2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de adet olanların varsa göbekleri azaldı mı onu merak ediyorum. Ben kiloya taktım, 2 kilo almışım insan gibi yemiyorum
Ben ikinci adetimi oldum. Canım göbeğim hep benimle tamamen yemekle alakalı. Ben de kendime engel olamıyorum ve bir gram veremedim doğumla gidenlerden sonra. Çok kaldı fazlalık

O zaman hiç almayı düşünmeyim bizim cadı sıkıya gelemiyor
Aynen sıkıntıya gelemiyor. Orda o şekilde durmak bunalttı onu ağladı her denediğimizde. Dün de uyku tulumunu deneyim dedim. Üstünü açıyor çünkü gece. Giydirdim uyuttum 10 dk sonra çığlık kıyamet. Üstünü parçalayacak nerdeyse. Eliyle tutup tutup ağlıyor. Çıkardım da rahatladı uyudu Seninki de böyleyse bence istemeyecektir.

normalle alakası yok kız rahımle alakalı :) dogumseklı onemlı degıl ki sadece ılkkgunler ıcın farklar var bunoktada
Bizim burdada normaldogum yapinca gcer diyorlar ben inanmiyorum kimisinde gecmiyor yillarca cekiyor
kimsii evlenince gecer diyor bakalim yazarsin artik gwctimi gecmedimi

bence çok doğru hakkaten de akşam 5,6da yatsabıle sabah yıne aynısaatte uyanıyor kızım

Eklentiler

• Screenshot_20190411-164637.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 55
Bizim burdada normaldogum yapinca gcer diyorlar ben inanmiyorum kimisinde gecmiyor yillarca cekiyor
kimsii evlenince gecer diyor bakalim yazarsin artik gwctimi gecmedimi
ay evlenince geçer dedıler önce ama asla geçmedi.doğumdan sonra gecmesi ise daha somut bence

atakta da aynı sekılde 1,2 hafta önce veya sonra yasayabılıyor bazı bebekler. uyku gerılemelerı 4,8 ve 12. ayda olurmuş 4.aya gurdysenız muhtemelen uyku regresyonu sızin de. kızzz sen 2.ye doğrdun ipucu ver nezaman gundz uykuları yıne uzyck

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki de öyle canım. Erken de uyusa sabah aynı saatlerde uyanıyor
oyy masallah. bak 16.35de uyandı hanımefendı. banyo yaptırcaktm emıyor uyukluyo yıne. uyucak gb. banyoyu da hazırlamıstm buarada bana tek bır dılek tutma hakkı verseler kesıntısız 1gun boyunca uyumayı dılerdım

Maxi cosi Dana modeli. Ben çok memnunum. Maxi cosinin puseti vardı onunla da uyumlu. Ama çok küçülen baston lardan değil. Biraz daha büyüyünce kabin boy bastonlardan da alacağım

Hımm banada kabin boy lazım canım. Şimdiden bakayım diyorum modellere

Aynı valla owli uyku tulumu var kundak şeklinde ilk iki ay iyiydi sonra nefret etti eller kollar hareket etmeyince çıldırıyor. O elini ne yapıp edip bir parmak bile olsa boynundan dışarı çıkartıyordu bende giydirmiyorum artık

ay evlenince geçer dedıler önce ama asla geçmedi.doğumdan sonra gecmesi ise daha somut bence

Hahha benim tam tersi oldu bekarken hiç ağrım olmazdı evlendim bir gün ağrı çekiyorum ve çok sinirli oluyorum

Ben ikinci adetimi oldum. Canım göbeğim hep benimle tamamen yemekle alakalı. Ben de kendime engel olamıyorum ve bir gram veremedim doğumla gidenlerden sonra. Çok kaldı fazlalık

Ben de oyle. Üstüne bi de fazlalık ekledim. Demek ki o göbek regl olsam da gitmeyecek

Owliden kollarini cikar kuzum bem oyle yapiodum

Ben dünkü yedigimi hatirlamiyorum ki sana bunun cevabini vereyim :))
Bebegine gore degisir heralde
Biz ocak 16 dogumluyuz 12. Hafta diyelim iste

Ben dünkü yedigimi hatirlamiyorum ki sana bunun cevabini vereyim :))
Bebegine gore degisir heralde
Biz ocak 16 dogumluyuz 12. Hafta diyelim iste
19 ocak da biz. Ataktan mi 4. Aya girmekten mi bilmiorum da benim ki de heyheyli o uykuya direnior ben ona

Regl olamıyorum diye şişkinliktir belki dedim ama kilo artışı da olunca off ooofff
Ben 40 la birlikte şöyleuzuncana yogun bi kanama oldu adet sandim 3 hafta sonra sadece bi seferlik bi miktar kan geldi ve gecen günler de hafif kahve akonti geldi adet olcam sandim okdr devami da yok sanirim bi sure boyle leke tarzi gidecek tek seferlik , 63 civariyim ben simdilik 60 la kaldim hamile 15 16 kilo aldim ve cok yiyorum imsan gibi degil bnde düzenli emziriyorum sadece yapisal birazda galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…