2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kızlar bez konusunu sorayım bende bezler çok çişli olmuyor sizin de öyle mi kilo alımı güzel hani beslenmiyor desem sabah 9 öğlen 1 akşam 17 - 20 - 23 te değiştiriyorum kaka yaparsa erken alıyorum da genel saatler böyle yani 5 bez değiştiriyorum siz

Bende o sekilde degistiriyorum normal oluyor bence
Sizin takibiniz ne zaman
Bizimkisi haftaya sali 3 aylik kontrol var bakalim bende merak ediyorum kilosunu

Bizde 5-6 bez değiştiriyoruz ama çişlilik oranı değişiyor mesela sabah ben 6.30 da değiştiriyorum her sabah 6 civarı kaka saatimiz yapıyor ve değiştiriyorum, gece az emdiği için sabahında onun acısını çıkarıyor yarım saatte bir en fazla saat başı öğlene kadar meme istiyor 10-10.30 gibi değiştirdiğim bez çok ağır oluyor ful emdiğini çiş olarak atıyor sanırım sonra 1 de değiştiriyorum benim kız öğlene kadar sıkıntılı uyumuyor öğlen 1 den sonra uyuyor uyuduğu içinde daha az emiyor 4 ve 9 da değiştirdiğim bezleri neredeyse boş oluyor eğer kaka yapmamış olursa

Sabah 7 civari aliyorum genelde tekrar kaka yapiyor yine aliyorum 12 ye kdr 3 bez degismis oluyoruz genelde, sonra kaka yapmamissa 3 saat civsri bekliyorum doluyor kakavarsa cis olmuyo bazen 7 bez oluyodur benim herhalde hic saymadim ama en az 5 kesin oluyo

Evet canım devlet hastanesinde yaptırmış üroloğa bir kaç arkadaş dr tavsiye ettiler yarın götürcez bakalım ne söylicek Senem29_

@Kartanesii8892 canim bu uyku gerilmesi 3 bitip 4e girince basliyor dimi, birde uyaninca emzirerek uykuya dondurmek sayilirmi acaba
uyku şekli onemlı degılmıs bunda canım. yanı amac uykuya tekrar dalmasıymıs ama busurecten sonrada kendıaı dalması gerekıyor ya egıtım gelıyor bu bazı bebeklerde kalıcı olabılıyomus uyudugu seklı ıstedıgı ıcın o kısım nasıl olck bılmem benmkı alıstı gb herı donmeye ben de emzırrk dondurdum hep bazen de tam kıprdanmaya baslarken şş pat ıle

Kzlar bebegım dun gece 2saatye bır uyandı yaa 12den sonrasında. acaba diş olabılırmı cok salya akıyor benım elımı ble agzına göturup resmen damaklarını kasır gb hareketleryapıyor harıp garıp kozar gb aglastı hep uyanırken ıhtımal varmı acaba buayda

Çoğu önerisini kabul etmiyorum canım ben bebeğin annenin yanında yatması gibi aynı odada 4 yıl kalması gibi saçma fikirleri var
benım ıcın de yanlıs kısıye göre değişir. ama anne baba yanında yatan hangı bebegı görduysem ayrılamıyor. sonrasında ayrılsa da coguzaman anne babayla uyumayı ıstıyor yıne de. ben karşıyım açıkcası sımdıkı aklım olsa dırekt odasında bıle uyutmaya baslardım telsız ıle sıkntı olmuyor gecen aksam odada uyuyordu bebegım ben de salonda uyudum anında uyandım kıpırdanmasına. zaten bıde annelık içgudusu var. şuan bıle anlıyorlar bıseylerı ayrılmak zOr gelıcek buyukken dusunemyrm

Bende o sekilde degistiriyorum normal oluyor bence
Sizin takibiniz ne zaman
Bizimkisi haftaya sali 3 aylik kontrol var bakalim bende merak ediyorum kilosunu
Bizim geçen cumaydı canım 800 gr almış 3. Ayda

Aynı kujum öğlen ağır sonraları sık emmiyor az çiş

Var tabi canım bu aylarda diş çıkaran çok bebek, takip et bakalım gerçi diş ateş vs de yapıyormuş ona da bak

Ben hep yatağında yatırdım kızımı arkadaşlarının tümü annesiyle yatıyordu hala yatıyorlar odasını ayırabilen yok =) ben 1 yaşına dek ayırmıştım çok güçlü karakterli kızım extra bize bağlı yani koynunda yatırmakla alakası yok yanında tv izleyen 24 saat çocuğuyla tek kelam etmemiş insanlar varken gözlerinin içine bakarak oynadığım oyunlar okuduğum kitaplar bağlılığımızı fazlasıyla sağlıyor doğru iletişim önemli =) doğru yoldasın

Ben ikinci adetimi oldum. Canım göbeğim hep benimle tamamen yemekle alakalı. Ben de kendime engel olamıyorum ve bir gram veremedim doğumla gidenlerden sonra. Çok kaldı fazlalık
Ben bütün umudumu buna bağlamıştım ama yine mi gitmeyecek yani 5 aylık hamileyken böyle göbeyim yoktu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…