- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bizim cok sikayet olduna onlari sayalim derken ben boy kilo sormadim yada bakmadilar baska doktora gittik cocugu alip goturduler biz doktoa konustuk sonrada tahlile indik asilarida yaptirdik derken saglikocaginada goturmedim yagmur yas heryer ben ignemi olup geri geldim bi havalar duzelsin gideyimDoğum kilosu boyu ne canım şimdiki boyu kilodu kaç yaz bi dicem ben
Bebeklerin ışığa bakması zararlı mı. Benim kız gözünü avizelerden ayıramıyor onlara bişey anlatıp gülüyor falan.. akşamları engel olamıyorum . Sizinkiler nasıl. Engelleyebiliyor musunuz. Oturmaya başlasalarda dünyaya bakış açıları değişse
[/
bizimkide tv izliyor anliyo gibi saatlerce bakiyor birde kafasi tavanlarda gozu yükseklerde amaDemekki bu yaş grubunun ortak zevkleri arasında:)) ben uzun bakınca ağrıyor.. inşallah onlarda sıkıntı yoktur..
Çamaşır suyu herkes için zararlı durulansa da gitmiyorki hep kalıntı kalıyorIsinize karismak gibi olmasin anneler ama camasir suyu bebege zararli. Biz eve bile sokmuyoruz artik. Canan kararay'dan duydugum tarif var. Beyaz sabunu rendeliyorum camasir detarjani olarak kullaniyorum bebegin camasirlarina
Bebeği kimseyle yalnız yollama canım sana güveniyor sadece seni istiyor her ne olursa olsun yanında olBizim cok sikayet olduna onlari sayalim derken ben boy kilo sormadim yada bakmadilar baska doktora gittik cocugu alip goturduler biz doktoa konustuk sonrada tahlile indik asilarida yaptirdik derken saglikocaginada goturmedim yagmur yas heryer ben ignemi olup geri geldim bi havalar duzelsin gideyim
Pek galesiz oldum ya
Bide gittiğin doktor doğum kilosunu sormuyor mu kilo ölçümü yapıp gelişiminin normal olduğunu ordan tespit edebilir çünkü senin şikayetin genellikle yemek üzerine yemeyen bebek büyümez ki kujımbizimkide tv izliyor anliyo gibi saatlerce bakiyor birde kafasi tavanlarda gozu yükseklerde ama
Bu ara yukari bakma
Aliskanligi bitti tv bakiyorBirde cok esya olan yeri fazlaca izliyorum benim makyajmalzemelerine gozunu dikiyor saatlerce kafa sallaya sallaya bakiyor Yaklastiriyorum
Alacakmi diye daha degil galiba el uzatma huyu yok
Benimki ektra tele de asiri bakiuor. Ki ekrani cebirmiyorum arkasi yani hemen fark ediyo onu ve gozlerini dikip odaklaniyor ama guluyosa da agliyosa da onu gorunce susuyo cekince devam edioDemekki bu yaş grubunun ortak zevkleri arasında:)) ben uzun bakınca ağrıyor.. inşallah onlarda sıkıntı yoktur..
Aynıyız biz de :)) Resmen anlıyormuş gibi kamerasına bakıp poz veriyorBenimki ektra tele de asiri bakiuor. Ki ekrani cebirmiyorum arkasi yani hemen fark ediyo onu ve gozlerini dikip odaklaniyor ama guluyosa da agliyosa da onu gorunce susuyo cekince devam edio
Ben de kapatıyorum izlediğini farkedince çığlığı basıyorAynıyız biz de :)) Resmen anlıyormuş gibi kamerasına bakıp poz veriyorTelevizyon zaten en büyük sevdası kafasını başka yöne çevirince ağlıyor
Demekki bu yaş grubunun ortak zevkleri arasında:)) ben uzun bakınca ağrıyor.. inşallah onlarda sıkıntı yoktur..
Haklisinda kuzum burdaki ozeller oyle sistemleriBebeği kimseyle yalnız yollama canım sana güveniyor sadece seni istiyor her ne olursa olsun yanında ol
T tanem-tane20 canım düm bizde sünnet için çocuk cerrahına gittik benim korkum bi kaç arkadaş ameliyathaneye anneyi almadıklarını söylemişti o yüzden evde sünnet ettirmeyi düşündüm ki canı yanarken yalnız olmadığını söyleyebileyim sıkıca elinden tutayım doktora ilk soru anneyi alıyor musunuz oldu tabi isterseniz dedi tamam yaptırıyoruz o zaman dedim =) saniyelik ayrılıklara bile tahammülüm yok kızımla 3 yıl yapışık yaşadık..
Sordu canim dpgum ve en son kilosunu Ben zorla yediriyorum o bas salladikca ben veriyorum hic yemiyor degil ama bazi gunler 400cc iciyor surekli kusuyor uyurken veriyorum 60cc iki saatte emzik gibi cekiyor sut olsunu anlayinca sallamaya basliyor bi emzik bi biberon diye diye besledim benim sikayetime gore ic organlarina baktilar idrar vs kilosunu soylememistir bana kizlarr kagit evrak bisiler koydu onune ordan bakmistir bilmiyorm benimBide gittiğin doktor doğum kilosunu sormuyor mu kilo ölçümü yapıp gelişiminin normal olduğunu ordan tespit edebilir çünkü senin şikayetin genellikle yemek üzerine yemeyen bebek büyümez ki kujım
Ya birde o var dimi cok uzuluyorum yavrumun findik kadar bamyasi nasil kiyacaklar nasilda acir agladimi yuregim gidiyor kiyamam bu ay yaptiralim dedik ama icimde elvermediT tanem-tane20 canım düm bizde sünnet için çocuk cerrahına gittik benim korkum bi kaç arkadaş ameliyathaneye anneyi almadıklarını söylemişti o yüzden evde sünnet ettirmeyi düşündüm ki canı yanarken yalnız olmadığını söyleyebileyim sıkıca elinden tutayım doktora ilk soru anneyi alıyor musunuz oldu tabi isterseniz dedi tamam yaptırıyoruz o zaman dedim =) saniyelik ayrılıklara bile tahammülüm yok kızımla 3 yıl yapışık yaşadık..
Günaydın hanımlar.. kaç gündür takip edemedim. Önceki pazartesi ev tutup cumartesiye taşındık. Arada geçen sürede sabahtan akşama kadar kızımla akşamdan gece yarılarına kadarda eşimle ev topladım. Cumartesiden bu yana da aynı işlemin tersini yapıyorum. Hala ufak tefek işler var. yorgunluk uykusuzluk bayılacağım bir yerlerde.. bunun üstüne bir yorgunluk sigarası yakmayı çok isterdim ama bu bebişler elimizi kolumuzu bağladı.. kaç gündür Linayla da ilgilenemedim karnını doyurup bezini değiştiriyorum sonra yatırıyorum yanıma... çocuğum kaç kere beni beklerken uyuyakalmış. Kalan işleride bıraktım sonra yapacağım kızıma ayırdım bugünü belki uyuruz birlikte...
8 mayısta canım tıp fakültesi olunca sıra o zamana bulduk hayırlısıyla atlatalım inşallahBüyük oğlan 7 yaşında öldü genel anestezi ile o zaman almadılar içeriye
Şimdi bende girmek istiyorum ilk çocukta çok tecrübesiz oluyor insan ne zaman yaptıracaksın
Kizlar hersey konusulduda bir tuZlama konusmadik bebekleri tuzladinizmi is isten gecti artik ama
Gerçekten günümüz bebekleri mi demeliyim bilmiyorum ama algıları müthiş :)) Bir de son zamanlarda başımıza icat çıkardı hanımefendi akşam huysuzluğu yapıyor evi turlamak istiyor. Oturduğumuz an basıyor çığlığı. Çocuk huy değiştiriyor her günBen de kapatıyorum izlediğini farkedince çığlığı basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?