2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Zorlamamamak gerek gercekten naparsan yap yutmuyorlar masallah anneisutun guzel yaramis pasamiza guzel bakmisin
Sağol bitanem benim şansım obur olması yoksa sende eminim cok güzel bakıyorsun bebişine biraz sans işi ek gıdaya alışsın senin yavrunda güzelce toparlar demeki sütü sevmedi kuzucuk sağlığı yerinde olsun kilo kof uçar gider biraz hareketlensin bu yansılardan eser kalmayacak

Günaydın sevgili anneler bizimki dün bütün gün bi gram uyumamıştı, atak haftası diye heralde gece de tam yatmadı. Bide boyuna yatırdığım beşikte enine yatmış buluyorum çocuğu iki gecedir dönmeyi mi öğrenmeye çalışıyor uykusunda bu nedir Yorucu bi gün daha bizi bekliyor

İnşallah geçici bir ağırdır ben dr a bile gidemedim daha.

@Kartanesii8892 canim naptin Alya nin uykuya direnme olayini. Benim ki giderek kotulesiyor ya uyku moduna girince aglamalar fln
günaydın canım ıkı gundur ıyı dün sabahuykusu yaptı öğlende de 32dk uyuyup ustune tam uyanrken 17dk yıne tam uyanrken 60k uyudu gerıdonuslere ıyı basladı ama dğn gece 2sa bır uyandı resmen karınagrısındandır diye düşünüyorum gece uykuya yatmadan kaka yapmaya calısıyordu hala daha oyle. gecekı düzenımız bozulmaz inşallah. sen de az sabret ben 1haftayı gectı uykıya döndurmye calıstıgım 2,3gundur donuyor

Aaa bende besin alerjisinden dolayı diyetteyim bu süreçte süt ürünleri tüketmeyeceğim için de vitamini başlamıştı dr kalsiyum da var tabi içinde benimde biraz hafifledi gibi. Yorgunluktan uykusuzluktan kafa kalmadıki ikaç iyi geldi demekki

günaydıınn ❤❤ benımkıde dönuyor epey 1haftadır desteklı oturtıyorum kendını dımdık yapıyor yalnız bırakamıyorum gecen bardak koymaya bi gıttım aman allahım takla atacak yüzustu kalıyo donunce ona da kızıyo bagrınıo dıkkat etme zamanlarımız geldı çattı kızz

Merhaba canım maşallah erken doğan bebisler 4 aylık oldu sayfamızda bizde 3.5 aylık olduk çok şükür

Canım bende 4.5-5 aylık gibi tattirma yapacağım 6. Ay ek gıdalara başlamak istiyorum

Bizimki ayakları üzerinde durmak istiyor hep birde iki eli hep ağzında

Destekli oturma için erken degilmi Didem ben 5. Ay içinde oturuyordum destekli sanki büyük oğlumu

Kızlar ek gıdaya geçişinden bahsediliyor ya alerjiden teşhisi konulan arkadaşlarının bize ek gıdaya geçmekte acele etme dedi dr size böyle bişey söylendimi

Ya ben aslında 6 ay olmadan hiç bişiy vermek taraftarı değilim de burada okuyorum işte 4-5 aylıkken başlandığını, anne sütü yetiyorken neden erken başlıyoruz ömrünün geri kalanı zaten sebze meyveyle geçecek anne sütünü bi daha 40 yıl arasa bulamaz ama eşimde bi o kadar tattırma meraklısı dün akşam biz yemek yerken emziğini bizim çorbamıza batırdı verdi bağırmama rağmen, güneş hanımda da keyifle emdi tadı gidince attı emziği ağladı bi de

Hiçbirimizde kafa kalmadı ki Iyi gelmistir. D vitamini eksikliği de yapıyomuş bu ağrıları. Ben onu da düzensiz içiyodum. Düzenli içmeye başladım multivitaminle birlikte, epey toparlandı aslında

Günaydın Bizimki dönemiyor ama kayıyor oyun halısını koltuğun sırt minderini alıp oraya koyardım ama tepine tepine ayaklarıyla aşağıya geliyor artık yatak odasına yatak üzerine koyuyorum, kafayı kaldırıyor artık kafa kendinden önde gidiyor

Aslında araştırmalarım 4. Ayda başlayın eger kafasını ve sırtını tutabiliyorsa diye yazıyordu e bizimkiler bunlara uyuyor bende günde 10 15 dakika destekli oturuyorum rahatsız olsa ağlayarak tepsi verir hemşom bence haftaya kontrolü var ozaman en doğru bilgiyi doktoru verir bu arada ismim didar dido deyince herkesde bi didem çağrıştırıyor bu arafa senin ki cokk yakışıklı.masallah op benim için

Yok kuzum ben sadece tadına bandırıyorum 6m aydan önce düşünmüyorum başlamayı sadece aşinalığı olsun oğlum beni maf etmişti.6. Ayda istenilen kiloyu alamamıştı üstüne zehirli guatir çıkmıştı.bende sırf emzirilen diye ilaç içmeyi red ettim.ve 43 kiloya düştüm 1.71 boyumla aniden memeden kestik cünki hayatı riskim başlamıştı biberon devam sütü asla almadı kaşık mamaları hazırladık çorba ekşi tatsız hiçbirşeyi istemedi hep tatlı şeyler yedi bu sefer aynı amatörlüğü yapmamak adına acı tecrübelerimden sebep kücük tarımlar yapıcaz yoksa şükür emiyor sütüm var

En son cuma bantı yaptım herkese tuhaf gelebilir ki normalde hergün olmadı en kötü gün aşırı banyo yapardım. artık cidden rahatsız hissediyorum kendimi. Sıpa benimle yapışık yaşıyor resmen
Ya ablam uzakta oturuyordu o zamanlar şey demişti Efe’yi kucağıma alıyorum banyoya birlikte giriyoruz yıkanıyoruz olduğu kadar hem o yıkanmış oluyor hem ben bi su dökünmüş oluyorum diyordu, böyle bişiy denesen ama dikkat et ayağının altına havlu falan ser kaymayın

kuzum bana dr dedı ve bıtakım egzersızler yaptırdı kızıma. yürümeye kalkacak nerdeyse emeklemeden yürürse şaşma dedı durmuyor bır dk o vücut hep dik olucak uyandıgında bıle dırekt kaldırmaya çalışıyor kendını pusete koydum gecen gun. Mekık cekıyor adeta. Işte dik tuttugunu kaslarının ıyı olduğunu gördüğü için 4ay dolunca azar azar kucagında oturmasında bile engel yok dedı doktoru. bebek müsaitse oturtulabılırmıs herbebek ıcınndegılmıs senin dediğin gb.

Memnun oldum Didar benim adımda Fulya

Benim oğlan maşallah deyim doğduğundan beri kafayı iyi tutuyor karın üstü yattığımda başını sırtını kaldırıyor 40kindan beri oturuyorda ama ben sorun olur diye destekli otutturmadim Dr sorunca yazarmisin canım

Ek gıdalar için ayni düşünüyoruz

Maşallah senin pasalarada çok tatlı oluyor abi ve kardeş kucak kucağa dimi benim büyük oğlanın kucağına veriyorum küçüğü izliyorum duygusallasiyirum birden bu tabloya seninkinde de öyle oldum

Oper koklarim senin için sende benim için kokla op pasalarini ikiside çok tatlı annesi

Anladım canım ben biraz pimpirikliyim herhalde Ya ilk olunca nereden başlasam falan düşünüyorum, 4. Ay aşısı oldu mu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…