2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Banada 1 ay sonraya randevu verildi 2li tarama için gidicez artık kalp atışları duyuldu silüet oluştu bi tehlike yoksa sürekli ultrasonla girmenin manası olmadığını söylüyorlar
Doğru canm ben bugün ultrasona girdim hafta ya özele gidecem sonra da hayırlısıyla haziran sonunda gidecem

Canım gebelik süreci icon bi tane aldım. 9 ayı kapsiyo hafta hafta. Sayfaları renkli ve tarihli. Foto yapıştırmak için yeri var. Daha sonra isim için kız erkek ayrı sayfa vat

Amin canım inşallah , bizim de aynı nedenlerleydi ama çok rahat harcama yapıyoruz, baktım herkes çocuk sorunu yaşıyor, biz de rahat yaşama alışmışız böyle gidecek, esimi öyle böyle ikna ettim hemen olmaz diye, adam yine afallasa da çok sevindi tabi ben bile şaşırdım hemen kabullenmesine daha bir kaç hafta öncesinde , yok olmaz diyordu çünkü :) :) Nasıpmis gerçekten bu işler , inşallah sağlıkla, huzurla gelsin bebiklerimiz

canım ben oğlumda tuttum eşimde yazdı hatta dönem dönem
dr kontrolleri sonrasında aldığımız ultrason kağıdını da o günün ön sayfasına yapıştırdım
dr kontrolleri ağırlıklı idi öncesi ve sonrası
ara ara özel gelişme ve duygu yoğunluğum olursa tarih atarak ben ve eşim yazdık
doğumu yazdık eşim ve ben
doğumdan sonra ilk dişini ilk yürümesini ve ilk doğum gününü yazdık
oğlum daha büyüsün bilemiyorum ne zaman olur onu doğum günü hediyesi olarak ona vereceğim

hatta kuzumun ilk bir yaş içinde giydiği fotolarının olduğu kıyafetten 4-5 adet kıyafetinden de sakladım

bu evladım içinde yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…