2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimkide aşırı hareketli ama tam dönemiyor hala pazartesi kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek motor gelişimi icin

:) oturunca herşey daha kolay olacak inşallah az az vere vere alışıyorsun ben de senin gibiydim ilk çocukta tırsıyor insan sonra alışıyorsun merak etme

Merhaba fulya ablam Ay bizim oğlanlar aşk yaşıyor oğlum kardeşine aşırı düşkün severken gözleri doluýor okulda teneffüslere çıkmıyor üşüşürsem hem kardeşime bulastirirm hemde rahatca öpemem diye fedakarlıklar yapıyor bazen ikisi uzanıyor onları öyle görüce eşimle aşırı derecede duygulanıyoruz sukurler olsun rabbime bizlere bu duyguyu tatirdigi icin rabbim olmayanlarada nasip etsin bu arada bizimki iyi donemiyor tam donmuyo yarim donuyo simdi o takildi benim kafama benimkinin kafasi buyik agirmi geliyor birascikta sisgo ondanmi acep

Anladım canım ben biraz pimpirikliyim herhalde Ya ilk olunca nereden başlasam falan düşünüyorum, 4. Ay aşısı oldu mu bu arada
Pazartesi olucak teyzesi saglik ocaginda sonrada doktoruna kontrole gidicez bi aksil0ik olmazsa sormak istedikleriniz varsa sorabilirim cok iyi bir cocuk doktorumuz var

ay canım ya hergün mü böylesiniz benimki de hala tam kabullenmiş degil gece uyanırsa illa anne diyor büyük ,niraz güveneyim diyorum bebek yanındayken 2 dk mutfaga gidiyorum bebegin gözüne ya sacını sokuyor ya kafanı kafadına carpıyor kızıyorum bu kez o d küçük ona niye kızdım diye kenfimi yiyorum bence de kesinlikle büyük ana okulu veya kreşe gidiyorken 2. olmalı yoksa anne pert

oy maşallah okurken ben bile duygulsndım

Oyy allah yardımcın 0olsun 3 yas güzel bizimkilerin arası 9 yas bazen oğlum beni yorgun görünce anne sen kardeşimi arabasına köy ben evde dolastirırım onu ağlatamam sen uyu açıkdığında seni uyandırırım diyor oğlumun kardeşi değilde oglu gibi olacak büyüdüğünde bu arafa sana yardım edebilicek kimse yokmu hasta olursun allah korusun

oy maşallah okurken ben bile duygulsndım
Sende yaşarsın inşallah bu duyguyu büyük oğlum gerçekten doğa üstü bir cocuk o bana rabbimin hediyesi allah herkese böyle bir evlat nasip etsin yokluklarini göstermesin cok fedakar ve anlayışlı bir cocuk gecen gün okuldan geldi ağlamaktan gözleri şişmiş ne oldu dedim adı hüseyin ali arkadaşım yüreğimi paramparça etti dedi neden dedim bizim sınıfta bir arkadaşım çıkışta yanima geldi ve bana biliyomusun benim babamın adıda hüseyin di dedi e ne olmus dedim ama babası olmus yokki iki gözü iki çeşme anlatıyor e sen naptın çocuğun karşısında ağladinmiki dedim hayır anne koşarak tuvalete girdim onun çıktığını görüncede eve öyle geldim dedi ama ağlaması 1 saat boyunca son bulmadı birazda sarılıp ağladık ana oğul

Adem Güneş de doktorla işbirliği yapmayın diyor. Diyelim ki iğne vurulacak kolunu tutmayın doktora yardım etmeyin hemşire tutsun diyor. Bende sünnet yaptiricam girmem sanırım.

oyyy kuzummm brnim benim de büyük oglum çok hassas Rabbim acılarını göstermesin bahtlarını tahtlarını güzel eylesin maşallah akıllı paşana Rabbim esirgesin

Kanguru arabadan daha rahat geliyor bana bi de asansör yok kim indirip çıkaracak o arabayı

Canım ben çıktığımda uzun süreli çıkıyorum. Oyüzden araba iyi oluyor ben çayımı içerken cafe kızımda araba uyuyor. Cafelerinde geneli sandalyeli kanguruda ilken basıl koyabilirim ki hiç bilmiyorum bide 3 -4 saat taşıyabilirmiyim Onur’da bilmiyorum kafamda deli sorular

Canım şu iki mesajını okurken gözümden akan yaşlara engel olamadım. Raabim banada ikinci çocuğumu ve isteyen herkese nasip etsin. Maşşallah Hüseyin’in vicdanına merhametine güzel yüreğine içimi sızlattı

Kıyamam sana gerçekten kardeş önemli biz 3 kardeşiz babamız bizi bırakmalı 3 ay olacak ve biz birbirimize sarılarak acılarımızı dindirsin eger rabbim sıralı olum verirse kardeşler birbirine tutunacak babamı kaybettiğinde anladim iyiki 2. Cocugu yapmışız inşallah sizinde voy boy bebeleriniz olur

Maşallah yoğurdu götürmüş mideye :)
Kilo alımımıza göre Dr 4.ayda ek gıdaya başlayabiliriz dedi 2 ay 12 günlüğüz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…