2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de adet olanların varsa göbekleri azaldı mı onu merak ediyorum. Ben kiloya taktım, 2 kilo almışım insan gibi yemiyorum

Ya kızlar benim oğlan yine usuttu galiba. Bronsitti ya ilaçlardan sonra düzelmişti üç gündür rahatti. Bu sabah hapsurdu hep. Ve sabahtan beri huysuz pek de emmiyor.
Daha yeni düzelmişti bi ara verseydi ya çok üzgünüm

Neden önermedi. Sebebi neymiş.
Bizim doktorumuz da erken sünneti önermedi. Kalbinde üfürum varmış. Çok ciddi bir şey değil ama yine de erken yaptırmayın dedi. Büyük pglumda da öyle olmuştu. Şimdi 3 yaşında. 6 yaşından sonra yaptıracağız inşallah. Bu sefer ufurumden dolayı değil 2-6 yaş arası sünnet yaptirmak uygun olmadığı için.

Ben de adet olanların varsa göbekleri azaldı mı onu merak ediyorum. Ben kiloya taktım, 2 kilo almışım insan gibi yemiyorum
Ben kırkım çıktıktan 28 gün sonra adet oldum. Ama doğumdan bir hafta sonraki kiloma göre 3 kilo almışım ://

Şahsen bu görüşe katılmıyorum ki böyle bir ortam zaten olmuyor hemşire ve ben oluyorum eşim de oluyor ama orda ağlarken ben uzak duramam ki
Çoğu önerisini kabul etmiyorum canım ben bebeğin annenin yanında yatması gibi aynı odada 4 yıl kalması gibi saçma fikirleri var

Bende adeti bekliyorum canım yoksa kilo veremiyorum çok ödem oluyor vücudum da

Valla canım biz arabası ile çıkıyoruz kanguru almadım alsam mı diye düşünüyorum hala
Benimki kanguruyu hiç sevmedi canım. Kullanamıyoruz maalesef. Alırsın belki sevmez o da risk. Bakalım biraz daha büyüyünce yine deneyeceğim belki alışır

ben de tadımlık batırcam sanırım dha dr.a sormadım ama sadece emzırdıgım ıcın belkı ızımvermeyeblr ama cogu dr alısması ıcın tattırmak lazım da dıyormuş heves ettim ben de. ama öğün olarak ben de 6.ay ıstıyorum canım

ben hala regl olmadım yaa 4ay bitcek 13 gun sonra. başka kimler olmadı? dün epeykıvamlı akıntı geldi bu sefer yumurtladımmı acaba

ben hala regl olmadım yaa 4ay bitcek 13 gun sonra. başka kimler olmadı? dün epeykıvamlı akıntı geldi bu sefer yumurtladımmı acaba
Bende olmadım ama düzenli emziren annelerde olmamak çok normalmiş o yüzden takmamaya çalışıyorum, akıntı bende de var bende olacağım sanıyorum ama tık yok sanırım olmak istiyorum stresim sıkıntım şişkinliğim gider belki diye

Ödem atıcı bir şeyler içsek detoks suyu falan hazırlayıp. İçmemizde sakınca olur mu bize emzirirken acaba
Kızımda çoktu süt ama şuan anca yetiyor riske atamıyorum ben =(

Bende olmadım sanırım ikinci ay iki gün kanlı akıntı şeklinde geldi ve gitti. Ben adet oldum sandım ama değilmiş diye düşünüyorum

MERiN_ canim nerelerdesin goremiyorum ne zamandir seni
Ben belediye de çalışıyorum canım. Seçimden sonra başkan değişti. Benden proje istedi evden proje çiziyorum. Babanne oglana bakıyor anane de kıza bakıyor. Güya doğum iznindeyim doğum sonrası rapor hayal oldu şimdiden başladım işe.

Burayı da takip edemiyorum iyice koptum sayfadan

benıde aşırı etkıliyor olamamak acaba gaz da buyuzden olabılır mı ya ve acayıp sınırlı olabılıyorum anıden kocam yanıma yaklasmaya korkuyor bazen bide çok ateş basıyor bana ya ozellikle gecelerı alev alevım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…