2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim doktor daha iyi aylıkken 6-8 saat bile uyuyabilir sorun değil demişti. Sıkma canını canım. Normal inşallah .

Ben aktardan alırken rezene ve kimyonu karışık koydurdum ve her gün içtim şimdi oyle bir tiksiniyorum ki rafı açtığımda bile kimyon kokuyor içemiyorum hiç
Evet kimyon öyle .benim de midem kalkıyor o yüzden rezenwyi tek içiyorum canım o kadar rahatsız etmiyor. Kimyonu da arada bir çay kaşığı yutuveriyorum. Çay şeklinde icilmiyir.

Maşallah saçı ne kadar çok kızının hiç bu kadar saçı olan bebiş görmedim maşallah
Teşekkür ederiz valla bende görmedim Ya eşim çok saçlı doğmuş ona çekmiş zAten benziyor da, yakında şampuan reklamlarında oynar benim kara kız

Masallah pasaya erkek bebekler sanirom birazdaha toplu oluyor
Evet doğru bir tespit olabilir bugün asm de kızlar ile etkenlerin arasında gözle görülür bir fark vardı biri hariç 4 aylık 8bucuk kilo bir kız bebiş annesi mama veriyormuş sütü yokmus ama tam isirmalikti
Benim büyük oğlan dişli dogdu 3. Ayında 2 dişi vardı buda erken çıkarıcak gibi bakalım nasıl olucak büyüyor sipalar

Biz ciktik doktordan. Dediğim gibi kilo az 520g almisiz. Bunu görünce mama deneyelim dedi. Sonra kontrol yapıldı sağlığın da bir sıkinti yok gayet mutlu görünüyor dedi. Boyu max değerinin deüzerinde 64cm bas çevremiz de maç değerde kemik gelişimi çok iyi. Mamaya gerek yok senin gibi ince ve uzun bir kız Olcak hiç dert etme herşey yolunda çok iyi kilo genetik dedi. Pamuk Panda

Bizim doktor daha iyi aylıkken 6-8 saat bile uyuyabilir sorun değil demişti. Sıkma canını canım. Normal inşallah .
Bizimki de 6 saate kadar demişti 1 buçuk aylıktık o zaman.. burda eşimin akrabaları soruyor gazı nasıl iştahı nasıl baktılar herşey normal uykusuna taktılar 4 saatte bir uyanmalıymış benimki uyansa bile kendi istemeden damla yutmaz zaten.. biraz değişikler zatende yine de insanı şüpheye düşürüyorlar.

Ben
Şimdi doktordan ciktim onu da sordum 6 saat uyuduğu oluyor diye uyandırma dedi kuzum

Hadi ya ben bunlari hic okumadim buraya yazdin mi. Simdi bi kiz olsa ne kiymetli olur dimi:))) allahtan hayirlisi canim kendini hic riske atma 2 delikanli buyutuceksin oda ayri bir guzellik

Canım ben doğum yapmayan çok arkadaş var diye yazmadım yaşadıklarımı korkmasinlar diye Ocak ayı doğumlar bitince yazdım

Allah yavrularimiza sağlık afiyet versin

Ben

Şimdi doktordan ciktim onu da sordum 6 saat uyuduğu oluyor diye uyandırma dedi kuzum
Teşekkür ederim cnm bende takmayayım bu teyzelerin dediklerini o zaman:)) sizinde herşey normalmiş şükür.. manken olacak senin kız belli oldu annesi:)) aşıyıda sıkıntısız atlatırsınız inşallah

Kız sen de niye her şeyi güzel anlatıyorsun
Kem küt etseydin ya bunun nazari var Allah korusun

Canım bizim Dr 500 Gr aldı ise sorun yok diyor maşallah prensese sen emzir canım zarif bir kız olacak kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…