- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Yatağında dönme bizde de başladı bir haftadır canımGünaydın sevgili annelerbizimki dün bütün gün bi gram uyumamıştı, atak haftası diye heralde gece de tam yatmadı. Bide boyuna yatırdığım beşikte enine yatmış buluyorum çocuğu iki gecedir dönmeyi mi öğrenmeye çalışıyor uykusunda bu nedir ☺ Yorucu bi gün daha bizi bekliyor
Burası da oyle ya hatta bir hafta kapalı ve yağmurlu gorunuyorGünaydın kızlar. Burası da yağmurlu maalesef. Bugün kızımla gezmeyi planlıyordum
Gunaydin canimm benim erkenci kusum da kalkti coktan emistik yatakta donuyoruz birlikteburda da kapali yaa
Biz de 7 de kalktik. Bi de gece gene uyumaya direnerek 21.30 u buldurdu saati . Gec de yatsa erken de yatsa 7 de ayaktayiz ... hava kocaelide de kapali dun yagmurluydu ama dayanamadim kanguruya koydum. Elimde semsiye sirtimda canta biraz dolandim geldim
Bizimkinin kaçta uyandığıda belli değil sabahları ağlamıyor uyanınca kendi kendine bişeyler anlatıyor ben 7 çeyrekte aldım yatağından.. eşim kalktığında sesi geliyordu ben kalktığımda eşim gitmişti demekki epey oyalanmış..burda da yağmur var dışarda işlerim vardı yine kaldı büyük ihtimalle
Günaydın herkeslere bir yağmurlu gün de bizden yinekızlar dönmeler başladı mi süt üstü yatarken üstün ve yüz üstü ne. @Dido44 ben maalesef 6ay öncesi olmaz bwl den dolayi. Senin Kuzuya maşallah ❤❤
Günaydın kızlar. Burası da yağmurlu maalesef. Bugün kızımla gezmeyi planlıyordum
Burası da oyle ya hatta bir hafta kapalı ve yağmurlu gorunuyorbahar gelmeyecek herhalde biz direk yaza geçeceğiz
Benimki eğer kanguruyla çıkmışsak hep uyuyor, ama bebek arabasıyla çıkınca gözlerini kocaman açıp etrafı izliyor sonra yanımızdan araba geçse basıyor çığlığıValla dün hava güzeldi benim keyfim yoktu bugün de hava kötüartık dış dünyayı görsün istiyorum hep evde aynı yerler. Gerçi benim kız dışarda full uyuyor emzirmek için zorla uyandırıyorum
Günaydın herkeslere bir yağmurlu gün de bizden yinekızlar dönmeler başladı mi süt üstü yatarken üstün ve yüz üstü ne. @Dido44 ben maalesef 6ay öncesi olmaz bwl den dolayi. Senin Kuzuya maşallah ❤❤
Benimki eğer kanguruyla çıkmışsak hep uyuyor, ama bebek arabasıyla çıkınca gözlerini kocaman açıp etrafı izliyor sonra yanımızdan araba geçse basıyor çığlığıgeçen hafta sonu markette eve alışveriş yapıyorduk pusetin kafasını kapattırmadı bize kafasını kaldırıp kaldırıp raflara bakıyordu
@ngokces raporu hallettin mi ben pazartesi alacağım 40 gün
Henüz 4. Ay konsolumuzu olmadık ama bebekler genelde 4. aydan itibaren destekle oturmayabaslayabilirler cünki artık kafalarını ve sırtlarını tutabiliyorlar netten araştırırsan bütün doktorların görüşü bu yönde evet diğer oğluma tatlı meyvelerden başlamıştım senelerce yemek yetiremedim sürekli tatlı şeyler muhallebi meyve bisküvi kalitesiz beslendi bunda aynı hataları yapmicam
canım doyumluk yada öğün vermiyorlar tattırıyorlar tabi sana kalmış ben de 5gen sonra veririm inşallahYa ben aslında 6 ay olmadan hiç bişiy vermek taraftarı değilim de burada okuyorum işte 4-5 aylıkken başlandığını, anne sütü yetiyorken neden erken başlıyoruz ömrünün geri kalanı zaten sebze meyveyle geçecek anne sütünü bi daha 40 yıl arasa bulamazama eşimde bi o kadar tattırma meraklısı dün akşam biz yemek yerken emziğini bizim çorbamıza batırdı verdi bağırmama rağmen, güneş hanımda da keyifle emdi tadı gidince attı emziği ağladı bi de
Günaydın canım 5 yaş olmalı bence ikisi arasında Allah sana kuvvet versin kuzulara uykuBüyük kızım 3.30da kalktı 5:43de ancak daldı ve bu uykuyla 7:20de uyandı. Küçük kızım da 06:00da kalktı.
3.30dan beri uyanığım beynim zonkluyor.
Tek çocuklu anneler boş zamanınızın kıymetini bilin ve 3 yaş arayla 2.bebeği doğurmayın ben bittim yorgunluktan. İnsanlıktan çıktım.
Ben korkuyorum ya çok minicik daha nasıl ek gıda yer ki kaşıkla bişiy veremedim bi süt vermeye çalışmıştım emmediniz zamanlarda onu da hep boynuna kaçırdık hiç beceremedim, şimdi kaşıkla bi gaz ve d3 damlası veriyoruz onu bile akşamları eşim tutuyor ağzına emzirme arasında hemencanım doyumluk yada öğün vermiyorlar tattırıyorlar tabi sana kalmış ben de 5gen sonra veririm inşallah
Kanguru arabadan daha rahat geliyor bana bi de asansör yok kim indirip çıkaracak o arabayıValla canım biz arabası ile çıkıyoruz kanguru almadım alsam mı diye düşünüyorum hala
Evet evet aynıydı galiba bizim tarihlerYatağında dönme bizde de başladı bir haftadır canım
seninde son doğum tarihi 16 ocakti dimi
Günaydın
Valla bizimki yan dönüyo ama tam dönmeler daha başlamadı o dönüşler 6. Ayda anca olur kuzum suan yarım yan dönüyor bende bwl düşünüyorum ama bi yandan gözün korkuyor günde 3 kez banyoya gir her yeri sil şupur bana işkence gibi olucak ama ilerisini düşünuncede değecek gibi duruyor
[/QUOTE yapan arkadaşların çok memnun gerçekten başarabilirsem Ben de inşallah ❤
Oh cok sevindimm daha duzgunlessin insallaaahgünaydın canım ıkı gundur ıyı dün sabahuykusu yaptı öğlende de 32dk uyuyup ustune tam uyanrken 17dk yıne tam uyanrken 60k uyudu gerıdonuslere ıyı basladı ama dğn gece 2sa bır uyandı resmen karınagrısındandır diye düşünüyorum gece uykuya yatmadan kaka yapmaya calısıyordu hala daha oyle. gecekı düzenımız bozulmaz inşallah. sen de az sabret ben 1haftayı gectı uykıya döndurmye calıstıgım 2,3gundur donuyor
Aynen artık yalnız bırakırken dikkat etmek gerek ❤günaydıınn ❤❤ benımkıde dönuyor epey 1haftadır desteklı oturtıyorum kendını dımdık yapıyor yalnız bırakamıyorum gecen bardak koymaya bi gıttım aman allahım takla atacakyüzustu kalıyo donunce ona da kızıyo bagrınıo dıkkat etme zamanlarımız geldı çattı kızz
Eşimle kahvaltıya gitmiştik o zamanlar bebeğimiz yoktu, arka masamız da da böyle 8-9 aylık bi bebek vardı blw yöntemiyle kahvaltısını yapmaya çalışıyordu ama yediğinden çok yerlere saçmıştı yani oyle kırıntı gibi düşünme mesela çocuk yumurtayı attı yere annesi gitti bi daha aldı geldi(açık büfe) Ama batırdı ortalığı amannn dedim böyle olacaksa blw kalsın@bsebse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?