2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
O
Bna da oluyor ama herkes erken diyo

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum da şu mide bulantısı olayını anlayamadım midesi bulananın bebeği daha mı sağlıklıymış? Benim midem bulanmıyor bugun çok şükür 8+5 olduk endişelenmeli miyim yani?

Hayir her migde bulantisi yasayan iyi demk degil bu arladasim 20 mayista dogum yapti ve hic bulanti yasamamisti kiaiden kisiye degisir

Yok canim kafana takma hamileligi mide bulantisiyla gecenler icin soyledik bazilarinin hic bulanmiyomus 9 ay ohh miss gibi hamilelik bence sende sanslisin

Ben de hissedeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum. Ne mutlu sana Darısı hepimizin başına

Hayir her migde bulantisi yasayan iyi demk degil bu arladasim 20 mayista dogum yapti ve hic bulanti yasamamisti kiaiden kisiye degisir
Bencede bu olay tamamen bünye ile alakalı ama birkaç arkadaşın doktorları bile miden bulanıyorsa korkma gibi cümleler kurmuşlar ona takıldım ablamın iki çocugu var ikisinde de bulantı şikayeti yaşamadı

Cok erken canim hissetmen imkansiz zaten onu hareketlediginde farkedeceksin o cok farkli bir duygu

Yok canim kafana takma hamileligi mide bulantisiyla gecenler icin soyledik bazilarinin hic bulanmiyomus 9 ay ohh miss gibi hamilelik bence sende sanslisin
:)) Bence de ben şanslılardanım sanırım çok şükür bulantı yaşayanlarada Allah biranönce şifa versin inşallah

Nette yazıyor. Salgılanan bir hormon var. Ona tepki olarak oluyormuş bulantı, yanma, kusma . Kimilerinin vücudu o salgılanan hormona alışkınmıymış neymiş . Ondan bulantı yaşamazlarmış

alakasi yok oglumda bulantinin b sini bile yasamadim oglumda 2.5 yasinda masalah saglikli

Aynen bunyeyle alakali bnm normal hayatimda da migdem cok hassaz ztn az once bile istifra ettim cok afedersin bnm icin normal yani

Cok erken canim hissetmen imkansiz zaten onu hareketlediginde farkedeceksin o cok farkli bir duygu
canım dr da arkdsma hıssedemezsn dems muayene esnasında hareket oldu demıs ultrason gec gosterır bıkac sn ve hareket etmıs dr da şok :) bence olabılır ornek de cok bakalm:)

0
canım o şöyle dogru bulantı yasayan bebegınden dolayı yasıyor ve bu ıyı bısey evet ama yasamayan da hormonal yasamıyor bu da kotu bısey degıl benm de ıkıgun ıstıfra olmuyor ıkıgun oluyot busekılde gıdıyor bakalm nezaman bıtecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…