Bna da oluyor ama herkes erken diyovallahı uç gun once yatarken solumda bısey ounadı ıcımde uckez hıssettim gaz olmadıgından emınım gaz farklı ve gaz yoktu karnımda. cok arastırdım netten bıcok kısı 2aylıkken hıssetmıs ve ben cok zayıfım yag oranı az olan derısı ınce olan hıssedebılırmıs aksamnda yıne oldu ıcımde bısey döndugunu anladm ve gaz degıldı az degıl 2. 2,5cm de :) göbek atımı degıl ayrıca bıldıgın ıcımdeydı solumda en ıcımde :) @skelebeks
Hayir her migde bulantisi yasayan iyi demk degil bu arladasim 20 mayista dogum yapti ve hic bulanti yasamamisti kiaiden kisiye degisirKızlar yazdıklarınızı okuyorum da şu mide bulantısı olayını anlayamadım midesi bulananın bebeği daha mı sağlıklıymış? Benim midem bulanmıyor bugun çok şükür 8+5 olduk endişelenmeli miyim yani?
Yok canim kafana takma hamileligi mide bulantisiyla gecenler icin soyledik bazilarinin hic bulanmiyomus 9 ay ohh miss gibi hamilelik bence sende sanslisinKızlar yazdıklarınızı okuyorum da şu mide bulantısı olayını anlayamadım midesi bulananın bebeği daha mı sağlıklıymış? Benim midem bulanmıyor bugun çok şükür 8+5 olduk endişelenmeli miyim yani?
Ben de hissedeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum. Ne mutlu sana Darısı hepimizin başınavallahı uç gun once yatarken solumda bısey ounadı ıcımde uckez hıssettim gaz olmadıgından emınım gaz farklı ve gaz yoktu karnımda. cok arastırdım netten bıcok kısı 2aylıkken hıssetmıs ve ben cok zayıfım yag oranı az olan derısı ınce olan hıssedebılırmıs aksamnda yıne oldu ıcımde bısey döndugunu anladm ve gaz degıldı az degıl 2. 2,5cm de :) göbek atımı degıl ayrıca bıldıgın ıcımdeydı solumda en ıcımde :) @skelebeks
Bencede bu olay tamamen bünye ile alakalı ama birkaç arkadaşın doktorları bile miden bulanıyorsa korkma gibi cümleler kurmuşlar ona takıldım ablamın iki çocugu var ikisinde de bulantı şikayeti yaşamadıHayir her migde bulantisi yasayan iyi demk degil bu arladasim 20 mayista dogum yapti ve hic bulanti yasamamisti kiaiden kisiye degisir
Cok erken canim hissetmen imkansiz zaten onu hareketlediginde farkedeceksin o cok farkli bir duyguvallahı uç gun once yatarken solumda bısey ounadı ıcımde uckez hıssettim gaz olmadıgından emınım gaz farklı ve gaz yoktu karnımda. cok arastırdım netten bıcok kısı 2aylıkken hıssetmıs ve ben cok zayıfım yag oranı az olan derısı ınce olan hıssedebılırmıs aksamnda yıne oldu ıcımde bısey döndugunu anladm ve gaz degıldı az degıl 2. 2,5cm de :) göbek atımı degıl ayrıca bıldıgın ıcımdeydı solumda en ıcımde :) @skelebeks
:)) Bence de ben şanslılardanım sanırım çok şükür bulantı yaşayanlarada Allah biranönce şifa versin inşallahYok canim kafana takma hamileligi mide bulantisiyla gecenler icin soyledik bazilarinin hic bulanmiyomus 9 ay ohh miss gibi hamilelik bence sende sanslisin
Nette yazıyor. Salgılanan bir hormon var. Ona tepki olarak oluyormuş bulantı, yanma, kusma . Kimilerinin vücudu o salgılanan hormona alışkınmıymış neymiş . Ondan bulantı yaşamazlarmışBencede bu olay tamamen bünye ile alakalı ama birkaç arkadaşın doktorları bile miden bulanıyorsa korkma gibi cümleler kurmuşlar ona takıldım ablamın iki çocugu var ikisinde de bulantı şikayeti yaşamadı
alakasi yok oglumda bulantinin b sini bile yasamadim oglumda 2.5 yasinda masalah saglikliKızlar yazdıklarınızı okuyorum da şu mide bulantısı olayını anlayamadım midesi bulananın bebeği daha mı sağlıklıymış? Benim midem bulanmıyor bugun çok şükür 8+5 olduk endişelenmeli miyim yani?
Aynen bunyeyle alakali bnm normal hayatimda da migdem cok hassaz ztn az once bile istifra ettim cok afedersin bnm icin normal yaniBencede bu olay tamamen bünye ile alakalı ama birkaç arkadaşın doktorları bile miden bulanıyorsa korkma gibi cümleler kurmuşlar ona takıldım ablamın iki çocugu var ikisinde de bulantı şikayeti yaşamadı
Ben ve esim kiz istiyoruz ama hayirlisiKizlar sagliklisi hayirlisi olsun ama cinsiyeti ne olsun isterseniz
tabı ben oyle dusunuyorum da dogru mu bılemem canm ınsallah dogrudurBen de hissedeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum. Ne mutlu sana Darısı hepimizin başına
erkek hıssedyorum:)Kizlar sagliklisi hayirlisi olsun ama cinsiyeti ne olsun isterseniz
canım dr da arkdsma hıssedemezsn dems muayene esnasında hareket oldu demıs ultrason gec gosterır bıkac sn ve hareket etmıs dr da şok :) bence olabılır ornek de cok bakalm:)Cok erken canim hissetmen imkansiz zaten onu hareketlediginde farkedeceksin o cok farkli bir duygu
Maşallah canım oğluşun gibi sağlıklı bebişler nasip etsin yaradan inşallah hepimizealakasi yok oglumda bulantinin b sini bile yasamadim oglumda 2.5 yasinda masalah saglikli
canım o şöyle dogru bulantı yasayan bebegınden dolayı yasıyor ve bu ıyı bısey evet ama yasamayan da hormonal yasamıyor bu da kotu bısey degıl benm de ıkıgun ıstıfra olmuyor ıkıgun oluyot busekılde gıdıyor bakalm nezaman bıtecekKızlar yazdıklarınızı okuyorum da şu mide bulantısı olayını anlayamadım midesi bulananın bebeği daha mı sağlıklıymış? Benim midem bulanmıyor bugun çok şükür 8+5 olduk endişelenmeli miyim yani?
Bende erkek hissediyorum nedense hayırlısı inşallah, ilk çocukta ne hissedersen o olurmuş bakalım doğrumuyms:)Kizlar sagliklisi hayirlisi olsun ama cinsiyeti ne olsun isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?