- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Şimdiden hayırlı olsun canım bende nisan sonunda yaptırmak istiyorum8 mayısta canım tıp fakültesi olunca sıra o zamana bulduk hayırlısıyla atlatalım inşallah
sabahtan beri yatırıyorum 20 dk yat kalk 1 saat uyumadı ya demin hava alsın fiye mutfak kapısını actım yine kopardı yaygarayı büyüğü uyandırcak alel acele kapatıyım perdryi derken hop stor perde yere cakıldı uyumuyor anladım bari uaygara cıkarma ya yanında olcan laf vericen ya kucagına alıcan daha günün yarısı ben bittim
Canim küçükken yaptirmak istiyorsan elini cabuk tutYa birde o var dimi cok uzuluyorum yavrumun findik kadar bamyasi nasil kiyacaklar nasilda acir agladimi yuregim gidiyor kiyamam bu ay yaptiralim dedik ama icimde elvermedi
Bence yemeye zorlama lütfen annen veya birinden yardım al oylayın gezdirin uyutmaya çalıştıkça uykusu kaçar evde tv ses yapacak herşeyi kapatıp vakit geçirin ve lütfen telefonu elinden bırak çünkü bebekler çocuklar onlarla birebir ilgilendiğini beyin dalgalarından algılıyor bi kaç güne düzelecektir yakınında olmayı çok isterdim sana yardım etmek istiyorumSordu canim dpgum ve en son kilosunu Ben zorla yediriyorum o bas salladikca ben veriyorum hic yemiyor degil ama bazi gunler 400cc iciyor surekli kusuyor uyurken veriyorum 60cc iki saatte emzik gibi cekiyor sut olsunu anlayinca sallamaya basliyor bi emzik bi biberon diye diye besledim benim sikayetime gore ic organlarina baktilar idrar vs kilosunu soylememistir bana kizlarr kagit evrak bisiler koydu onune ordan bakmistir bilmiyorm benim
Aklimada gelmedi hic
Özellerde almıyor dediler ameliyathaneye o yüzden bu bizim için süper olduŞimdiden hayırlı olsun canım bende nisan sonunda yaptırmak istiyorum
Tuzla alakasi yok ozaman cnmBen büyük oğlanı tuzladim kokuyor treleyince dayıya çektieşim hiç kokmaz küçüğü hiç tuzlamadim
İBence yemeye zorlama lütfen annen veya birinden yardım al oylayın gezdirin uyutmaya çalıştıkça uykusu kaçar evde tv ses yapacak herşeyi kapatıp vakit geçirin ve lütfen telefonu elinden bırak çünkü bebekler çocuklar onlarla birebir ilgilendiğini beyin dalgalarından algılıyor bi kaç güne düzelecektir yakınında olmayı çok isterdim sana yardım etmek istiyorum
Allah yardımcın olsun canım zor yaa ben büyük paşayla da ilgilenmeliyim onu ihmal ediyorum diye cok geriliyorumBiİmki ikigundur hic uyumuyor yirmi dk bile uyumadi cocuk sabah bi kalkti halen bakiyor anlamadim uyuyan cocuk gitti ayakta hep
Benim 11 buçukta uyandı daha uyumadi bugun hiç dalamiyor
bizimki de 6buçukta kslktı 11e kadar toplam 1 saat ancak uyumultur az evvel yattı bskalım kaç dk sürecek
aynen canım bi de kucak istiyor eller havada konuşarak cırpınıo al benş diyeBizde de anlattıkların var yanında otur onunla konuş adam mutlu bir ayril yanından dudak büze büze ağlıyor
Bende pismanimCanim küçükken yaptirmak istiyorsan elini cabuk tut
Ben oglumda 3 aylikkwn yaptirdim keske daha once olsaymış dedim
Arkadaslar,eger tam emin olamiyorsanz bebeginize kiyamiyorsaniz sonra yaptrn derim.ben buyuk oglumu 8 yasinda yaptrdim hastaneden cikip avm'ye gitmistik hiic zorluk yasamadk gecti gitti.Tabi ki siz bilirsiniz teorik olarak da zaten ya cok kucukken ya da anlayacak kadar buyukken yapilmaliBende pismanim
Keske o sarilik doneminde yirmisortsaat uyurken yaptiraudim donmelere baslamadan yaptirmK
Gerek
Ben senin uğraştığına kesinlikle inanıyorum ama ne yapsak nasıl yapsakta sende artık rahat etsen diye düşünüyorum çok üzülüyorum bu kadar uğraşmana =(İ
Yatak odasindayiz 19:30 a kadar tv vs yok surekli konusuyorum ilgileniyorum geziyoruz agladimi sakinlesmesi icin baskaodalara goturuyorum oyunhalisinda oynatmaya calisiyorum
Cocuksarkilari masallar aciyorum tlf elime almiyorum uyanikken sadece uyutmaya calisirken bende yatarim gorup uykusu kacmasin diye o sirada telefon elimde oluyor facebook instagram vs sosyal aglarida kullanmiyorum tek girdigim yer burasi ozel emzirme egitmeninede gittik ebedende yardim aldik ama yok cocukmemeyide almiyor icmiyorda doktor agizdan asiyi yutturamadi burnunu sikti oylesi yuttu nefessiz kalinca diyecegim suki ilgi hatsafhada kopegi oldum resmen bi yudum bir damla sut icmesi icin gecenin uc bes demeden saatlerce basinda bekliyorum icmesi icin biliyorumki actir cogu kisi dedi verme biberon cani isterse emecek diye am kiyamadim eziyet cekmim ben diye onu ac birakamazdim
Biz de pazar günü saat12 de yaptırıcaz sünnetini inşallah
Bende korkuyorum aslında nasıl olacak diye ama biran öncede olsun bitsin istiyorum hayırlısı bakalım
Gunaydin canimm benim erkenci kusum da kalkti coktan emistik yatakta donuyoruz birlikteGünaydın hanımlar evin küçük horozu 06:30da kalktı şimdi diğer paşayı uyandırıp okula gönderme vakti
Burda hava kapalı bahar gelemedi yaa
Ben de buna katiliyorum. Henuz muhakeme gucleri olmadigi icin çocuk aaa annem burada bana destek oluyordan ziyade niye benim canimin acimasina izin veriyor annem beni hep korurdu agladigimda sustururdu diye dusunuyor. Zaten kapida bekleniyor olay bitince senin dedigin gibi kurtarici konumunda hemen kucakliyorsun. Bunlarin sorumlusu ben degilim gel acini dindireyim gibisinden:) tabi ki ilkokul duzeyinde olur o zaman yaninda durup destek olunmasi gerekir bir daha oglum olursa ben dogar dogmaz hastanede yaptiririm mesela :)Kızlar ben büyük oğlumu 5 aylıkken özelde lokal anesteziyle sünnet ettirdim. Oraya bikaç yerden uyuşturmak için iğne yapıyor. Tabi çocuk ağlamaya başladı elinden tuttum yanında olduğumu az kaldığını söyleyip durdum ama o ağladıkça ben ağladım ben ağladıkça o. İkimiz de helak olduk. Bir başka uzman görüşü ise anne kapıda beklesin bir kurtarıcı gibi bebek odadan çıktığında sarılıp emzirsin şeklinde. Çocuk muhtemelen benim ağlamamdan da korkmuştur ama bunda kesinlikle girmem. Bekleyip Güler yüzle karşılarım yavrumu diye düşünüyorum inşallah. Zaten kısa sürüyor. Size de bir başka fikir olsun
Biz de 7 de kalktik. Bi de gece gene uyumaya direnerek 21.30 u buldurdu saati . Gec de yatsa erken de yatsa 7 de ayaktayiz ... hava kocaelide de kapali dun yagmurluydu ama dayanamadim kanguruya koydum. Elimde semsiye sirtimda canta biraz dolandim geldimGünaydın hanımlar evin küçük horozu 06:30da kalktı şimdi diğer paşayı uyandırıp okula gönderme vakti
Burda hava kapalı bahar gelemedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?