2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim ki yastiksiz yatiyor. Sirtustu yatiyor kafa yan donuyor. Hep soluna donduruyordu ben de yamuk oluyo ezilio diye bir hafta sagina yatirdim simdi de hep sagina yatiyo biraz da tam sirt ustu yatirmam lazim sivriligi azalsin diye ama durmuo kafa
Kiz sivri kafa iyidir ben elimde olsa sag sol yatiraca

Ama yatmiyor delirtiyo beni nasil becerdim bizimki hep sol yatiyordu simdide duz yatiyor peki birde sag sol yatiriyoraunya cocuk yanmi duruyor yoksa sirti yere tam yatip kafami sag sol taragta oluyor

Dr bana hiç düz yatırma bizlerin kafa arkası genellikle düz bu yüzden bırak yuvarlak kalsın sağa sola yatır sadece demişti :) benim kız da sağ sol yatıyor çok nadir sırt üstü yatırsam da kafayı çeviriyor

Aynen sirti tam yerde, kafada ya saga ya sola dönük. Bazen kulagi katlanior kepceyiz de birazcik o zaman tam yatiramiyor kafasini

Bende oyle istiyon sag sol yatsin ama delirtiyo hep aol hel duz :-(

Hadi ya benim buyukler kafasinin arkasi duz degil olmaz bole diye baski yapiorlar hic umursamiim o zaman

Aynen sirti tam yerde, kafada ya saga ya sola dönük. Bazen kulagi katlanior kepceyiz de birazcik o zaman tam yatiramiyor kafasini
Olsun aciyordur yavrum ) kepce degildir oo kucuklerya yumusak buyudukce sertlesecek bizimkide minnacik kulanmama kivrilip cevrilip duruyo )

Benim ki sagina yatmazken sirtina yastik dayayip donmesine engel oluordum canim sonra alisti kendi yattiyo sagina artik
Bikac denedim aglaya aglaya uyuyamadi istedi zaman donemedi ocin
Ama tekrar denicem insallah busefer ise yarar

Canım ben https://www.hepsiburada.com/diaderm...-100-ml-p-HBV00000AQRVI?magaza=parisparfumeri

gercekten uzun süre pahalli ürünler kullandım bunlar o ürünleri aratmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…