Rapor kuzum ya 2 rapor alıp sonra kendi izinlerim en son da ücretsizYok kuzum henüz ayarlayamadım şu an kendi doktorumun vermiş olduğu 20 günlük raporla idare ediyorum. 40 gün izin mi rapor mu alacaksın canım?
Benimkide aşırı hareketli ama tam dönemiyor hala pazartesi kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek motor gelişimi icinkuzum bana dr dedı ve bıtakım egzersızler yaptırdı kızıma. yürümeye kalkacak nerdeyse emeklemeden yürürse şaşma dedı durmuyor bır dk o vücut hep dik olucak uyandıgında bıle dırekt kaldırmaya çalışıyor kendını pusete koydum gecen gun. Mekık cekıyor adeta. Işte dik tuttugunu kaslarının ıyı olduğunu gördüğü için 4ay dolunca azar azar kucagında oturmasında bile engel yok dedı doktoru. bebek müsaitse oturtulabılırmıs herbebek ıcınndegılmıs senin dediğin gb.
:) oturunca herşey daha kolay olacak inşallah az az vere vere alışıyorsun ben de senin gibiydim ilk çocukta tırsıyor insan sonra alışıyorsun merak etmeBen korkuyorum ya çok minicik daha nasıl ek gıda yer ki kaşıkla bişiy veremedim bi süt vermeye çalışmıştım emmediniz zamanlarda onu da hep boynuna kaçırdık hiç beceremedim, şimdi kaşıkla bi gaz ve d3 damlası veriyoruz onu bile akşamları eşim tutuyor ağzına emzirme arasında hemen
Merhaba fulya ablam Ay bizim oğlanlar aşk yaşıyor oğlum kardeşine aşırı düşkün severken gözleri doluýor okulda teneffüslere çıkmıyor üşüşürsem hem kardeşime bulastirirm hemde rahatca öpemem diye fedakarlıklar yapıyor bazen ikisi uzanıyor onları öyle görüce eşimle aşırı derecede duygulanıyoruz sukurler olsun rabbime bizlere bu duyguyu tatirdigi icin rabbim olmayanlarada nasip etsin bu arada bizimki iyi donemiyor tam donmuyo yarim donuyo simdi o takildi benim kafama benimkinin kafasi buyikMemnun oldum Didar benim adımda Fulya
Benim oğlan maşallah deyim doğduğundan beri kafayı iyi tutuyor karın üstü yattığımda başını sırtını kaldırıyor 40kindan beri oturuyorda ama ben sorun olur diye destekli otutturmadim Dr sorunca yazarmisin canım
Ek gıdalar için ayni düşünüyoruz
Maşallah senin pasalarada çok tatlı oluyor abi ve kardeş kucak kucağa dimi benim büyük oğlanın kucağına veriyorum küçüğü izliyorum duygusallasiyirum birden bu tabloya seninkinde de öyle oldum
Oper koklarim senin için sende benim için kokla op pasalarini ikiside çok tatlı annesi
Pazartesi olucak teyzesi saglik ocaginda sonrada doktoruna kontrole gidicez bi aksil0ik olmazsa sormak istedikleriniz varsa sorabilirim cok iyi bir cocuk doktorumuz varAnladım canım ben biraz pimpirikliyim herhalde Ya ilk olunca nereden başlasam falan düşünüyorum, 4. Ay aşısı oldu mu bu arada
ay canım ya hergün mü böylesiniz benimki de hala tam kabullenmiş degil gece uyanırsa illa anne diyor büyük ,niraz güveneyim diyorum bebek yanındayken 2 dk mutfaga gidiyorum bebegin gözüne ya sacını sokuyor ya kafanı kafadına carpıyor kızıyorum bu kez o d küçük ona niye kızdım diye kenfimi yiyorum bence de kesinlikle büyük ana okulu veya kreşe gidiyorken 2. olmalı yoksa anne pertBüyük kızım 3.30da kalktı 5:43de ancak daldı ve bu uykuyla 7:20de uyandı. Küçük kızım da 06:00da kalktı.
3.30dan beri uyanığım beynim zonkluyor.
Tek çocuklu anneler boş zamanınızın kıymetini bilin ve 3 yaş arayla 2.bebeği doğurmayın ben bittim yorgunluktan. İnsanlıktan çıktım.
oy maşallah okurken ben bile duygulsndımMerhaba fulya ablam Ay bizim oğlanlar aşk yaşıyor oğlum kardeşine aşırı düşkün severken gözleri doluýor okulda teneffüslere çıkmıyor üşüşürsem hem kardeşime bulastirirm hemde rahatca öpemem diye fedakarlıklar yapıyor bazen ikisi uzanıyor onları öyle görüce eşimle aşırı derecede duygulanıyoruz sukurler olsun rabbime bizlere bu duyguyu tatirdigi icin rabbim olmayanlarada nasip etsin bu arada bizimki iyi donemiyor tam donmuyo yarim donuyo simdi o takildi benim kafama benimkinin kafasi buyikagirmi geliyor birascikta sisgo ondanmi acep
Oyy allah yardımcın 0olsun 3 yas güzel bizimkilerin arası 9 yasBüyük kızım 3.30da kalktı 5:43de ancak daldı ve bu uykuyla 7:20de uyandı. Küçük kızım da 06:00da kalktı.
3.30dan beri uyanığım beynim zonkluyor.
Tek çocuklu anneler boş zamanınızın kıymetini bilin ve 3 yaş arayla 2.bebeği doğurmayın ben bittim yorgunluktan. İnsanlıktan çıktım.
Sende yaşarsın inşallah bu duyguyu büyük oğlum gerçekten doğa üstü bir cocuk o bana rabbimin hediyesi allah herkese böyle bir evlat nasip etsin yokluklarini göstermesin cok fedakar ve anlayışlı bir cocuk gecen gün okuldan geldi ağlamaktan gözleri şişmiş ne oldu dedim adı hüseyin ali arkadaşım yüreğimi paramparça etti dedi neden dedim bizim sınıfta bir arkadaşım çıkışta yanima geldi ve bana biliyomusun benim babamın adıda hüseyin di dedi e ne olmus dedim ama babası olmus yokki iki gözü iki çeşme anlatıyor e sen naptın çocuğun karşısında ağladinmiki dedim hayır anne koşarak tuvalete girdim onun çıktığını görüncede eve öyle geldim dedi ama ağlaması 1 saat boyunca son bulmadı birazda sarılıp ağladık ana oğuloy maşallah okurken ben bile duygulsndım
Adem Güneş de doktorla işbirliği yapmayın diyor. Diyelim ki iğne vurulacak kolunu tutmayın doktora yardım etmeyin hemşire tutsun diyor. Bende sünnet yaptiricam girmem sanırım.Kızlar ben büyük oğlumu 5 aylıkken özelde lokal anesteziyle sünnet ettirdim. Oraya bikaç yerden uyuşturmak için iğne yapıyor. Tabi çocuk ağlamaya başladı elinden tuttum yanında olduğumu az kaldığını söyleyip durdum ama o ağladıkça ben ağladım ben ağladıkça o. İkimiz de helak olduk. Bir başka uzman görüşü ise anne kapıda beklesin bir kurtarıcı gibi bebek odadan çıktığında sarılıp emzirsin şeklinde. Çocuk muhtemelen benim ağlamamdan da korkmuştur ama bunda kesinlikle girmem. Bekleyip Güler yüzle karşılarım yavrumu diye düşünüyorum inşallah. Zaten kısa sürüyor. Size de bir başka fikir olsun
oyyy kuzummm brnim benim de büyük oglum çok hassas Rabbim acılarını göstermesin bahtlarını tahtlarını güzel eylesin maşallah akıllı paşana Rabbim esirgesinSende yaşarsın inşallah bu duyguyu büyük oğlum gerçekten doğa üstü bir cocuk o bana rabbimin hediyesi allah herkese böyle bir evlat nasip etsin yokluklarini göstermesin cok fedakar ve anlayışlı bir cocuk gecen gün okuldan geldi ağlamaktan gözleri şişmiş ne oldu dedim adı hüseyin ali arkadaşım yüreğimi paramparça etti dedi neden dedim bizim sınıfta bir arkadaşım çıkışta yanima geldi ve bana biliyomusun benim babamın adıda hüseyin di dedi e ne olmus dedim ama babası olmus yokki iki gözü iki çeşme anlatıyor e sen naptın çocuğun karşısında ağladinmiki dedim hayır anne koşarak tuvalete girdim onun çıktığını görüncede eve öyle geldim dedi ama ağlaması 1 saat boyunca son bulmadı birazda sarılıp ağladık ana oğul
Neden önermedi. Sebebi neymiş.Bizim çocuk dr umuz erken sünneti önermedi bende yaptırmayı çok istiyordum aslında.
Ben kaşıkları aldım d vitamini onla veriyorumŞimdi o zaman ek gıda için alışveriş listesi gelsinsilikon kaşıklar,
silikon vakumlu tabaklar,
pipetli suluk
benim alacaklarım bunlar
Nerden alacaksın peki canım öyle uzun rapor veren bir yer var mı Ankara’da?Rapor kuzum ya 2 rapor alıp sonra kendi izinlerim en son da ücretsiz
Bende gaz ilacını ve d vitamini kaşıkla veriyorum. Severek açıyor ağzını sanırım ek gıdada rahat edicem .Ben kaşıkları aldım d vitamini onla veriyorum
Kanguru arabadan daha rahat geliyor bana bi de asansör yok kim indirip çıkaracak o arabayı
Merhaba fulya ablam Ay bizim oğlanlar aşk yaşıyor oğlum kardeşine aşırı düşkün severken gözleri doluýor okulda teneffüslere çıkmıyor üşüşürsem hem kardeşime bulastirirm hemde rahatca öpemem diye fedakarlıklar yapıyor bazen ikisi uzanıyor onları öyle görüce eşimle aşırı derecede duygulanıyoruz sukurler olsun rabbime bizlere bu duyguyu tatirdigi icin rabbim olmayanlarada nasip etsin bu arada bizimki iyi donemiyor tam donmuyo yarim donuyo simdi o takildi benim kafama benimkinin kafasi buyikagirmi geliyor birascikta sisgo ondanmi acep
Sende yaşarsın inşallah bu duyguyu büyük oğlum gerçekten doğa üstü bir cocuk o bana rabbimin hediyesi allah herkese böyle bir evlat nasip etsin yokluklarini göstermesin cok fedakar ve anlayışlı bir cocuk gecen gün okuldan geldi ağlamaktan gözleri şişmiş ne oldu dedim adı hüseyin ali arkadaşım yüreğimi paramparça etti dedi neden dedim bizim sınıfta bir arkadaşım çıkışta yanima geldi ve bana biliyomusun benim babamın adıda hüseyin di dedi e ne olmus dedim ama babası olmus yokki iki gözü iki çeşme anlatıyor e sen naptın çocuğun karşısında ağladinmiki dedim hayır anne koşarak tuvalete girdim onun çıktığını görüncede eve öyle geldim dedi ama ağlaması 1 saat boyunca son bulmadı birazda sarılıp ağladık ana oğul
Kıyamam sana gerçekten kardeş önemli biz 3 kardeşiz babamız bizi bırakmalı 3 ay olacak ve biz birbirimize sarılarak acılarımızı dindirsin eger rabbim sıralı olum verirse kardeşler birbirine tutunacak babamı kaybettiğinde anladim iyiki 2. Cocugu yapmışız inşallah sizinde voy boy bebeleriniz olurCanım ben çıktığımda uzun süreli çıkıyorum. Oyüzden araba iyi oluyor ben çayımı içerken cafe kızımda araba uyuyor. Cafelerinde geneli sandalyeli kanguruda ilken basıl koyabilirim ki hiç bilmiyorumbide 3 -4 saat taşıyabilirmiyim Onur’da bilmiyorum kafamda deli sorular
Canım şu iki mesajını okurken gözümden akan yaşlara engel olamadım. Raabim banada ikinci çocuğumu ve isteyen herkese nasip etsin. Maşşallah Hüseyin’in vicdanına merhametine güzel yüreğine içimi sızlattı
Önce yoğurt sonra sebze en son meyve =)Bende tatlı meyveler ile başladım ve sonrasında zor yedi bir çok şeyi inşallah bende bunda aynı hataları yapmayacağım
Merhaba kızlar cok giremiyorum ama ara ara okumaya calisiyorum biz tam 4 aylık olduk yavaş yavaş tadım yaptıricam ama 6. Ayda ek gıdaya geçicem sadece damak tadı zenginlessin gelişsin istiyorum büyük oğlumda cok zorlamıştım artık belimizi tam tutuyor ve destekli oturmalarimiza başladık dün akşam bir minik çay kaşığı yoğurt verdim bizim obur devamını istedi agladi bende 3 gün kuralını denemek istedim daha fazla vermiyeyim dedim ama bizim ki evi inletti bizde babasıyla yarim çay bardağı kadar yoğurt yedirdik ve yoğurt baya eksiydi ona rağmen indirdi midecige siz ek gıdaya geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?