2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kanguruyu benide etiketlesene biz doktora biray sonra gidecegiz dun aldik okadar guzelki kanguru ama icim rahat degil bacaklar cok ayriliyor
Saglik ocagindakiler doktorunuza sorun dedi tabi ki sasirmadim... persembe günu doktor randevumuz var etiketlerim canim seni

Benim ki yan yatamıyor sevmiyor yan koysamda yastik tepistirsem de saga sola genelde yine sirt ustu buluyorum artik ustunu acmaya coraplarini cikarmaya basladi efkarliyimm
Bizimkide ben ortuyorum o aciyor ama coraplari cikaramiyoruz daha eliylemi cikariyor yoksa tepinmektenmi cikiyor kafasi cokguzel bizimkinin kafa yapisi yani deli ediyo benim istedim gibi yatmiyor yamuldu heryeri doktor duzelir diyo ama nasil duzelecek o guzelim
Kafa geri gelmezki

evet canım dr.umuz öyle dedi 2.yı 4de yapıcak ılkını olduk 3.ayda
Tamam canım bizde aldık aşı bekliyor 3 ve 5 te yapalım diye düşünmüştüm ben eşim 4 hafta ara ile yapılabiliyor yapalım dedi bilememiştim bizde yapalım o zaman 4 ay aşıları ile birlikte

Kizlar bebekleri duzmu yatiriyorsunuz yastiklami birde bebek tam yanmi yatiyor yoksa sirtustu yatip basimi sag veya sol tarafta oluyor
Benim ki yastiksiz yatiyor. Sirtustu yatiyor kafa yan donuyor. Hep soluna donduruyordu ben de yamuk oluyo ezilio diye bir hafta sagina yatirdim simdi de hep sagina yatiyo biraz da tam sirt ustu yatirmam lazim sivriligi azalsin diye ama durmuo kafa

Canım benim oğlumda 400 Gr aldı üçüncü ayında Dr bizde mama vermedi ben iki üç günde bir çok sutum yetmezse mama veriyorum bir kez Dr mamaya değil sütü arttırnaya yönelik damla verdi benim oglaninda ayaklar eller hiç durmaz sağlıklı olsunlar önemli olan o

Tam sinirda beni yakaladin 175im

Ayaklariyla tepine tepine topuktan cikiyo en son

Maşallah pasama canım tattirma konusunu sorman iyi olmuş oyy dislerde geliyor benim ilk oğlum 3 ay 11 günlük iken çıkarmıştı Ömer Utku da da disler gelecek sanırım iki elini de ağzına sokuyor

Aa o kadar çok muymus
Rezene de içiyorum günde bir bardak kuzum.
Yeter ki süt yapsın her yolu deniyorum
Ben aktardan alırken rezene ve kimyonu karışık koydurdum ve her gün içtim şimdi oyle bir tiksiniyorum ki rafı açtığımda bile kimyon kokuyor içemiyorum hiç

Ne yaptınız canım ne dedi doktor yağlanma için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…