2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doğum kilosu boyu ne canım şimdiki boyu kilodu kaç yaz bi dicem ben
Bizim cok sikayet olduna onlari sayalim derken ben boy kilo sormadim yada bakmadilar baska doktora gittik cocugu alip goturduler biz doktoa konustuk sonrada tahlile indik asilarida yaptirdik derken saglikocaginada goturmedim yagmur yas heryer ben ignemi olup geri geldim bi havalar duzelsin gideyim
Pek galesiz oldum ya

Demekki bu yaş grubunun ortak zevkleri arasında:)) ben uzun bakınca ağrıyor.. inşallah onlarda sıkıntı yoktur..
bizimkide tv izliyor anliyo gibi saatlerce bakiyor birde kafasi tavanlarda gozu yükseklerde ama
Bu ara yukari bakma
Aliskanligi bitti tv bakiyor Birde cok esya olan yeri fazlaca izliyorum benim makyajmalzemelerine gozunu dikiyor saatlerce kafa sallaya sallaya bakiyor Yaklastiriyorum
Alacakmi diye daha degil galiba el uzatma huyu yok

Isinize karismak gibi olmasin anneler ama camasir suyu bebege zararli. Biz eve bile sokmuyoruz artik. Canan kararay'dan duydugum tarif var. Beyaz sabunu rendeliyorum camasir detarjani olarak kullaniyorum bebegin camasirlarina
Çamaşır suyu herkes için zararlı durulansa da gitmiyorki hep kalıntı kalıyor

Bebeği kimseyle yalnız yollama canım sana güveniyor sadece seni istiyor her ne olursa olsun yanında ol

Bide gittiğin doktor doğum kilosunu sormuyor mu kilo ölçümü yapıp gelişiminin normal olduğunu ordan tespit edebilir çünkü senin şikayetin genellikle yemek üzerine yemeyen bebek büyümez ki kujım

T tanem-tane20 canım düm bizde sünnet için çocuk cerrahına gittik benim korkum bi kaç arkadaş ameliyathaneye anneyi almadıklarını söylemişti o yüzden evde sünnet ettirmeyi düşündüm ki canı yanarken yalnız olmadığını söyleyebileyim sıkıca elinden tutayım doktora ilk soru anneyi alıyor musunuz oldu tabi isterseniz dedi tamam yaptırıyoruz o zaman dedim =) saniyelik ayrılıklara bile tahammülüm yok kızımla 3 yıl yapışık yaşadık..

Demekki bu yaş grubunun ortak zevkleri arasında:)) ben uzun bakınca ağrıyor.. inşallah onlarda sıkıntı yoktur..
Benimki ektra tele de asiri bakiuor. Ki ekrani cebirmiyorum arkasi yani hemen fark ediyo onu ve gozlerini dikip odaklaniyor ama guluyosa da agliyosa da onu gorunce susuyo cekince devam edio

Kızlar size tavsiyem adem güneşin güvenli bağlanma kitabını okumanız çok kısa zaten bi günde okursunuz çocuğun size olan ihtiyacını anlayacaksınız

Benimki ektra tele de asiri bakiuor. Ki ekrani cebirmiyorum arkasi yani hemen fark ediyo onu ve gozlerini dikip odaklaniyor ama guluyosa da agliyosa da onu gorunce susuyo cekince devam edio
Aynıyız biz de :)) Resmen anlıyormuş gibi kamerasına bakıp poz veriyor Televizyon zaten en büyük sevdası kafasını başka yöne çevirince ağlıyor

Büyük oğlan 7 yaşında öldü genel anestezi ile o zaman almadılar içeriye

Şimdi bende girmek istiyorum ilk çocukta çok tecrübesiz oluyor insan ne zaman yaptıracaksın

Bide gittiğin doktor doğum kilosunu sormuyor mu kilo ölçümü yapıp gelişiminin normal olduğunu ordan tespit edebilir çünkü senin şikayetin genellikle yemek üzerine yemeyen bebek büyümez ki kujım
Sordu canim dpgum ve en son kilosunu Ben zorla yediriyorum o bas salladikca ben veriyorum hic yemiyor degil ama bazi gunler 400cc iciyor surekli kusuyor uyurken veriyorum 60cc iki saatte emzik gibi cekiyor sut olsunu anlayinca sallamaya basliyor bi emzik bi biberon diye diye besledim benim sikayetime gore ic organlarina baktilar idrar vs kilosunu soylememistir bana kizlarr kagit evrak bisiler koydu onune ordan bakmistir bilmiyorm benim
Aklimada gelmedi hic

Ya birde o var dimi cok uzuluyorum yavrumun findik kadar bamyasi nasil kiyacaklar nasilda acir agladimi yuregim gidiyor kiyamam bu ay yaptiralim dedik ama icimde elvermedi

Canım hayırlı olsun evin güle güle otur evinde epeyi yorulmuşsundur ama taşınma bir anlamda bir silkinme oluyor evde yaramayan fazla eşyalardan kurtulma eşyaları elden geçirme için fırsat

Büyük oğlan 7 yaşında öldü genel anestezi ile o zaman almadılar içeriye

Şimdi bende girmek istiyorum ilk çocukta çok tecrübesiz oluyor insan ne zaman yaptıracaksın
8 mayısta canım tıp fakültesi olunca sıra o zamana bulduk hayırlısıyla atlatalım inşallah

Ben de kapatıyorum izlediğini farkedince çığlığı basıyor
Gerçekten günümüz bebekleri mi demeliyim bilmiyorum ama algıları müthiş :)) Bir de son zamanlarda başımıza icat çıkardı hanımefendi akşam huysuzluğu yapıyor evi turlamak istiyor. Oturduğumuz an basıyor çığlığı. Çocuk huy değiştiriyor her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…