2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende yaşamıyorum canım, çok hafif oluyor olsada , biz şanslı kesimdeyiz bence , kadınların %20 sinde olmazmış kusma :)

Izin acısından haklarını kullanmak için yasal bi yol gibi düşün canım patronun karşına geçip hamileyim diyemem o yüzden bu daha mantıklı

gülme kız ablam da kaslarla alakalı dedi. Özellikle öksürük, kusma gibi durumlarda kasıldığımız için daha çok olur muş

olabilir belki de canım, ama benimkine kas hareketi dediler, yarın yine de sorcam doktora mümkün mü acebağğğğ

Bizimde böyle oldu canım önce ikimiz istemiyorduk sonra ben istemeye basladim, esimi ikna edemedim uzunca süre, sonunda sonraki ay başlarız diye anlaşmıştık, benim israrimla ,önceden bir deneyek nasılsa tutmaz dedik ve tuttu , kaynanamla işbirliği yapıyorduk ikna konusunda, kadın çocuğuna artık , bırakın korunmayı vs. Derken ertesi gün haberi aldı, şok oldu kadıncagiz şaka sandi :) :)

Merhaba arkadaşlar.Ben de 5+3 hamileyim dr a gttm pazartesi günü gerçi kese mese hic belli degildi ama hamilelik var dedi dr hanm bazı tahliller verdi 2 hafta sonra gelirsin dedi.Bakalm hayırlısı.Bir oğlum var 4.5 yaşında.İns her şey yolunda gider.Bu arada ilk hamileligimde ilk 5 ay deli gibi kustum bu cok farklı sadece uykum geliyor henüz bulantı yaşamadım ins da yaşamam

Peki mide bulantisinin cinsiyetle bi alakasi varmi veya o gun bi yerde duydum erken canlanan bebekler erkek olurmus sizce ben iki kizimda ilk 3 ayda 4 kilo vermistim kusma anlatamam size

Hicbir seyi kafanza takmayn saglklsnz cocuklarnz da.sağ salim doğar ins.Ben aynı zamanda tip 1 diyabet hastasym insulin kullanyorum.Aslnda en iyisi çocuk yapmamakti ama oglum çok yalnz.Bu süreci de güzelce atlatacagma inanıyorum.Herkese bu uzun yolda kolaylklar diliyorum.

Iyi geceler kızlar
Okuyorum okuyorum sürekli takipteyim yazamıyorum pek ama sizsiz 2 saatim gecmiyor acip bakiyorum ne yazmışsınız diye
Benim temmuzda 3 yaşını dolduracak bir kızım var belkide bu yuzden erkek olsun istedigimiz icin erkek hissediyorum ama kiz olursasa kendi adima üzülmem cok guzel birsey kiz evlat , erkek evlat nasil icimde kalmis olur oda hayırlısı ❤
Isim icin erkek olursa nüfusta yazmayacak olsa bilr bir adinin Ali olmasini istiyorum bu isme acayip sempatim var ama cinsiyeti belli olmadan daha dusunmek istemiyorum baska isim kizimda daha hamile degilken karar vermistim Azra olacakti adi ve öyle oldu
Baska ne konusmustunuz yaa yine unuttum bazilarini:'(

Aynı tarz şeyleri yaşamışız desene. Bizim istemememiz maddi durumlardan kaynaklandı . Ee çocuk demek masraf demek, eşim de haklı . Hatta bizim arkamızdan konuştular , çocukları olmuyor diye . Üzüldüm sinirlendim , boş verdim. Çok şükür allahıma işleri düzeldi. Allah bütün çocukların kısmetini gani gani ihsan etsin .

Canim normalde sat a gore kac haftaliksin benim usg de bir hafta geride sat a gore doktorunda sadece küçük daha büyük olması gerekirdi fln dedi

Bugin baktimda en cok ben cvp yazmisim bagimlilik yapti ya burasi tlf elimden dusmuyoki iyi alistim bu rahatliga pzartesi ise baslayacam orda ne yaparim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…