Sağol bitanem benim şansım obur olması yoksa sende eminim cok güzel bakıyorsun bebişine biraz sans işi ek gıdaya alışsın senin yavrunda güzelce toparlar demeki sütü sevmedi kuzucuk sağlığı yerinde olsun kilo kof uçar gider biraz hareketlensin bu yansılardan eser kalmayacakZorlamamamak gerek gercekten naparsan yap yutmuyorlar masallah anneisutun guzel yaramis pasamiza guzel bakmisin
İnşallah geçici bir ağırdır ben dr a bile gidemedim daha.Çok kullanan var, işe yarayabilir diye düşündüm. Sende yaramıyorsa bende de yaramaz benim de fena bel ağrım var. Ben decavit multivitamin içmeye başladım. İçinde magnezyum ve kalsiyum da var. Belki onlar biraz hafifletti ağrılarımı ama tam gecmedi. MR çekilcek bakalım ne çıkacak
günaydın canım ıkı gundur ıyı dün sabahuykusu yaptı öğlende de 32dk uyuyup ustune tam uyanrken 17dk yıne tam uyanrken 60k uyudu gerıdonuslere ıyı basladı ama dğn gece 2sa bır uyandı resmen karınagrısındandır diye düşünüyorum gece uykuya yatmadan kaka yapmaya calısıyordu hala daha oyle. gecekı düzenımız bozulmaz inşallah. sen de az sabret ben 1haftayı gectı uykıya döndurmye calıstıgım 2,3gundur donuyor@Kartanesii8892 canim naptin Alya nin uykuya direnme olayini. Benim ki giderek kotulesiyor ya uyku moduna girince aglamalar fln
Aaa bende besin alerjisinden dolayı diyetteyim bu süreçte süt ürünleri tüketmeyeceğim için de vitamini başlamıştı dr kalsiyum da var tabi içinde benimde biraz hafifledi gibi. Yorgunluktan uykusuzluktan kafa kalmadıki ikaç iyi geldi demekkiÇok kullanan var, işe yarayabilir diye düşündüm. Sende yaramıyorsa bende de yaramaz benim de fena bel ağrım var. Ben decavit multivitamin içmeye başladım. İçinde magnezyum ve kalsiyum da var. Belki onlar biraz hafifletti ağrılarımı ama tam gecmedi. MR çekilcek bakalım ne çıkacak
günaydıınn ❤❤ benımkıde dönuyor epey 1haftadır desteklı oturtıyorum kendını dımdık yapıyor yalnız bırakamıyorum gecen bardak koymaya bi gıttım aman allahım takla atacakGünaydın herkeslere bir yağmurlu gün de bizden yinekızlar dönmeler başladı mi süt üstü yatarken üstün ve yüz üstü ne. Dido44 ben maalesef 6ay öncesi olmaz bwl den dolayi. Senin Kuzuya maşallah ❤❤
Merhaba kızlar cok giremiyorum ama ara ara okumaya calisiyorum biz tam 4 aylık olduk yavaş yavaş tadım yaptıricam ama 6. Ayda ek gıdaya geçicem sadece damak tadı zenginlessin gelişsin istiyorum büyük oğlumda cok zorlamıştım artık belimizi tam tutuyor ve destekli oturmalarimiza başladık dün akşam bir minik çay kaşığı yoğurt verdim bizim obur devamını istedi agladi bende 3 gün kuralını denemek istedim daha fazla vermiyeyim dedim ama bizim ki evi inletti bizde babasıyla yarim çay bardağı kadar yoğurt yedirdik ve yoğurt baya eksiydi ona rağmen indirdi midecige siz ek gıdaya geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz hepinizi opuyorum
Ya ben aslında 6 ay olmadan hiç bişiy vermek taraftarı değilim de burada okuyorum işte 4-5 aylıkken başlandığını, anne sütü yetiyorken neden erken başlıyoruz ömrünün geri kalanı zaten sebze meyveyle geçecek anne sütünü bi daha 40 yıl arasa bulamazMerhaba kızlar cok giremiyorum ama ara ara okumaya calisiyorum biz tam 4 aylık olduk yavaş yavaş tadım yaptıricam ama 6. Ayda ek gıdaya geçicem sadece damak tadı zenginlessin gelişsin istiyorum büyük oğlumda cok zorlamıştım artık belimizi tam tutuyor ve destekli oturmalarimiza başladık dün akşam bir minik çay kaşığı yoğurt verdim bizim obur devamını istedi agladi bende 3 gün kuralını denemek istedim daha fazla vermiyeyim dedim ama bizim ki evi inletti bizde babasıyla yarim çay bardağı kadar yoğurt yedirdik ve yoğurt baya eksiydi ona rağmen indirdi midecige siz ek gıdaya geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz hepinizi opuyorum
Aaa bende besin alerjisinden dolayı diyetteyim bu süreçte süt ürünleri tüketmeyeceğim için de vitamini başlamıştı dr kalsiyum da var tabi içinde benimde biraz hafifledi gibi. Yorgunluktan uykusuzluktan kafa kalmadıki ikaç iyi geldi demekki
GünaydınGünaydın herkeslere bir yağmurlu gün de bizden yinekızlar dönmeler başladı mi süt üstü yatarken üstün ve yüz üstü ne. Dido44 ben maalesef 6ay öncesi olmaz bwl den dolayi. Senin Kuzuya maşallah ❤❤
Aslında araştırmalarım 4. Ayda başlayın eger kafasını ve sırtını tutabiliyorsa diye yazıyordu e bizimkiler bunlara uyuyor bende günde 10 15 dakika destekli oturuyorum rahatsız olsa ağlayarak tepsi verir hemşom bence haftaya kontrolü var ozaman en doğru bilgiyi doktoru verir bu arada ismim didarMerhaba canım maşallah erken doğan bebisler 4 aylık oldu sayfamızda bizde 3.5 aylık olduk çok şükür
Canım bende 4.5-5 aylık gibi tattirma yapacağım 6. Ay ek gıdalara başlamak istiyorum
Bizimki ayakları üzerinde durmak istiyor hep birde iki eli hep ağzında
Destekli oturma için erken degilmi Didem ben 5. Ay içinde oturuyordum destekli sanki büyük oğlumu
Yok kuzum ben sadece tadına bandırıyorum 6m aydan önce düşünmüyorum başlamayı sadece aşinalığı olsun oğlum beni maf etmişti.6. Ayda istenilen kiloyu alamamıştı üstüne zehirli guatir çıkmıştı.bende sırf emzirilen diye ilaç içmeyi red ettim.ve 43 kiloya düştüm 1.71 boyumla aniden memeden kestik cünki hayatı riskim başlamıştı biberon devam sütü asla almadı kaşık mamaları hazırladık çorba ekşi tatsız hiçbirşeyi istemedi hep tatlı şeyler yedi bu sefer aynı amatörlüğü yapmamak adına acı tecrübelerimden sebep kücük tarımlar yapıcaz yoksa şükür emiyor sütüm varYa ben aslında 6 ay olmadan hiç bişiy vermek taraftarı değilim de burada okuyorum işte 4-5 aylıkken başlandığını, anne sütü yetiyorken neden erken başlıyoruz ömrünün geri kalanı zaten sebze meyveyle geçecek anne sütünü bi daha 40 yıl arasa bulamazama eşimde bi o kadar tattırma meraklısı dün akşam biz yemek yerken emziğini bizim çorbamıza batırdı verdi bağırmama rağmen, güneş hanımda da keyifle emdi tadı gidince attı emziği ağladı bi de
Ya ablam uzakta oturuyordu o zamanlar şey demişti Efe’yi kucağıma alıyorum banyoya birlikte giriyoruz yıkanıyoruz olduğu kadar hem o yıkanmış oluyor hem ben bi su dökünmüş oluyorum diyordu, böyle bişiy denesen ama dikkat et ayağının altına havlu falan ser kaymayınEn son cuma bantı yaptım herkese tuhaf gelebilir ki normalde hergün olmadı en kötü gün aşırı banyo yapardım. artık cidden rahatsız hissediyorum kendimi. Sıpa benimle yapışık yaşıyor resmen
kuzum bana dr dedı ve bıtakım egzersızler yaptırdı kızıma. yürümeye kalkacak nerdeyse emeklemeden yürürse şaşma dedı durmuyor bır dk o vücut hep dik olucak uyandıgında bıle dırekt kaldırmaya çalışıyor kendını pusete koydum gecen gun. Mekık cekıyor adeta. Işte dik tuttugunu kaslarının ıyı olduğunu gördüğü için 4ay dolunca azar azar kucagında oturmasında bile engel yok dedı doktoru. bebek müsaitse oturtulabılırmıs herbebek ıcınndegılmıs senin dediğin gb.Aslında araştırmalarım 4. Ayda başlayın eger kafasını ve sırtını tutabiliyorsa diye yazıyordu e bizimkiler bunlara uyuyor bende günde 10 15 dakika destekli oturuyorum rahatsız olsa ağlayarak tepsi verir hemşom bence haftaya kontrolü var ozaman en doğru bilgiyi doktoru verir bu arada ismim didardido deyince herkesde bi didem çağrıştırıyor bu arafa senin ki cokk yakışıklı.masallah op benim için
Yok kuzum henüz ayarlayamadım şu an kendi doktorumun vermiş olduğu 20 günlük raporla idare ediyorum. 40 gün izin mi rapor mu alacaksın canım?
Aslında araştırmalarım 4. Ayda başlayın eger kafasını ve sırtını tutabiliyorsa diye yazıyordu e bizimkiler bunlara uyuyor bende günde 10 15 dakika destekli oturuyorum rahatsız olsa ağlayarak tepsi verir hemşom bence haftaya kontrolü var ozaman en doğru bilgiyi doktoru verir bu arada ismim didardido deyince herkesde bi didem çağrıştırıyor bu arafa senin ki cokk yakışıklı.masallah op benim için
Anladım canım ben biraz pimpirikliyim herhalde Ya ilk olunca nereden başlasam falan düşünüyorum, 4. Ay aşısı oldu mu bu aradaYok kuzum ben sadece tadına bandırıyorum 6m aydan önce düşünmüyorum başlamayı sadece aşinalığı olsun oğlum beni maf etmişti.6. Ayda istenilen kiloyu alamamıştı üstüne zehirli guatir çıkmıştı.bende sırf emzirilen diye ilaç içmeyi red ettim.ve 43 kiloya düştüm 1.71 boyumla aniden memeden kestik cünki hayatı riskim başlamıştı biberon devam sütü asla almadı kaşık mamaları hazırladık çorba ekşi tatsız hiçbirşeyi istemedi hep tatlı şeyler yedi bu sefer aynı amatörlüğü yapmamak adına acı tecrübelerimden sebep kücük tarımlar yapıcaz yoksa şükür emiyor sütüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?