2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki de uzatmıyor elini daha..evi toplarken oda oda gezdik birlikte bütün eşyaları inceledi. Neyimiz var neyimiz yok öğrendi
Benimki ektra tele de asiri bakiuor. Ki ekrani cebirmiyorum arkasi yani hemen fark ediyo onu ve gozlerini dikip odaklaniyor ama guluyosa da agliyosa da onu gorunce susuyo cekince devam edio
Aynen gülerken fotosunu çekemiyorum teli görünce ciddileşiveriyor neye bakıyorsa. ekranı bende göstermiyorumda eşim bir gün çizgi film açmış izletiyordu. birde izliyor diyo anlıyormuş gibi haber açsan onu da izler aynı ilgiyle zaten
Canım hayırlı olsun evin güle güle otur evinde epeyi yorulmuşsundur ama taşınma bir anlamda bir silkinme oluyor evde yaramayan fazla eşyalardan kurtulma eşyaları elden geçirme için fırsat
Evet herşey yerindeyken anlamıyorsun da toplarken o kadar gereksiz şeyler çıkıyor ki attım hepsini yenilerine yer açtım bizimki de tv bulsa izleyecekte kaç gündür iş güç açılmıyor.. bende arkasında kalacak şekilde yatırıyorum kafayı arkaya atıp buluyor yine ekranı

Merhaba kızlar cok giremiyorum ama ara ara okumaya calisiyorum biz tam 4 aylık olduk yavaş yavaş tadım yaptıricam ama 6. Ayda ek gıdaya geçicem sadece damak tadı zenginlessin gelişsin istiyorum büyük oğlumda cok zorlamıştım artık belimizi tam tutuyor ve destekli oturmalarimiza başladık dün akşam bir minik çay kaşığı yoğurt verdim bizim obur devamını istedi agladi bende 3 gün kuralını denemek istedim daha fazla vermiyeyim dedim ama bizim ki evi inletti bizde babasıyla yarim çay bardağı kadar yoğurt yedirdik ve yoğurt baya eksiydi ona rağmen indirdi midecige siz ek gıdaya geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz hepinizi opuyorum

4. Ayi uygun gordu canim doktor bizimkinin istaho yok ama bakalim

4. Ayi uygun gordu canim doktor bizimkinin istaho yok ama bakalim
Zamanla asılır sana tavsiyem kaşık reddi yaptığında zorlama ertesi gün tekrar dene ogün bırak esimin yegenleri kaşık zorlamalarinin kurbanı oldu gorumcemin 1 kişi 6 yasında 3 4 yas kıyafeti giyiniyor diğer kızı 18 aylık bizim minikle aralarında 1 buçuk kilo var cocugu sırt üstü yere yatırıp agzını kenarlarından sıkıp kaşıkla çorba bırakıyo cocuk sırt üstü kafasının altında hiçbirşey yok O çorbayı yutmadan dakikalarca kalabiliyor yemeyen cocuk zor bilirim sanki birinin bedduasını almak gibi ama zorlama zamanla alisicak kücük kücük sabırla ilerliycez

Günaydın hanımlar evin küçük horozu 06:30da kalktı şimdi diğer paşayı uyandırıp okula gönderme vakti

Burda hava kapalı bahar gelemedi yaa
Bizimkinin kaçta uyandığıda belli değil sabahları ağlamıyor uyanınca kendi kendine bişeyler anlatıyor ben 7 çeyrekte aldım yatağından.. eşim kalktığında sesi geliyordu ben kalktığımda eşim gitmişti demekki epey oyalanmış.. burda da yağmur var dışarda işlerim vardı yine kaldı büyük ihtimalle

5. Ay tattırımlara başlayıp 6. Ada geçmeyi düşünüyorum bende.. çok merak ediyorum tepkilerini. Maşallah sizinki yoğurttan başlamış inşallah devamı gelir oturtmayı doktor mu tavsiye etti siz gelişimine göre mi karar verdiniz. Tecrübesiz olunca birşeyleri kaçırmaktan korkuyorum ben

Bu imom latte hangi şikayetlerini azalttı canım? Benim geçmek bilmeyen el, bacak, kalça ağrılarım var acaba içeriği benim işime de yarar mı
Canım benim halsizligim vardı ona faydası oldu. Kas ve eklem ağrılarına faydası olur mu bilemiyorum. Uzun süredir kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olabilir .

Henüz 4. Ay konsolumuzu olmadık ama bebekler genelde 4. aydan itibaren destekle oturmayabaslayabilirler cünki artık kafalarını ve sırtlarını tutabiliyorlar netten araştırırsan bütün doktorların görüşü bu yönde evet diğer oğluma tatlı meyvelerden başlamıştım senelerce yemek yetiremedim sürekli tatlı şeyler muhallebi meyve bisküvi kalitesiz beslendi bunda aynı hataları yapmicam

Bende böyle düşünüyorum topuk kanı alınırken yada tahlil için minik kolundan kan alınırken bile dayanamayıp ağlıyorum bende. Cuma bizde götürcez sünnet için bakalım ne zaman yapalım dicek. Çok heyrcanlıyım şimdiden

Valla bizimki yan dönüyo ama tam dönmeler daha başlamadı o dönüşler 6. Ayda anca olur kuzum suan yarım yan dönüyor bende bwl düşünüyorum ama bi yandan gözün korkuyor günde 3 kez banyoya gir her yeri sil şupur bana işkence gibi olucak ama ilerisini düşünuncede değecek gibi duruyor

En son cuma bantı yaptım herkese tuhaf gelebilir ki normalde hergün olmadı en kötü gün aşırı banyo yapardım. artık cidden rahatsız hissediyorum kendimi. Sıpa benimle yapışık yaşıyor resmen

Canım benim halsizligim vardı ona faydası oldu. Kas ve eklem ağrılarına faydası olur mu bilemiyorum. Uzun süredir kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olabilir .

Anladım canım sağol. Bende halsizlik yok. Şimdilik kullandığım multivitamin azaltıyo ağrılarımı ama tamamen geçmiyo. Doktor randevumu bekliyorum bakalım

En son cuma bantı yaptım herkese tuhaf gelebilir ki normalde hergün olmadı en kötü gün aşırı banyo yapardım. artık cidden rahatsız hissediyorum kendimi. Sıpa benimle yapışık yaşıyor resmen
Yoo bana hiç tuhaf gelmedi.Bende aynı durumdayım Bana tuhaf gelen bizi parmaklarından oynatıp asla yapmam dediğimiz yada ben böyle yapıcam dediğimiz herşeyinn tersine dönmesi

Zorlamamamak gerek gercekten naparsan yap yutmuyorlar masallah anneisutun guzel yaramis pasamiza guzel bakmisin

Anladım canım sağol. Bende halsizlik yok. Şimdilik kullandığım multivitamin azaltıyo ağrılarımı ama tamamen geçmiyo. Doktor randevumu bekliyorum bakalım
Ben hamileliğimin 4. Ayında başladım imom kullanmaya şu anda latteyle devam ediyoruz. Daha çok halsizliğime iyi geldi hep. Ağrılara iyi geleceğini sanmam çünkü Şiddetli bel ağrım var.

Bunu soyledigin iyi oldu canim
Agzin tadini bilmesin ne bulduysa yesin

Ben hamileliğimin 4. Ayında başladım imom kullanmaya şu anda latteyle devam ediyoruz. Daha çok halsizliğime iyi geldi hep. Ağrılara iyi geleceğini sanmam çünkü Şiddetli bel ağrım var.

Çok kullanan var, işe yarayabilir diye düşündüm. Sende yaramıyorsa bende de yaramaz benim de fena bel ağrım var. Ben decavit multivitamin içmeye başladım. İçinde magnezyum ve kalsiyum da var. Belki onlar biraz hafifletti ağrılarımı ama tam gecmedi. MR çekilcek bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…