2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yatağında dönme bizde de başladı bir haftadır canım

seninde son doğum tarihi 16 ocakti dimi
Günaydın

Gunaydin canimm benim erkenci kusum da kalkti coktan emistik yatakta donuyoruz birlikte burda da kapali yaa
Günaydın kızlar. Burası da yağmurlu maalesef. Bugün kızımla gezmeyi planlıyordum

Ülke geneli kapalı ve yağmurlu mesajlardan bunu anladik

F Fobia gezmek iyi gelmiştir eminim burda rüzgarda var ben çıkamıyorum maalesef

Burası da oyle ya hatta bir hafta kapalı ve yağmurlu gorunuyor bahar gelmeyecek herhalde biz direk yaza geçeceğiz

Valla dün hava güzeldi benim keyfim yoktu bugün de hava kötü artık dış dünyayı görsün istiyorum hep evde aynı yerler. Gerçi benim kız dışarda full uyuyor emzirmek için zorla uyandırıyorum

Valla dün hava güzeldi benim keyfim yoktu bugün de hava kötü artık dış dünyayı görsün istiyorum hep evde aynı yerler. Gerçi benim kız dışarda full uyuyor emzirmek için zorla uyandırıyorum
Benimki eğer kanguruyla çıkmışsak hep uyuyor, ama bebek arabasıyla çıkınca gözlerini kocaman açıp etrafı izliyor sonra yanımızdan araba geçse basıyor çığlığı geçen hafta sonu markette eve alışveriş yapıyorduk pusetin kafasını kapattırmadı bize kafasını kaldırıp kaldırıp raflara bakıyordu

Günaydın Canım bizde yatakta dönüyor koyduğum yerde bulamıyorum ayakları ile kendini çeviriyor

Ama sırt üstü den karın üstüne dönüş bir iki gündür iki kez yaptığını gördüm

Büyük kızım 3.30da kalktı 5:43de ancak daldı ve bu uykuyla 7:20de uyandı. Küçük kızım da 06:00da kalktı.
3.30dan beri uyanığım beynim zonkluyor.
Tek çocuklu anneler boş zamanınızın kıymetini bilin ve 3 yaş arayla 2.bebeği doğurmayın ben bittim yorgunluktan. İnsanlıktan çıktım.

Valla canım biz arabası ile çıkıyoruz kanguru almadım alsam mı diye düşünüyorum hala

Bende tatlı meyveler ile başladım ve sonrasında zor yedi bir çok şeyi inşallah bende bunda aynı hataları yapmayacağım

canım doyumluk yada öğün vermiyorlar tattırıyorlar tabi sana kalmış ben de 5gen sonra veririm inşallah

Günaydın canım 5 yaş olmalı bence ikisi arasında Allah sana kuvvet versin kuzulara uyku

canım doyumluk yada öğün vermiyorlar tattırıyorlar tabi sana kalmış ben de 5gen sonra veririm inşallah
Ben korkuyorum ya çok minicik daha nasıl ek gıda yer ki kaşıkla bişiy veremedim bi süt vermeye çalışmıştım emmediniz zamanlarda onu da hep boynuna kaçırdık hiç beceremedim, şimdi kaşıkla bi gaz ve d3 damlası veriyoruz onu bile akşamları eşim tutuyor ağzına emzirme arasında hemen

Oh cok sevindimm daha duzgunlessin insallaaah Uff 4.gun bugun sabir diyeyim o zaman insallah benimki de duzgunce yatirip uyuttugum gunlere doner haftaya :/

Aynen artık yalnız bırakırken dikkat etmek gerek ❤ masallah bebislerimize ❤

Eşimle kahvaltıya gitmiştik o zamanlar bebeğimiz yoktu, arka masamız da da böyle 8-9 aylık bi bebek vardı blw yöntemiyle kahvaltısını yapmaya çalışıyordu ama yediğinden çok yerlere saçmıştı yani oyle kırıntı gibi düşünme mesela çocuk yumurtayı attı yere annesi gitti bi daha aldı geldi(açık büfe) Ama batırdı ortalığı amannn dedim böyle olacaksa blw kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…