2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Zayiflamak icin motive edecektik birbirimizi guya anliyorum canim seni kolay gelsin bende eskisi gibi giremiyorum zaten. 2 cocuk zormus ya

Kizlar nezaman adet olacagiz aranizda olan varmi
ben de olmadım hala bıyandan olmaması guzel agrım cok olyor benım gercı dogmdan sonra agrı azalıyor derlerdı hep bakalm dogru mu dogurunca kılo alırsın dıyen de cok oldu ama koca bı yalan hele emzırırken alırsın dıyorlar o da yalan emzırdıgım ıcn verdım hepsnı

Bende geceleri öyleyim hatta emzirirken sadece atletle duruyorum yanıyorum saçlarımın içi terliyor böyle bi değişik menopoza girmiş gibi bi üşüyorum bi terliyorum

Normal dogum yaptinmida agrin azalacak )

Peki bu heyet raporu değil sanırım değil mi normal rapor? Açık açık doğum sonrası rapor istiyorum desek verirler mi yoksa hasta numarası yapmalı mıyım
Heyet raporu canim normalde 40gun rapor olmuyor ki kurum kimligim ve kizin kimligini ibraz ettim. Havadan birkac soru soruyor prof sonra tamam bitti

Su atak midir ne halttir, benimde kafamin tasini attırıyor ya
Uykunun ve dinlenmenin süt üretimindeki yönünü bir kez daha gördüm.
Sabah kalktıgımda tas gibi olan goguslerimden bu sabah eser yoktu.
Uyumuyor,emmiyor surekli mizmiz hanim..
Dogumda 4 poset fazla sari sütü atmistim. Az once isittim,goguslerim dolsun diye. lansinoh biberonla deneyimlemis olduk az bucuk icti.
Basta soka ugradi ne aldim ben agzima gibisinden ama :)))
Biberonu sevdim bende, anne memesinin koyu kahve yerini agzina alir gibi bununda dip kismi sisikmis.

Geçmiş olsun canım belki hasta olmayacaktır bizim minikte bazen çok hapşırıyor
sizin kilo alımı nasıl oldu redden dolayı

bebeklerin hepsi atak geciriyo
Bizimkide oyle

Benim kız biberonu benden çok seviyor valla içine ne kadar doldursam içmem demiyor, yine bugunlerde iyi gene biberon vermiyorum beni emsin diye, aynen uyuyunca sut birikiyor uyumayınca bomboş bugün daha şimdiden 2,5 litre su içtim ki daha da içerim hani su sut yapmıyor bende anam yoksa memelerimden sut akması lazımdı benim ama uyuyunca atletimin ucunu ıslatıyor sütler

4.ayda olup uyku gerılemesi yaşayan arkadaşlarım... 1haftayı gectı bebegım tam 32. dkda uyanıyor gecemıyordu derın uykuya. dün bıraz daha uzun uyudu ben döndurebıldım uykuya ve bugun kendı derın uykuya gecmeyı basardı. sabah kısa uyudu ugrasmadım gıtmem gereken yerler var dıye oglen 1saate yakın uyudu sımdı de 1saattır uyuyor kesıntısız. gecelerı gecıyor gece uykusu oldugundan. gunduz uykularında zorlanıyordu. Yılmadım sanırım sonunda basardım tam otuzuncu dkydı kızım kendısı kımıldanıp tekrar daldı. e benım payım büyük bunda saatlerce aç kaldım ugrastım ya kac gundur F Fobia

Tebrikler insallah devami gelir canim
Darisi bizim bücürlere insallah:))
Benim hanim erken mi yasiyor bu uyku geriligini ya dalamıyor .
Tam daldı diyorum o kadar uğraşıp birakiyorum hoopp gözleri acip siritiyor:)
Ozellikle su 2 gundur bitirdi beni acliktan ölüyorum kalkmaya dermanim kalmadi
Veya ataklami alakali acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…