- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Kiz guldurdun beniEvde terazimiz var eşim gıda sektöründe çalışıyor da mağazalardan bozuk olan bi teraziyi tamir edip eve getirdi bu kızı tartalım diye ama şey marketlerdeki patates soğan tartısından yanişimdi evde ondan var tarttım 6.500 civarında çıktı tabi bebek üzerine tam sığmıyor bacaklar dışarıda kalıp çırpınıyor doğru oldu mu bilmiyorum 8 gun sonra 4. Ayımız bitecek 12 gun sonra sağlık ocağı kontrolümüz var, yetişsin zamanında doğan bebişlere Ya başta çok üzülüyordum hep kıyafetleri büyük geliyordu minicikti şimdi çok çok şükür gayet iyi gorunuyor gözüme
Yok yok maşallah çok çok iyi. Biz 3.270 doğduk. Üçüncü ayını birkac gün kadar geçmişti 6200 çıktı. Hem de bizim bebiş erkek. Kizla erkek bebek arasında da bi 300-400 gr oluyor denkleşmesi. Maasalah Güneş e hep böyle olsun inşallahEvde terazimiz var eşim gıda sektöründe çalışıyor da mağazalardan bozuk olan bi teraziyi tamir edip eve getirdi bu kızı tartalım diye ama şey marketlerdeki patates soğan tartısından yanişimdi evde ondan var tarttım 6.500 civarında çıktı tabi bebek üzerine tam sığmıyor bacaklar dışarıda kalıp çırpınıyor doğru oldu mu bilmiyorum 8 gun sonra 4. Ayımız bitecek 12 gun sonra sağlık ocağı kontrolümüz var, yetişsin zamanında doğan bebişlere Ya başta çok üzülüyordum hep kıyafetleri büyük geliyordu minicikti şimdi çok çok şükür gayet iyi gorunuyor gözüme
Ya ben hayatımda hiç hamama gitmemiştim aslında evlenirken gelin hamamı yaptık ilk kez hamam gordum yani bildiğin ama dedim ben neden gitmemişim şimdiye kadar Harika bişeymiş ya sonrasında da 2-3 ay da bir annemlerin oraya gittikçe gitmeye başladım, kese kopuk masaj olayına bitiyorum resmen uyuyasım geliyor orada, ama hamilelikte sakıncalı diye hiç gitmedim ee bebek doğdu gene gidemedim artık gitmek istiyorumOylemi dersin insallah benim gunahimi cekmiyordur yavrum
Ay ne guzel hamama gidecekmisin bende kendimi okadar pis hissediyorumki anca hamamda arinirim
Hophop derken pestilim cikiyir
Ay sen de beni güldürdün ya üç beş de patates koysunKiz guldurdun beni) saglikocagindada bacaklar disarda sallaniyor biz her gittimizde rakam sabitlenmiyor asayukari bi rakam soyluyor ebe ) dogru tartmistir ) ayy gunes ne tatli olmustur ) fotografcek hatira kalsin ) ucbeste patates koy yanina )
Saglik ocagindaki de benzet sonucta kuzumEvde terazimiz var eşim gıda sektöründe çalışıyor da mağazalardan bozuk olan bi teraziyi tamir edip eve getirdi bu kızı tartalım diye ama şey marketlerdeki patates soğan tartısından yanişimdi evde ondan var tarttım 6.500 civarında çıktı tabi bebek üzerine tam sığmıyor bacaklar dışarıda kalıp çırpınıyor doğru oldu mu bilmiyorum 8 gun sonra 4. Ayımız bitecek 12 gun sonra sağlık ocağı kontrolümüz var, yetişsin zamanında doğan bebişlere Ya başta çok üzülüyordum hep kıyafetleri büyük geliyordu minicikti şimdi çok çok şükür gayet iyi gorunuyor gözüme
Grubumuzun nesesi kendisiAy sen de beni güldürdün ya üç beş de patates koysun
Kiz burda uzun boylu biri vardi senmiydin oo bebegide uzundu kontrollerdeYok yok maşallah çok çok iyi. Biz 3.270 doğduk. Üçüncü ayını birkac gün kadar geçmişti 6200 çıktı. Hem de bizim bebiş erkek. Kizla erkek bebek arasında da bi 300-400 gr oluyor denkleşmesi. Maasalah Güneş e hep böyle olsun inşallah ❤
Reçetesiz satılıyor canım ama doktor önerisi olmadan fitil kullanma bence. Fitil onerilmiyor pek. Hem belki kabız değil doktor karnini falan muayene edince anlıyor isterse bir haftadır yapmamış olsun bazen kabız olmamis oluyor.Kendi kendime fitil alabilir miyim kizlar bugun dedim ya 4.gun ve kaka yok bir zarari olur mu
Cok guzel birsey hamamYa ben hayatımda hiç hamama gitmemiştim aslında evlenirken gelin hamamı yaptık ilk kez hamam gordum yani bildiğin ama dedim ben neden gitmemişim şimdiye kadar Harika bişeymiş ya sonrasında da 2-3 ay da bir annemlerin oraya gittikçe gitmeye başladım, kese kopuk masaj olayına bitiyorum resmen uyuyasım geliyor orada, ama hamilelikte sakıncalı diye hiç gitmedim ee bebek doğdu gene gidemedim artık gitmek istiyorumsüt çıkarabilirsem inşaallah henüz 90 cc var 310 cc daha lazım
Ay yok nerde ben 1.60 ancayim canımKiz burda uzun boylu biri vardi senmiydin oo bebegide uzundu kontrollerde
Ay yok nerde ben 1.60 ancayim canım
(Uyanmadı) .....Ya birkaç haftadır gündüzleri uyumuyor. Tam uyudu diyorum 15 dk sonra açıyor gözlerini. O yüzden bugün de yatırınca dedim ne de olsa kalkar birazdan. Böyle diye diye işte nerdeyse 4 saat oldu. Bi ara ellerini yemeye başladı, parmağını emiyor acıkıncaaldım emzirdim geri uyudu. Yatırdım dedim yine kalkar ama beni bugün resmen ters köşe yaptı. Artık da 4 saat olduğuna göre birazdan kesin uyanır. Kesin ama bak
Eczanede 7-8 tl gliserin birhafta olmasini bekle cunku annesutuyle beslenen bebeklerde normalmis iki ozele gittim cocuk ongun yapmiyor en sonunda fitil yapiyorum dedim doktor hemen fitil yazdi dedim var bizde ongunu bekleme birhaftayi gecirme dedi eger ıkınıyor huzursuzsa birhaftayida bekleme herhangi bir probleminiz yoksa bekle kuzumKendi kendime fitil alabilir miyim kizlar bugun dedim ya 4.gun ve kaka yok bir zarari olur mu
(Uyanmadı) .....
Kiz guldurdun beni) saglikocagindada bacaklar disarda sallaniyor biz her gittimizde rakam sabitlenmiyor asayukari bi rakam soyluyor ebe ) dogru tartmistir ) ayy gunes ne tatli olmustur ) fotografcek hatira kalsin ) ucbeste patates koy yanina )
İnşaallah şimdi normale ulaştık inşaallah ek gıdaya başlayınca da severYok yok maşallah çok çok iyi. Biz 3.270 doğduk. Üçüncü ayını birkac gün kadar geçmişti 6200 çıktı. Hem de bizim bebiş erkek. Kizla erkek bebek arasında da bi 300-400 gr oluyor denkleşmesi. Maasalah Güneş e hep böyle olsun inşallah
Gıda sektörü çok yorucu kuzum Ya eşimin afedersin boku çıkıyor ama nasıl bir iş aşkı varsa onda anlamıyorum yoruldum demiyor adam hele ki Ramazan ayına gireceğiz işte 31 şube ile ilgileniyor uzaktan halletmeye çalışıyor halledemezse şubelere tek tek gidiyorSaglik ocagindaki de benzet sonucta kuzumgida isi benimde isimdi aaah aah ozledimm benim doktor ciplak tartiyor bu arada bezine dek soyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?