0
canım o şöyle dogru bulantı yasayan bebegınden dolayı yasıyor ve bu ıyı bısey evet ama yasamayan da hormonal yasamıyor bu da kotu bısey degıl benm de ıkıgun ıstıfra olmuyor ıkıgun oluyot busekılde gıdıyor bakalm nezaman bıtecek
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum da şu mide bulantısı olayını anlayamadım midesi bulananın bebeği daha mı sağlıklıymış? Benim midem bulanmıyor bugun çok şükür 8+5 olduk endişelenmeli miyim yani?
Canım masa başı sayılır. Ben kurumsal bir firmanın mağazasında muhasebeciyim. Ama yoğunluk oldu mu kalkıp müşterilere de bakıyorum bazen 2 saat ayakta koşturuyorum. Bu gebe olduğuna dair belgeyi bildirmek gerekiyor mu ki hiç bilmorm
Kızlar iş yapmıyorsunuz diye sıkmayın canınızı benm evi pislik götürüyor. Çok titizimdir ama mide bulantısından sığamıyorum hiç bi yere kolum kalkmıyor. Eşim oruç ona yemeği zor yapıyorum. Oruç die ona da yaptırmıyor
ayyyy çok güldüm :))) O hepimizde var eşine söyle uzansın göbeğini açsın onda da öyle olur bende suan bakıyorım benmde pıt pıt ediyor eşiminde öyle :))
vallahı uç gun once yatarken solumda bısey ounadı ıcımde uckez hıssettim gaz olmadıgından emınım gaz farklı ve gaz yoktu karnımda. cok arastırdım netten bıcok kısı 2aylıkken hıssetmıs ve ben cok zayıfım yag oranı az olan derısı ınce olan hıssedebılırmıs aksamnda yıne oldu ıcımde bısey döndugunu anladm ve gaz degıldı az degıl 2. 2,5cm de :) göbek atımı degıl ayrıca bıldıgın ıcımdeydı solumda en ıcımde :) Sskelebeks
daha neler yaşarız biz. Biz yıllarca bebek düşünmedik, işlerim yoluna girsin bekleyelim dedi bekledik. Bu yıl çok şükür herşey yoluna girmeye başladı, bu yıl da beklemem bak dedim . Niyet ettiğimiz ilk ay gebe kaldım. Adam afalladı , sonra duygusallaştı. Yarın ilk muayenemiz kameraya çek annene öyle gösterelim, sürprizli öğrensin diyorum . Eli titremez ağlamazsa çeker inşallah .
Bizimde böyle oldu canım önce ikimiz istemiyorduk sonra ben istemeye basladim, esimi ikna edemedim uzunca süre, sonunda sonraki ay başlarız diye anlaşmıştık, benim israrimla ,önceden bir deneyek nasılsa tutmaz dedik ve tuttu , kaynanamla işbirliği yapıyorduk ikna konusunda, kadın çocuğuna artık , bırakın korunmayı vs. Derken ertesi gün haberi aldı, şok oldu kadıncagiz şaka sandi :) :)
Merhaba arkadaşlar.Ben de 5+3 hamileyim dr a gttm pazartesi günü gerçi kese mese hic belli degildi ama hamilelik var dedi dr hanm bazı tahliller verdi 2 hafta sonra gelirsin dedi.Bakalm hayırlısı.Bir oğlum var 4.5 yaşında.İns her şey yolunda gider.Bu arada ilk hamileligimde ilk 5 ay deli gibi kustum bu cok farklı sadece uykum geliyor henüz bulantı yaşamadım ins da yaşamam
Peki mide bulantisinin cinsiyetle bi alakasi varmi veya o gun bi yerde duydum erken canlanan bebekler erkek olurmus sizce ben iki kizimda ilk 3 ayda 4 kilo vermistim kusma anlatamam size
Hicbir seyi kafanza takmayn saglklsnz cocuklarnz da.sağ salim doğar ins.Ben aynı zamanda tip 1 diyabet hastasym insulin kullanyorum.Aslnda en iyisi çocuk yapmamakti ama oglum çok yalnz.Bu süreci de güzelce atlatacagma inanıyorum.Herkese bu uzun yolda kolaylklar diliyorum.
Iyi geceler kızlar
Okuyorum okuyorum sürekli takipteyim yazamıyorum pek ama sizsiz 2 saatim gecmiyor acip bakiyorum ne yazmışsınız diye
Benim temmuzda 3 yaşını dolduracak bir kızım var belkide bu yuzden erkek olsun istedigimiz icin erkek hissediyorum ama kiz olursasa kendi adima üzülmem cok guzel birsey kiz evlat , erkek evlat nasil icimde kalmis olur oda hayırlısı ❤
Isim icin erkek olursa nüfusta yazmayacak olsa bilr bir adinin Ali olmasini istiyorum bu isme acayip sempatim var ama cinsiyeti belli olmadan daha dusunmek istemiyorum baska isim kizimda daha hamile degilken karar vermistim Azra olacakti adi ve öyle oldu
Baska ne konusmustunuz yaa yine unuttum bazilarini:'(
Peki mide bulantisinin cinsiyetle bi alakasi varmi veya o gun bi yerde duydum erken canlanan bebekler erkek olurmus sizce ben iki kizimda ilk 3 ayda 4 kilo vermistim kusma anlatamam size
Bizimde böyle oldu canım önce ikimiz istemiyorduk sonra ben istemeye basladim, esimi ikna edemedim uzunca süre, sonunda sonraki ay başlarız diye anlaşmıştık, benim israrimla ,önceden bir deneyek nasılsa tutmaz dedik ve tuttu , kaynanamla işbirliği yapıyorduk ikna konusunda, kadın çocuğuna artık , bırakın korunmayı vs. Derken ertesi gün haberi aldı, şok oldu kadıncagiz şaka sandi :) :)
Aynı tarz şeyleri yaşamışız desene. Bizim istemememiz maddi durumlardan kaynaklandı . Ee çocuk demek masraf demek, eşim de haklı . Hatta bizim arkamızdan konuştular , çocukları olmuyor diye . Üzüldüm sinirlendim , boş verdim. Çok şükür allahıma işleri düzeldi. Allah bütün çocukların kısmetini gani gani ihsan etsin .
Geçen hafta kalp atımınyavaş diye bugün yine çağırmıştı doktor.çok şükür herşey yolunda bugün 7 haftalık tam dedi..geç döllenme dedi.sat 12 nisan kabul edicez...Allah’a bin şükür kucağımıza da almayı nasip etsin...kızımın adı masal..kız olursa Melis erkek olursa Arda istiyoruz..bu arada daha kimsenin haberi yok hamile olduğumdan...çok şükür rahat geçiyor uyku ve şişkinlik dışında sıkıntım yok...o yüzden kimse anlamıyor...okulda herkes ramazan yorgunluğu sanıyor
Bugin baktimda en cok ben cvp yazmisim bagimlilik yapti ya burasi tlf elimden dusmuyoki iyi alistim bu rahatliga pzartesi ise baslayacam orda ne yaparim bilmem