2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
O var canim ozaman ekran resmi cektim yalan bu sicramalar ) bizimki iyiydi ikigundur deliriyo tabloda gunesdogmus ama bizde simsekler cakiy )
Kuzum genel ruh hali o sekildeyse bebeginin o tarihlerden sonra kazandigi beceriler va mutlaka tutar yalan degil mesela bu 3. Sicramada yumusak gecisler diyo agulamasi degsicek diyo değişticisimleri tutmaya basladi vs her seferinde denk gelemez sadece huzursuzlukla alakali degil sicrama zamani ki

Dalan roxy çıkarmıyor lekeleri ya bunu denesem mi? Çok lekeliyse çamaşır suyunda biraz bekletiyorum benim çamaşırlarla yıkıyorum tekrar dalan roxy ile yıkamak zorunda kalıyorum
Aynen o dedigini bende yapiyordum
Camasir suyuna koyup durulayip sonra kendi camasirlariyla yıkıyordum uni baby sivi sabun vardi
BU cok sasirtti beni bembeyaz yapmis zibinlari

Bebeklerin ışığa bakması zararlı mı. Benim kız gözünü avizelerden ayıramıyor onlara bişey anlatıp gülüyor falan.. akşamları engel olamıyorum . Sizinkiler nasıl. Engelleyebiliyor musunuz. Oturmaya başlasalarda dünyaya bakış açıları değişse

bizimkinde öyle kör olacaksın diyorum oturmaya başlasınlar bakış açıları değişsin demişsin ya çok hoşuma gitti moralim bozuktu güldüm valla

Benimki de ayni bi de kapatinca isigi gozlerini kocaman aciyor bu ara bi de televizyona meyili var. Oturtsam karsisina tüm evin dip temizligini yaparim o derece dunyaya bakis acilari degisse olayina da bayildimmm

Biz de aynı durumdayız kucağıma alsam da başını döndürmeye çalışıyor zorlamıyorum artık dikkatlerini çekiyor yavaş yavaş :)

Benim 11 buçukta uyandı daha uyumadi bugun hiç dalamiyor

bizimkinde öyle kör olacaksın diyorum oturmaya başlasınlar bakış açıları değişsin demişsin ya çok hoşuma gitti moralim bozuktu güldüm valla
Benimki de ayni bi de kapatinca isigi gozlerini kocaman aciyor bu ara bi de televizyona meyili var. Oturtsam karsisina tüm evin dip temizligini yaparim o derece dunyaya bakis acilari degisse olayina da bayildimmm
Üzülüyorum hallerine sürekli tavana bakıyorlar benimki kucakta da çok durmuyor. Arada alıyorum kalk bak dünya aslında böyle görünüyor diyorum.. zararı yoksa baksınlar da gözleri etkilenir mi diye düşündüm.

Kiz gercekten degisik sesler cikariyor bagiriyor gibi ben hic arastirma yapaMiyoruM buradada duyuyorum su kitabi surayi okudum sunu arastirdim diye hayretler icinde kaliyorum hangi ara yapiyorsunuz ben wc gidemiyorum bazen takdir ettim onlari ve bebeklerini

Biz de aynı durumdayız kucağıma alsam da başını döndürmeye çalışıyor zorlamıyorum artık dikkatlerini çekiyor yavaş yavaş :)
Ya gerçekten nedir bu ışık ve tv aşkı bizimkinde de var.. direkt gözünü dikiyor ışığa kırpmıyor bile
Demekki bu yaş grubunun ortak zevkleri arasında:)) ben uzun bakınca ağrıyor.. inşallah onlarda sıkıntı yoktur..

Cogunu hamileyken okudum arastirdim ben cebime katip gitmeyi severim duşun simdiden çise nasi arastirilir tarzi yazilar okuyorum yapim bu bi ara cocumla yapisik yasadigim bi donem vardi o zamnda 300 kusurlik tracy nin kitabini bitirdim yoksa suan aynaya bile bakmaya vaktim yok.bulasik makinesini yikatiyorum gece altini bosaltiyorum sabah ustunu bosaltiyorum uyudugu yarim saattede trzgah toparla bidaha doldur , her isimi gunde uyudugu 3 yarim saate sigdiriyorum bazen yarim saat yarim saatyir diyip kivriliyorum yataga yani bi isi yapiyorum otekinkn ucu kaciyo camasiryikiyop ascam daha oncekindrn toplatip katladiklarim yerleşmedi daha sayimmi benim bebek de uslu mulayim degil bak bi haftadır9 akdr uyutabiliyodum en gec atak haftasına girdik 2 3 gundur uyutamiyorum gozler kizarik aglayop duruyo aksam 8 den sonrası yok yatak odamda onla geciyo lucakta pis pis pis omzum kollarim yaniyo artik

Zor kuzum bebek buyutmek ben hamileykende simdide elimde bezle geziyorum bosvaktim yok temizlikten vakit kalmiyor daha vakit olsaydi nereler temizlenirde iste ) saolun sizlerden bebekle ilgili gerekli seyleri ogreniyorm gece uykm kacar temizlik tam olmazise suan icin degilde bebekten once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…