Umarım biranönce biter canım0
canım o şöyle dogru bulantı yasayan bebegınden dolayı yasıyor ve bu ıyı bısey evet ama yasamayan da hormonal yasamıyor bu da kotu bısey degıl benm de ıkıgun ıstıfra olmuyor ıkıgun oluyot busekılde gıdıyor bakalm nezaman bıtecek
Bende yaşamıyorum canım, çok hafif oluyor olsada , biz şanslı kesimdeyiz bence , kadınların %20 sinde olmazmış kusma :)Kızlar yazdıklarınızı okuyorum da şu mide bulantısı olayını anlayamadım midesi bulananın bebeği daha mı sağlıklıymış? Benim midem bulanmıyor bugun çok şükür 8+5 olduk endişelenmeli miyim yani?
Izin acısından haklarını kullanmak için yasal bi yol gibi düşün canım patronun karşına geçip hamileyim diyemem o yüzden bu daha mantıklıCanım masa başı sayılır. Ben kurumsal bir firmanın mağazasında muhasebeciyim. Ama yoğunluk oldu mu kalkıp müşterilere de bakıyorum bazen 2 saat ayakta koşturuyorum. Bu gebe olduğuna dair belgeyi bildirmek gerekiyor mu ki hiç bilmorm
gülme kızKızlar iş yapmıyorsunuz diye sıkmayın canınızı benm evi pislik götürüyor. Çok titizimdir ama mide bulantısından sığamıyorum hiç bi yere kolum kalkmıyor. Eşim oruç ona yemeği zor yapıyorum. Oruç die ona da yaptırmıyor
ayyyy çok güldüm :))) O hepimizde var eşine söyle uzansın göbeğini açsın onda da öyle olur bende suan bakıyorım benmde pıt pıt ediyor eşiminde öyle :))
olabilir belki de canım, ama benimkine kas hareketi dediler, yarın yine de sorcam doktora mümkün mü acebağğğğvallahı uç gun once yatarken solumda bısey ounadı ıcımde uckez hıssettim gaz olmadıgından emınım gaz farklı ve gaz yoktu karnımda. cok arastırdım netten bıcok kısı 2aylıkken hıssetmıs ve ben cok zayıfım yag oranı az olan derısı ınce olan hıssedebılırmıs aksamnda yıne oldu ıcımde bısey döndugunu anladm ve gaz degıldı az degıl 2. 2,5cm de :) göbek atımı degıl ayrıca bıldıgın ıcımdeydı solumda en ıcımde :) S skelebeks
Bizimde böyle oldu canım önce ikimiz istemiyorduk sonra ben istemeye basladim, esimi ikna edemedim uzunca süre, sonunda sonraki ay başlarız diye anlaşmıştık, benim israrimla ,önceden bir deneyek nasılsa tutmaz dedik ve tuttu , kaynanamla işbirliği yapıyorduk ikna konusunda, kadın çocuğuna artık , bırakın korunmayı vs. Derken ertesi gün haberi aldı, şok oldu kadıncagiz şaka sandi :) :)daha neler yaşarız biz. Biz yıllarca bebek düşünmedik, işlerim yoluna girsin bekleyelim dedi bekledik. Bu yıl çok şükür herşey yoluna girmeye başladı, bu yıl da beklemem bak dedim . Niyet ettiğimiz ilk ay gebe kaldım. Adam afalladı , sonra duygusallaştı. Yarın ilk muayenemiz kameraya çek annene öyle gösterelim, sürprizli öğrensin diyorum . Eli titremez ağlamazsa çeker inşallah .
İnşallah sağ ol canım bulantı olmuyor da istifra oluyor benim Direk kalktığım gibi şükür yemek yiyebiliyorum Onun dışında iştahım var bakalım:)Umarım biranönce biter canım
Cok fazla mide bulantim ve kusmam vardi oglum oldu Allah bagislasinPeki mide bulantisinin cinsiyetle bi alakasi varmi veya o gun bi yerde duydum erken canlanan bebekler erkek olurmus sizce ben iki kizimda ilk 3 ayda 4 kilo vermistim kusma anlatamam size
Aynı tarz şeyleri yaşamışız desene. Bizim istemememiz maddi durumlardan kaynaklandı . Ee çocuk demek masraf demek, eşim de haklı . Hatta bizim arkamızdan konuştular , çocukları olmuyor diye . Üzüldüm sinirlendim , boş verdim. Çok şükür allahıma işleri düzeldi. Allah bütün çocukların kısmetini gani gani ihsan etsin .Bizimde böyle oldu canım önce ikimiz istemiyorduk sonra ben istemeye basladim, esimi ikna edemedim uzunca süre, sonunda sonraki ay başlarız diye anlaşmıştık, benim israrimla ,önceden bir deneyek nasılsa tutmaz dedik ve tuttu , kaynanamla işbirliği yapıyorduk ikna konusunda, kadın çocuğuna artık , bırakın korunmayı vs. Derken ertesi gün haberi aldı, şok oldu kadıncagiz şaka sandi :) :)
Canim normalde sat a gore kac haftaliksin benim usg de bir hafta geride sat a gore doktorunda sadece küçük daha büyük olması gerekirdi fln dediGeçen hafta kalp atımınyavaş diye bugün yine çağırmıştı doktor.çok şükür herşey yolunda bugün 7 haftalık tam dedi..geç döllenme dedi.sat 12 nisan kabul edicez...Allah’a bin şükür kucağımıza da almayı nasip etsin...kızımın adı masal..kız olursa Melis erkek olursa Arda istiyoruz..bu arada daha kimsenin haberi yok hamile olduğumdan...çok şükür rahat geçiyor uyku ve şişkinlik dışında sıkıntım yok...o yüzden kimse anlamıyor...okulda herkes ramazan yorgunluğu sanıyor
Demekki mide bulantisinada bagli degil Rabbim herkessin gonlune gore versin insallahCok fazla mide bulantim ve kusmam vardi oglum oldu Allah bagislasin
ben ilkinde kız hissettim. Erkek olduBende erkek hissediyorum nedense hayırlısı inşallah, ilk çocukta ne hissedersen o olurmuş bakalım doğrumuyms:)
Bnde de bugun hic bitmedi 2 saattir istifra yani rezil durumdayimKızlar bende bulantı yok ama fena mide yanması var
Doğrudur canimancak kuzum bence o zamana kadar bugurler 12 haftalik olursa o zamana kadar sonrada ikili testlere baslar canim bnmkide bir ay sonraya cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?