2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz guldurdun beni ) saglikocagindada bacaklar disarda sallaniyor biz her gittimizde rakam sabitlenmiyor asayukari bi rakam soyluyor ebe ) dogru tartmistir ) ayy gunes ne tatli olmustur ) fotografcek hatira kalsin ) ucbeste patates koy yanina )

@Kartanesii8892 kuzum kendiin yapiyorsun biliyorum zaten. Ama atiuorum cay icildi va birakti gitti toplasin va diyosun ya. Seninki gibi beninki gibi olanlar yardim degil minnet olarak gorur ne gerek var bosver kafan rahat olur diyorum. Sen sinirini koyarsin misafirlerini kendisinin agirlamasi gerektigini sen de kendi islerini halledersin. Hepimiz oyle yada boyle yapmaya calisiyoruz kimseninde 4 4luk olmuyordur en azindan benim yanina bile yaklasmiyor. Okuyorum mesela alyayi almaya gelmiyor uyutmaya biraksam uyutmuyor hep geziyor kaciyor vs yazdigin icin diyorum oyle kisi icin o minnettir. Bosver ne kendini uz dusunup ne kafaya takma. Gercekten kendi oz annesi yapmayanlar var bu karakter meselesi karsi tarafin salla gitsin degmez❤❤ ne guzel anlayisli destek bir esin guzel uslu (masallah) kizin var. Yeter de artar ✌

Yok yok maşallah çok çok iyi. Biz 3.270 doğduk. Üçüncü ayını birkac gün kadar geçmişti 6200 çıktı. Hem de bizim bebiş erkek. Kizla erkek bebek arasında da bi 300-400 gr oluyor denkleşmesi. Maasalah Güneş e hep böyle olsun inşallah

Oylemi dersin insallah benim gunahimi cekmiyordur yavrum
Ay ne guzel hamama gidecekmisin bende kendimi okadar pis hissediyorumki anca hamamda arinirim
Hophop derken pestilim cikiyir
Ya ben hayatımda hiç hamama gitmemiştim aslında evlenirken gelin hamamı yaptık ilk kez hamam gordum yani bildiğin ama dedim ben neden gitmemişim şimdiye kadar Harika bişeymiş ya sonrasında da 2-3 ay da bir annemlerin oraya gittikçe gitmeye başladım, kese kopuk masaj olayına bitiyorum resmen uyuyasım geliyor orada, ama hamilelikte sakıncalı diye hiç gitmedim ee bebek doğdu gene gidemedim artık gitmek istiyorum süt çıkarabilirsem inşaallah henüz 90 cc var 310 cc daha lazım

Kiz guldurdun beni ) saglikocagindada bacaklar disarda sallaniyor biz her gittimizde rakam sabitlenmiyor asayukari bi rakam soyluyor ebe ) dogru tartmistir ) ayy gunes ne tatli olmustur ) fotografcek hatira kalsin ) ucbeste patates koy yanina )
Ay sen de beni güldürdün ya üç beş de patates koysun

Saglik ocagindaki de benzet sonucta kuzum gida isi benimde isimdi aaah aah ozledimm benim doktor ciplak tartiyor bu arada bezine dek soyuyorum

Kiz burda uzun boylu biri vardi senmiydin oo bebegide uzundu kontrollerde

Kendi kendime fitil alabilir miyim kizlar bugun dedim ya 4.gun ve kaka yok bir zarari olur mu
Reçetesiz satılıyor canım ama doktor önerisi olmadan fitil kullanma bence. Fitil onerilmiyor pek. Hem belki kabız değil doktor karnini falan muayene edince anlıyor isterse bir haftadır yapmamış olsun bazen kabız olmamis oluyor.

Cok guzel birsey hamam
Ama bu sosyal yerler fazlalasincs insanlar boyle yerlere ugramaz oldu bizde unv arkadaslarla gitmistik cok eglenceli hep gitmek gerekte tek tadi cikmiyor insallah dolar tasar sutun cnm

(Uyanmadı) .....

Kendi kendime fitil alabilir miyim kizlar bugun dedim ya 4.gun ve kaka yok bir zarari olur mu
Eczanede 7-8 tl gliserin birhafta olmasini bekle cunku annesutuyle beslenen bebeklerde normalmis iki ozele gittim cocuk ongun yapmiyor en sonunda fitil yapiyorum dedim doktor hemen fitil yazdi dedim var bizde ongunu bekleme birhaftayi gecirme dedi eger ıkınıyor huzursuzsa birhaftayida bekleme herhangi bir probleminiz yoksa bekle kuzum

Son düzenleme:
ya sende beni güldürdün valla dur yapayım kızıma albüm yapıyorum hergun foto çeliyorum Doğum gününde 365 fotolu bir albümü olsun ilk yılından, terazi üzerinde hiç fotomuz yoktu bak anı olsun orada da çekeyim

Kızlar benim kız aptamil ve hipp mama beğenmedi. Siz ne kullanıyorsunuz ya böyle iştahsız bebeklere önerisi olan var mı mama konusunda?

İnşaallah şimdi normale ulaştık inşaallah ek gıdaya başlayınca da sever

Saglik ocagindaki de benzet sonucta kuzum gida isi benimde isimdi aaah aah ozledimm benim doktor ciplak tartiyor bu arada bezine dek soyuyorum
Gıda sektörü çok yorucu kuzum Ya eşimin afedersin boku çıkıyor ama nasıl bir iş aşkı varsa onda anlamıyorum yoruldum demiyor adam hele ki Ramazan ayına gireceğiz işte 31 şube ile ilgileniyor uzaktan halletmeye çalışıyor halledemezse şubelere tek tek gidiyor bizim sağlık ocağı soymuyor, özeldeki doktorumuz da zıbına kadar soyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…