Kıyamam sana gerçekten kardeş önemli biz 3 kardeşiz babamız bizi bırakmalı 3 ay olacak ve biz birbirimize sarılarak acılarımızı dindirsin eger rabbim sıralı olum verirse kardeşler birbirine tutunacak babamı kaybettiğinde anladim iyiki 2. Cocugu yapmışız inşallah sizinde voy boy bebeleriniz olur
Amin canım inşallah. Bizde 4 kardeşiz allah uzun Ömür versin. Kavgada etsek birbirimiz yesek de kardeş bambaşka bişey. Eşim tek çocuk zorluklarını ondadır görüyorum. O yüzden kardeş candır
Eşimle kahvaltıya gitmiştik o zamanlar bebeğimiz yoktu, arka masamız da da böyle 8-9 aylık bi bebek vardı blw yöntemiyle kahvaltısını yapmaya çalışıyordu ama yediğinden çok yerlere saçmıştı yani oyle kırıntı gibi düşünme mesela çocuk yumurtayı attı yere annesi gitti bi daha aldı geldi(açık büfe) Ama batırdı ortalığı amannn dedim böyle olacaksa blw kalsın
Zorlugu o zaten ona ozel onlukler ortuler vs var kuzum. 13 aylik bebek kendi kendine catal kasikla yemej yiyebiliyor ama gercekten cok faydali bisey cocuk icin ben deniycem istiyorum
Tip merkezleri veriyor hastanelerden ziyade. Tepe tip var ortodogu tip var servet unsal var var da var. Once on gorusmeye gittim yarim saat beklerken onumden 10tane rapor gecti imzalanmis ranta cevrilmis durumda
Benimkide ya agzina cay kasigini ne zaman yaklastirsam acio sonuna kadar dogdugu an odaya gelince kv durun zemzem vercem demisti direk agzini acmisti o zamanda
Ben korkuyorum ya çok minicik daha nasıl ek gıda yer ki kaşıkla bişiy veremedim bi süt vermeye çalışmıştım emmediniz zamanlarda onu da hep boynuna kaçırdık hiç beceremedim, şimdi kaşıkla bi gaz ve d3 damlası veriyoruz onu bile akşamları eşim tutuyor ağzına emzirme arasında hemen
Ben gaz damlası ve d3 damlayı silikon kaşıkla veriyorum canım süt gibi olmadığı için 3 damla zaten ağzına alıp bile yalanmaya başlıyor. Özellikle altını temizledikten sonra sırt üstü yatmışken veriyorum sıkıntı olmadı hiç
Tip merkezleri veriyor hastanelerden ziyade. Tepe tip var ortodogu tip var servet unsal var var da var. Once on gorusmeye gittim yarim saat beklerken onumden 10tane rapor gecti imzalanmis ranta cevrilmis durumda
ay canım ya hergün mü böylesiniz benimki de hala tam kabullenmiş degil gece uyanırsa illa anne diyor büyük ,niraz güveneyim diyorum bebek yanındayken 2 dk mutfaga gidiyorum bebegin gözüne ya sacını sokuyor ya kafanı kafadına carpıyor kızıyorum bu kez o d küçük ona niye kızdım diye kenfimi yiyorum bence de kesinlikle büyük ana okulu veya kreşe gidiyorken 2. olmalı yoksa anne pert
Her gün değil canım ama geldi mi fena geliyor.
Okulda yüzlerce ergenle uğraş evde 2 bebeyi idare edeme :)
Hiç güvenilmez sağı solu belli olmuyor onlarda küçükler
Yoo bana hiç tuhaf gelmedi.Bende aynı durumdayım Bana tuhaf gelen bizi parmaklarından oynatıp asla yapmam dediğimiz yada ben böyle yapıcam dediğimiz herşeyinn tersine dönmesi
Ya ablam uzakta oturuyordu o zamanlar şey demişti Efe’yi kucağıma alıyorum banyoya birlikte giriyoruz yıkanıyoruz olduğu kadar hem o yıkanmış oluyor hem ben bi su dökünmüş oluyorum diyordu, böyle bişiy denesen ama dikkat et ayağının altına havlu falan ser kaymayın
Bu dediğini yaza kesin yaparım biraz da büyümüş olur. Şimdi tek bile yıkayamıyorum :)
Dün ne oldu. Akşama doğru bir türlü uykuya geçemedi saat 7 oldu 8 oldu 8.30 oldu yok. Annem ona bakarken bende bir duş alayım dedim banyoya geçtim. Sonra anneme gidip dedim ki, istersen bebeği yıkıyalım belki rahat uyur sonra bebeğimi yıkadık. Anne olmak banyo hakkından feragat etmekmiş :)
Oyy allah yardımcın 0olsun 3 yas güzel bizimkilerin arası 9 yas bazen oğlum beni yorgun görünce anne sen kardeşimi arabasına köy ben evde dolastirırım onu ağlatamam sen uyu açıkdığında seni uyandırırım diyor oğlumun kardeşi değilde oglu gibi olacak büyüdüğünde bu arafa sana yardım edebilicek kimse yokmu hasta olursun allah korusun