Ya kızlar benim oğlan yine usuttu galiba. Bronsitti ya ilaçlardan sonra düzelmişti üç gündür rahatti. Bu sabah hapsurdu hep. Ve sabahtan beri huysuz pek de emmiyor.
Daha yeni düzelmişti bi ara verseydi ya çok üzgünüm
Bizim doktorumuz da erken sünneti önermedi. Kalbinde üfürum varmış. Çok ciddi bir şey değil ama yine de erken yaptırmayın dedi. Büyük pglumda da öyle olmuştu. Şimdi 3 yaşında. 6 yaşından sonra yaptıracağız inşallah. Bu sefer ufurumden dolayı değil 2-6 yaş arası sünnet yaptirmak uygun olmadığı için.
Benimki kanguruyu hiç sevmedi canım. Kullanamıyoruz maalesef. Alırsın belki sevmez o da risk. Bakalım biraz daha büyüyünce yine deneyeceğim belki alışır
ben de tadımlık batırcam sanırım dha dr.a sormadım ama sadece emzırdıgım ıcın belkı ızımvermeyeblr ama cogu dr alısması ıcın tattırmak lazım da dıyormuş heves ettim ben de. ama öğün olarak ben de 6.ay ıstıyorum canım
Bende olmadım ama düzenli emziren annelerde olmamak çok normalmiş o yüzden takmamaya çalışıyorum, akıntı bende de var bende olacağım sanıyorum ama tık yok sanırım olmak istiyorum stresim sıkıntım şişkinliğim gider belki diye
Benimki kanguruyu hiç sevmedi canım. Kullanamıyoruz maalesef. Alırsın belki sevmez o da risk. Bakalım biraz daha büyüyünce yine deneyeceğim belki alışır
Ben belediye de çalışıyorum canım. Seçimden sonra başkan değişti. Benden proje istedi evden proje çiziyorum. Babanne oglana bakıyor anane de kıza bakıyor. Güya doğum iznindeyim doğum sonrası rapor hayal oldu şimdiden başladım işe.
Bende olmadım ama düzenli emziren annelerde olmamak çok normalmiş o yüzden takmamaya çalışıyorum, akıntı bende de var bende olacağım sanıyorum ama tık yok sanırım olmak istiyorum stresim sıkıntım şişkinliğim gider belki diye
benıde aşırı etkıliyor olamamak acaba gaz da buyuzden olabılır mı ya ve acayıp sınırlı olabılıyorum anıden kocam yanıma yaklasmaya korkuyor bazen bide çok ateş basıyor bana ya ozellikle gecelerı alev alevım