canım sağlık ocağı bizi 16sında çağırdı ama biz memlekete geldik bir kaç gün sonra gideceğiz doktora da aşımızdan 4 hafta sonra gideceğiz rota için geç olmuştuk biz 2. Ay aşılarını.. benimde gitmeden aklıma gelmiyor aklıma geleni de unutuyorum çıkınca geliyor aklıma tüm sorular ne zaman oturur diye soracağım birde tekrar gece beslenmesine uyandırayım mı diye soracağım benim kızın 8 saate kadar uyuduğu oluyor burda akrabalar o kadar durur mu kaldır falan dediler canımı sıktılar
Ben aktardan alırken rezene ve kimyonu karışık koydurdum ve her gün içtim şimdi oyle bir tiksiniyorum ki rafı açtığımda bile kimyon kokuyor içemiyorum hiç
Evet kimyon öyle .benim de midem kalkıyor o yüzden rezenwyi tek içiyorum canım o kadar rahatsız etmiyor. Kimyonu da arada bir çay kaşığı yutuveriyorum. Çay şeklinde icilmiyir.
Hiç sevmiyorum aşı aylarını ne güzel 3. Ayda yoktu sanırım 5. Ayda da olmayacak aşı, biz de 25. Nde gideceğiz bakalım, inşaallah çıkmaz da sen deneyimli annesin gerçi çıksa da başedersin aynen yetişiyor bizim minnaklar zamanında doğanlara
Zamanla sende güneşin dilinden anlicaksin tecrübe kazanicaksin ben ilk anne olduğumda 20 yaşındaydım şimdi bana 20likler cocuk gibi geliyor bu arada ne ateş nede huzursuzluk şimdilik birşeyimiz yok
Evet doğru bir tespit olabilir bugün asm de kızlar ile etkenlerin arasında gözle görülür bir fark vardı biri hariç 4 aylık 8bucuk kilo bir kız bebiş annesi mama veriyormuş sütü yokmus ama tam isirmalikti
Az önce benimkide ağlayarak uyandı. Sünnet oldu ondanmi dedim ama ağrısı yok. Bizimkide memeyi ısırıyor. Ama benimki nisanin yirmisinde üç aylık olacak.
Maşallah allah damatliginuda göstersin Ay bende sünnet düşünüyorum coj korkuyorum kötü geçicek diye dişler erkenden belirti verip patlaması bi kaç ayıda bulabilirmiş belki başlamıştır senin miniginde
maşallah csnım❤ bizim de 24unde aşımız 2olduğunu bılmıyordum. Rota 2.dozu da olacağız. bizim de dişler başladı sürekli el ağzında. bastırıyor herşeyi dişetlerine. dr kremden zıyade zeytinyağı ıle karanfil yagını karışımını tavsıye etti. ona başlayacagız. epey yararlıymıs rahatlatıyormuş senın de aklında olsun uygulamak ıstersen
Valla cok güzel bi tavsiyede bulundun dişe sürülen yelleri önermiyor doktorlar dışarı çıktığımda alayım o yağlarla masaj yaparsam tamamlarına iyi gelir teşekkür ederim Maşallah pasama canım tattirma konusunu sorman iyi olmuş oyy dislerde geliyor benim ilk oğlum 3 ay 11 günlük iken çıkarmıştı Ömer Utku da da disler gelecek sanırım iki elini de ağzına sokuyor
Biz ciktik doktordan. Dediğim gibi kilo az 520g almisiz. Bunu görünce mama deneyelim dedi. Sonra kontrol yapıldı sağlığın da bir sıkinti yok gayet mutlu görünüyor dedi. Boyu max değerinin deüzerinde 64cm bas çevremiz de maç değerde kemik gelişimi çok iyi. Mamaya gerek yok senin gibi ince ve uzun bir kız Olcak hiç dert etme herşey yolunda çok iyi kilo genetik dedi. Pamuk Panda
Bizimki de 6 saate kadar demişti 1 buçuk aylıktık o zaman.. burda eşimin akrabaları soruyor gazı nasıl iştahı nasıl baktılar herşey normal uykusuna taktılar 4 saatte bir uyanmalıymış benimki uyansa bile kendi istemeden damla yutmaz zaten.. biraz değişikler zatende yine de insanı şüpheye düşürüyorlar.
Bizimki de 6 saate kadar demişti 1 buçuk aylıktık o zaman.. burda eşimin akrabaları soruyor gazı nasıl iştahı nasıl baktılar herşey normal uykusuna taktılar 4 saatte bir uyanmalıymış benimki uyansa bile kendi istemeden damla yutmaz zaten.. biraz değişikler zatende yine de insanı şüpheye düşürüyorlar.
Hadi ya ben bunlari hic okumadim buraya yazdin mi. Simdi bi kiz olsa ne kiymetli olur dimi:))) allahtan hayirlisi canim kendini hic riske atma 2 delikanli buyutuceksin oda ayri bir guzellik
Teşekkür ederim cnm bende takmayayım bu teyzelerin dediklerini o zaman:)) sizinde herşey normalmiş şükür.. manken olacak senin kız belli oldu annesi:)) aşıyıda sıkıntısız atlatırsınız inşallah
Biz ciktik doktordan. Dediğim gibi kilo az 520g almisiz. Bunu görünce mama deneyelim dedi. Sonra kontrol yapıldı sağlığın da bir sıkinti yok gayet mutlu görünüyor dedi. Boyu max değerinin deüzerinde 64cm bas çevremiz de maç değerde kemik gelişimi çok iyi. Mamaya gerek yok senin gibi ince ve uzun bir kız Olcak hiç dert etme herşey yolunda çok iyi kilo genetik dedi. Pamuk Panda