2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Amin canım inşallah. Bizde 4 kardeşiz allah uzun Ömür versin. Kavgada etsek birbirimiz yesek de kardeş bambaşka bişey. Eşim tek çocuk zorluklarını ondadır görüyorum. O yüzden kardeş candır

Zorlugu o zaten ona ozel onlukler ortuler vs var kuzum. 13 aylik bebek kendi kendine catal kasikla yemej yiyebiliyor ama gercekten cok faydali bisey cocuk icin ben deniycem istiyorum

Nerden alacaksın peki canım öyle uzun rapor veren bir yer var mı Ankara’da?
Tip merkezleri veriyor hastanelerden ziyade. Tepe tip var ortodogu tip var servet unsal var var da var. Once on gorusmeye gittim yarim saat beklerken onumden 10tane rapor gecti imzalanmis ranta cevrilmis durumda

Ben gaz damlası ve d3 damlayı silikon kaşıkla veriyorum canım süt gibi olmadığı için 3 damla zaten ağzına alıp bile yalanmaya başlıyor. Özellikle altını temizledikten sonra sırt üstü yatmışken veriyorum sıkıntı olmadı hiç

Tip merkezleri veriyor hastanelerden ziyade. Tepe tip var ortodogu tip var servet unsal var var da var. Once on gorusmeye gittim yarim saat beklerken onumden 10tane rapor gecti imzalanmis ranta cevrilmis durumda
Peki bu heyet raporu değil sanırım değil mi normal rapor? Açık açık doğum sonrası rapor istiyorum desek verirler mi yoksa hasta numarası yapmalı mıyım

Her gün değil canım ama geldi mi fena geliyor.
Okulda yüzlerce ergenle uğraş evde 2 bebeyi idare edeme :)
Hiç güvenilmez sağı solu belli olmuyor onlarda küçükler

Yoo bana hiç tuhaf gelmedi.Bende aynı durumdayım Bana tuhaf gelen bizi parmaklarından oynatıp asla yapmam dediğimiz yada ben böyle yapıcam dediğimiz herşeyinn tersine dönmesi

Hemde nasıl, daha 3 aylık 3 karış boyu var ama maşallah hepimizi muma çeviriyor :)

Bu dediğini yaza kesin yaparım biraz da büyümüş olur. Şimdi tek bile yıkayamıyorum :)

Dün ne oldu. Akşama doğru bir türlü uykuya geçemedi saat 7 oldu 8 oldu 8.30 oldu yok. Annem ona bakarken bende bir duş alayım dedim banyoya geçtim. Sonra anneme gidip dedim ki, istersen bebeği yıkıyalım belki rahat uyur sonra bebeğimi yıkadık. Anne olmak banyo hakkından feragat etmekmiş :)

Annem geliyor ara ara o olmasa sefil olmuştum
Büyüdükçe 9 yaş o kadar farkedilmez kardeş gibi olurlar canım

Şahsen bu görüşe katılmıyorum ki böyle bir ortam zaten olmuyor hemşire ve ben oluyorum eşim de oluyor ama orda ağlarken ben uzak duramam ki

Eklentiler

• 20190411_131520.webp
    70 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…