokguzel oluyoe. Nasipse doğdugunda da yakınlarıma da yazdırcam.bebeğim hakkında düşüncelerini yazacaklar başka bir anı defterine de:)

Ben hiç birşey yiyemiyorm bitiriyor bu iştahsızlık 2 yaşında kızım da bukadar yasamismiydim bilmiyorum inanin

Bende başlıcam da biraz daha büyüsün bebişim oyle başlıcam

Kızlar iş yapmıyorsunuz diye sıkmayın canınızı benm evi pislik götürüyor. Çok titizimdir ama mide bulantısından sığamıyorum hiç bi yere kolum kalkmıyor. Eşim oruç ona yemeği zor yapıyorum. Oruç die ona da yaptırmıyor
ayyyy çok güldüm :))) O hepimizde var eşine söyle uzansın göbeğini açsın onda da öyle olur bende suan bakıyorım benmde pıt pıt ediyor eşiminde öyle :))

Ben bi sitede buldum ama cok guzl bsye benzemiyor bi suslu ajanda daha guzel bn suan tlfona yaziyorum guzel bir ajanda bulursam ona yazacagim

vallahı uç gun once yatarken solumda bısey ounadı ıcımde uckez hıssettim gaz olmadıgından emınım gaz farklı ve gaz yoktu karnımda. cok arastırdım netten bıcok kısı 2aylıkken hıssetmıs ve ben cok zayıfım yag oranı az olan derısı ınce olan hıssedebılırmıs aksamnda yıne oldu ıcımde bısey döndugunu anladm ve gaz degıldı az degıl 2. 2,5cm de :) göbek atımı degıl ayrıca bıldıgın ıcımdeydı solumda en ıcımde :) S skelebeks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…